Η όλο νόημα ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου μετά τον τσακωμό της με τον Άρη Σοϊλέδη και την Μαίη Εμμανουηλίδου

«...δεν είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του»

Must Read

H αποβολή του Ηλία Γκότση από το Survivor έφερε τα πάνω κάτω τόσο στους παίκτες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο, όσο και στους παίκτες που βρίσκονται εκτός παιχνιδιού.

Πολλοί ισχυρίζονται πως η απόφαση της παραγωγής να διώξει τον Ηλία από το reality επιβίωσης, επειδή βρήκε έναν τρόπο να βρίσκει φαγητό, ήταν άδικη καθώς θεωρούν πως δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει κλέψει φαγητό.

Ανάμεσα στους υποστηρικτές αυτής της άποψης ήταν ο Άρης Σοϊλέδης και η Μαίη Εμμανουηλίδου με την Βρισηίδα Ανδριώτου να διαφωνεί. Έτσι λοιπόν ξεκίνησε μεταξύ τους ένας διαδικτυακός καυγάς.

Δείτε επίσης: Καυγάς άνευ ορίων για Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν μου έδινες φαγητό για να πεθάνω – Να μου κοπεί το χέρι»

Δείτε επίσης: Μαίη Εμμανουηλίδου για Βρισηίδα Ανδριώτου: «Έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα..»

Η Βρισηίδα Ανδριώτου μετά τα πυρά που δέχτηκε από τους δύο πρώην συμπαίκτες της, έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, με την οποία θα μπορούσε να πει κανείς ότι αναφερόταν σε εκείνους.

«Να θυμάσαι! Όποιος δικάζει τη ζωή σου είναι επειδή δεν είναι ευτυχισμένος με τη δική του», ανέφερε στην όλο νόημα ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This