Η Μαίη Εμμανουηλίδου απαντάει στο εξώδικο της Βρισηίδας Ανδριώτου: «Θα βγουν κι άλλα πράγματα στη φόρα»

Must Read

Μία κόντρα δίχως τέλος έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και την Μαίη Εμμανουηλίδου με αφορμή τα twitterικά μηνύματα που αντάλλαξαν μεταξύ τους οι δύο πρώην παίκτριες του Survivor.

Να θυμίσουμε πως ο τσακωμός τους ξεκίνησε με αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει ο James Καφετζής στο Twitter σχετικά με τους παίκτες που κλέβουν φαγητό.

Η Βρισηίδα ισχυρίστηκε πως δεν έχει κλέψει ποτέ φαγητό ενώ ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαίη την διέψευσαν. Ένα σχόλιο όμως της Μαίης προς την Βρισηίδα στάθηκε η αφορμή για την δεύτερη να στείλει εξώδικο στην πρώτη.

Δείτε επίσης: Η όλο νόημα ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά τον τσακωμό της με τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαίη Εμμανουηλίδου

Δείτε επίσης: Η απάντηση του Άρη Σοϊλέδη στην Βρισηίδα Ανδριώτου: «Όταν θα ακούω ψέματα θα βγαίνω και θα τους διαψεύδω»

Συγκεκριμένα η Μαίη της είχε πει: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα..»

Σύμφωνα λοιπόν με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό μας»:  «Κάποια πράγματα πλέον έχουν γίνει πολύ σοβαρά. Έχουν ακουστεί χοντρά πράγματα. Έχουμε ήδη το πρώτο εξώδικο. Η Βρισηίδα στη Μαίη. Η Μαίη δε συμμετείχε φέτος, ήταν στο προηγούμενο Survivor. Προχθές η Βρισηίδα τής έστειλε εξώδικο»,




Για την διαδικτυακή κόντρα που έχουν μεταξύ τους οι δύο πρώην παίκτριές του Survivor μίλησε η Μαίη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και παραδέχτηκε πως: «Έχω δεχθεί πολύ μεγάλη επίθεση από συγκεκριμένα άτομα και μέσα στο παιχνίδι και εκτός. Μιλάμε για επίθεση μπροστά στο πρόσωπό μου, ότι θα βγούμε έξω και θα σε πατήσουμε σαν το μυρμήγκι. Έφτασα πολλές φορές στο σημείο μέσα στο παιχνίδι να πω ότι θα φύγω εξαιτίας συγκεκριμένων ανθρώπων».

«Έφτασε η ώρα που έκανα κι εγώ μπαμ και θα βγουν κι άλλα πράγματα στη φόρα. Έφτασε ο κόμπος στο χτένι και θα βγω κι εγώ να πω πράγματα», τονίζει.

«Βγήκε μία κοπέλα και είπε ότι δεν έχω κάνει πράγματα. Καλύτερα να κάτσεις στη γωνία και να μη λες τίποτα», απαντά με νόημα η Μαίη Εμμανουηλίδου.

«Η Κάτια το παραδέχθηκε (ότι έκλεβε). Η άλλη δεν το παραδέχθηκε. Μου λέει: γάβγισε στο αφεντικό σου. Αναφερόταν ότι είμαι ζώο. Εννοούσε για την έξω ζωή αλλά και για μέσα στο παιχνίδι, οπότε πήρε την ίδια απάντηση»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This