Μανούσος Μανουσάκη για Απόστολο Γκλέτσο: «Αρνήθηκε τον ρόλο λέγοντας “αν με πει κάποιος κερατά στο δρόμο θα τον σκοτώσω”»

«Δεν είχα χρόνο για τα παιδιά μου, αλλά τότε δεν το συνειδητοποιούσα. Ένιωσα ενοχές, αλλά όχι πως δεν θα ξανάκανα το ίδιο»

Must Read

Για τα νέα του τηλεοπτικά σχέδια μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψε μεταξύ άλλων πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της πετυχημένης σειράς «Κόκκινο ποτάμι» αλλά και για το ενδεχόμενο επιστροφής της σειράς «Τμήμα Ηθών».

«Με πέτυχατε μια δύσκολη μέρα με κλεισμένη φωνή λόγω των γυρισμάτων. Στο Κόκκινο ποτάμι βρισκόμαστε στην περίοδο της καταστροφής της Σμύρνης. Μαζεύουμε ιστορίες και φτιάχνουμε τους χαρακτήρες για την επιστροφή της σειράς Tμήμα Ηθών. Ποιος δεν θα ήθελε τον Πάνο Μιχαλόπουλο για συνεργάτη του; Είναι εξαιρετικός ηθοποιός. Θα δούμε καινούργια πρόσωπα στο Τμήμα Ηθών, θα περάσουν όμως και κάποιοι από τους παλιούς. Η σειρά καλώς εχόντων των πράγματων πάει για τον Δεκέμβρη του 2023 ή τον Γενάρη του 2024», είπε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης.

Μία από τις σειρές που σημείωσαν τεράστια επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση ήταν οι «Ψίθυροι Καρδιάς». Πρωταγωνίστρια της σειράς ήταν η  Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Για την επιλογή της ηθοποιού αποκάλυψε πως: «είχε έρθει στο γραφείο για άλλη σειρά όχι για τους Ψίθυρους Καρδιάς. Μόλις την είδα είπα πως είναι η ιδανική για τους Ψίθυρους. Της είπα “μην κλείσεις κάτι άλλο” και έτσι έγινε. Το πρώτο επεισόδιο των Ψίθυρων δεν είχε πάει καλά. Από το δεύτερο και μετά εκτινάχθηκε».

Ο Μανούσος Μανουσάκης μίλησε για τις σειρές που έχει σκηνοθετήσει μέσα στο πέρασμα των χρόνων: «Μετά το Άγγιγμα Ψυχής όλες οι εκδρομές για Γιάννενα και Ζαγοροχώρια είχαν προορισμό και τους τόπους των γυρισμάτων της σειράς.

Ο Γκλέτσος στο “Η αγάπη ήρθε από μακριά” αρνήθηκε τον ρόλο λέγοντας “αν με πει κάποιος κέρατα στο δρόμο θα τον σκοτώσω”.

Υπέροχη η συνεργασία με τον μουφτή της Κομοτηνής για το “Μη μου λες αντίο”. Μας έδωσε τα κλειδιά των τζαμιών. Είχα μάθει το κοράνι πολύ καλά».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην ηθοποιό Αλεξανδριανή Σικελιανού, η οποία αποφάσισε να αφοσιωθεί στο Θεό.

«Η Αλεξανδριανή Σικελιανού δεν είχε δείξει κλίση προς τον μοναχισμό στον Παλίρροια. Αργότερα συνέβη. Την συνάντησα σε ένα φεστιβάλ στα Ιεροσόλυμα και είχε αναλάβει την αρχειοθέτηση της βιβλιοθήκης του Πατριαρχείου. Ζήλεψα τη γαλήνη της. Η αύρα που απέπνεε η Αλεξανδριανή Σικελιανού τα εξηγούσε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Δεν είχα χρόνο για τα παιδιά μου, αλλά τότε δεν το συνειδητοποιούσα. Ένιωσα ενοχές, αλλά όχι πως δεν θα ξανάκανα το ίδιο», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This