Survivor: Τέλος παιχνιδιού για Γκότση και Πιλίδη, τα καρφιά του Μαρτίκα στην Ελευθερία και οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα βέλη του Κώστα Αναγνωστόπουλου στην παραγωγή.

Must Read

Εκτός αγωνίσματος ασυλίας βρέθηκε χτες ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης, καθώς, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του παιχνιδιού.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Οι παίκτες που θα «αποβληθούν» – Τα καρφιά του Τριαντάφυλλου

«Θα πρέπει να σας πω κάτι. Όπως βλέπετε από την παρέα μας αυτήν την στιγμή λείπουν δύο παίκτες της Μπλε ομάδας, ο Ηλίας Γκότσης κι ο Γιωρίκας Πιλίδης. Κι οι δύο παίκτες έχουν παραβιάσει βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε παίκτης έχει κάνει διαφορετική παράβαση. Είμαστε υποχρεωμένοι, μέχρι να εξετάσουμε όλα τα στοιχεία που έχουμε στην διάθεσή μας, να αφήσουμε αυτούς τους παίκτες εκτός παιχνιδιού.

Αφού, λοιπόν, συλλέξουμε όλα τα στοιχεία που χρειαζόμαστε και δούμε όλες τις λεπτομέρειες, θα σας ανακοινώσουμε την απόφασή μας για το μέλλον αυτών των δύο παικτών στο Survivor» ανέφερε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης για την απουσία των δύο αυτών παικτών.




Τελικά η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλλει τους δύο κατά τα άλλα πολύ ισχυρούς παίκτες. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες του Survivor πως ο λόγος που δεν θα συνεχίσουν αυτοί οι δύο παίκτες την πορεία τους στο παιχνίδι, είναι επειδή ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα επικοινωνίας, ενώ ο Ηλίας Γκότσης βρήκε τρόπο να προμηθεύεται φαγητό.

«Ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης παραβίασαν βασικούς κανόνες του Survivor. Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή. Ο Γιωρίκας παραβίασε τον κανόνα της επικοινωνίας. Είχε επικοινωνία με την Ελλάδα, βρήκαμε το κινητό από το οποίο έγινε η επικοινωνία και βρήκαμε και τον συγκεκριμένο αριθμό στον οποίο καλούσε. Ο Ηλίας Γκότσης κατ’ εξακολούθηση και συστηματικά βρήκε τρόπο σε συνεννόηση με ντόπιους να έχει τροφή στο Survivor. Άλλος ένας κι απαραβίαστος κανόνας του παιχνιδιού. Και για αυτήν την περίπτωση υπάρχουν συγκεκριμένες αποδείξεις.

Έχοντας πλέον όλα τα δεδομένα στα χέρια μας, φτάσαμε στο σημείο να εξετάσουμε τα στοιχεία ένα ένα και καταλήξαμε στην συγκεκριμένη απόφαση. Θα σας ανακοινώσω την απόφαση της παραγωγής. Η απόφαση είναι ότι ο Γιωρίκας Πιλίδης κι ο Ηλίας Γκότσης αποβάλλονται από το Survivor All Star» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, αφήνοντας τους παίκτες άφωνους με τις καταιγιστικές εξελίξεις.




Ο Κωνσταντίνος Βασάλος ωστόσο δεν έπεσε από τα σύννεφα, αφού, όπως αποκάλυψε, είχε δει ύποπτες κινήσεις από τους δύο αυτούς παίκτες. Παρόλα αυτά δεν μίλησε γιατί δεν ήθελε να κάνει τον «ρουφιάνο».

«Για εμένα όπως στρώνεις, κοιμάσαι. Όλοι λίγο πολύ τα ξέραμε. Δηλαδή όλοι βλέπαμε κινήσεις ύποπτες και λέγαμε σε πηγαδάκια τι γίνεται εδώ; Εγώ, επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω πάρα πολύ στο κάρμα, δεν ήθελα να μιλήσω, ούτε να κάνω μέσα σε εισαγωγικά τον ρουφιάνο ότι είδα αυτό ή εκείνο» είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Λέω κάποια στιγμή, όταν είναι συστηματικό αυτό που κάνεις, σίγουρα θα το βρεις μπροστά σου. Από ό,τι φάνηκε έτσι έγινε και με τα δύο παιδιά. Αργά ή γρήγορα ο «κλέφτης» θα πιαστεί, μέσα σε εισαγωγικά. Μην παρεξηγηθώ για τα λεγόμενά μου. Ο καθένας παίρνει τον δρόμο του. Αυτά που κάνουμε στην ζωή μας, μάς ορίζουν κιόλας. Οπότε ευελπιστώ να ήταν η τελευταία παραβίαση κανόνα από όλους τους παίκτες και να προχωρήσουμε δίκαια προς το τέλος του Survivor».




O Κώστας Αναγνωστόπουλος ξαναχτυπά

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος είναι φανατικός του Survivor και πολύ συχνά σχολιάζει τις εξελίξεις του παιχνιδιού μέσω των προσωπικών του λογαριασμών στα social media.

Πρόσφατα μάλιστα άφησε αιχμές για την παραγωγή του reality καθώς φαίνεται να διαρρέει πληροφορίες.

Για ακόμη μία φορά όμως έβαλε στο στόχαστρο την παραγωγή, αφού, όπως αναφέρει στο Tweet που ανάρτησε, όλοι οι παίκτες έχουν παραβιάσει τους κανόνες του παιχνιδιού και άφησε να εννοηθεί πως η αποβολή των δύο συγκεκριμένων παικτών έγινε για κάποιο λόγο….

«Γράψτε σε ένα χαρτί τους κανονισμούς του παιχνιδιού και σίγουρα θα τους έχει παραβιάσει & η κουτσή Μαρία ή όπως πάντα αλλάζει ο κανονισμός ανάλογος ποιος τον κάνει..

Υ.Γ. Η τελειωτική βολή δεν έχει έρθει ακόμα», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Σπύρος Μαρτίκας κατά Ελευθερίας Ελευθερίου

Η Ελευθερία Ελευθερίου είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η νεαρή τραγουδίστρια παρόλο που άλλαξε ομάδα δεν βρήκε την στήριξη που ενδεχομένως να περίμενε γεγονός το οποίο την στενοχωρεί.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει δείξει κατά καιρούς ότι δεν συμπαθεί την Ελευθερία, πέταξε για ακόμη μία φορά τα καρφιά του για την συμπαίκτριά του λέγοντας πως: «Πιστεύεις ότι είσαι καλή αγωνιστικά γιατί κρατιέσαι από ένα εβδομαδιαίο πυροτέχνημα τύχης αγωνιστικής που είχες. Ήρθες, σε αγκαλιάσαμε και σε στηρίξαμε, αλλά μετά σε καταλάβαμε γρήγορα. Μας ξεγέλασες, αλλά συνήθως αυτός που έχει την πρόθεση να ξεγελάσει, δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο να το κάνει συνέχεια και τον καταλαβαίνουν»

«Ελευθερία μου δικαίως είσαι υποψήφια αγωνιστικά από την ομάδα μας. Μήπως θα έχει ο καθένας την αυτογνωσία να πει… Δηλαδή Ελευθερία μου εσύ είσαι του επιπέδου της Στέλλας και χθες έφερες απλά δύο ήττες και δυσανασχετείς αν ψηφίστηκες;» συμπλήρωσε.

 




Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας προσπάθησαν να φέρουν χτες εις πέρας οι παίκτες του Survivor και για ακόμη μία φορά την πολυπόθητη νίκη την έφερε η κόκκινη ομάδα. Οπότε οι μπλε αναγκάστηκαν να ψηφίσουν κάποιους από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Αυτήν την φορά οι Μαχητές επέλεξαν ως υποψήφιους προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This