Ασταμάτητος ο Κώστας Αναγνωστόπουλος! Συνεχίζει να κατακεραυνώνει την παραγωγή: «Βρίζουν σπίτια παικτών»

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιωρίκα Πιλίδη, καθώς ο πρώτος βρήκε τρόπο να προμηθεύεται φαγητό ενώ ο δεύτερος παραβίασε τον κανόνα επικοινωνίας.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές του reality επιβίωσης ωστόσο θεωρούν άδικη την αποβολή του Ηλία, καθώς δεν πιστεύουν ότι αποβλήθηκε γι’ αυτόν τον λόγο, ενώ παλιοί συμμετέχοντες αποκάλυψαν πως δεν υπάρχει παίκτης που να μην έχει κλέψει φαγητό.

Δείτε επίσης: Καυγάς άνευ ορίων για Άρη Σοϊλέδη και Βρισηίδα Ανδριώτου: «Δεν μου έδινες φαγητό για να πεθάνω – Να μου κοπεί το χέρι»

https://twitter.com/AngelosNikos/status/1640627806684971010

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μάλιστα, ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στην παραγωγή του reality επιβίωσης αφήνοντας αιχμές ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους.

Ο Μισθοφόρος όμως συνεχίζει να ρίχνει τα βέλη του και αποκάλυψε πως άτομα της παραγωγής αντιμετωπίζουν τους παίκτες με πολύ άσχημη τρόπο.

«Ας διώξουν και άτομα της παραγωγής που βρίζουν σπίτια παικτών, που λένε ‘ας ψοφήσετε’, λένε ‘πάρτε τον π…λο’ και αλλά πολλά. Εκτός αν μιλάνε έτσι και στην οικογένεια τους! Τα αφεντικά τους είναι ενήμερα βέβαια και οποίος φέρνει αντίσταση από παίκτες πάει σπίτι του», έγραψε στο twitter.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου με την σειρά της, μέσα από την εκπομπή «Happy Day», εξέφρασε τον προβληματισμό της αναφορικά με τις αποβολές παικτών.

«Έχω μια τεράστια απορία τι έγινε τελικά. Ο Ατζούν δεν βγήκε εκ των υστέρων και είπε ότι δεν βρήκαν τίποτα;

Εμένα κάτι μου βρωμάει, θέλω να στο πω.

Κάθε φορά που κάτι γίνεται, πέφτουν λίγο τα νούμερα πιάνουμε και δύο με ένα κινητό και ένα σάντουιτς στο στόμα!», τόνισε η δημοσιογράφος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This