My Style Rocks – Άναψαν τα αίματα μεταξύ Emilias και Χριστιάννας: «Ποιο τρίο της αποτυχίας; Είναι πολύ κακό αυτό»

Must Read

Ξέφυγε η κατάσταση για ακόμη μία φορά στο My Style Rocks, αφού οι παίκτριες στο χθεσινό επεισόδιο άρχισαν να καυγαδίζουν μπροστά στους κριτές για μία… δημοσίευση.

Συγκεκριμένα, η Νικολέττα έκανε μια δημοσίευση με την οποία αποδείκνυε ότι η Χριστιάννα αντιγράφει ντυσίματα από βιτρίνες. Η Emilia και η Βασιλική σχολίασαν την ανάρτηση και αυτό στάθηκε η αφορμή για να ανάψουν τα αίματα μεταξύ των παικτών.

«Παιδιά, δεν θα πω ψέματα και με βγάλατε από τη δύσκολη θέση, σας ευχαριστώ, γιατί αποδείξατε ότι στιλίστα δεν έχω! Επειδή αντέγραψα μια φορά και εγω μια βιτρίνα, που άλλες έρχονται από σχεδιαστές από πάνω μέχρι κάτω και κάνουν και χορηγίες αλλά αυτό δεν κατακρίνεται. Ξέρω πολλά αλλά δεν ήρθε η ώρα για να τα πω ακόμα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Χριστιάννα

«Τέσσερα look είδαμε! Και εσύ έγραψες σαν απάντηση «στο τρίο της συμφοράς» και «στο τρίο της αποτυχίας». Τι φάση; Ποιο τρίο της αποτυχίας; Είναι πολύ κακό αυτό», της απάντησε η Emilia.

«Θα μάθεις την φάση, σύντομα» είπε, με νόημα, η Χριστιάννα.

 




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This