Survivor: Η παίκτρια που θα αποχωρήσει, ο έντονος καυγάς του Τάκη με τον Ηλία και οι «αδικημένοι» υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας

Η Ελένη Χαμπέρη «κατακρεούργησε» τον Σπύρο Μαρτίκα

Must Read

Πέντε είναι οι υποψήφιοι για αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν από το παιχνίδι αναμένει να φύγει μία παίκτρια που θα ανατρέψει τα δεδομένα

Συγκεκριμένα, υποψήφιοι είναι οι Νικόλ Μαυρίδη, Ελευθερία Ελευθερίου, Γιώργος Κορόμι και Σπύρος Μαρτίκας από τους κόκκινους και ο Τάκης Καραγκούνιας από τους μπλε.

Η τελική απόφαση είναι του κοινού και όλα δείχνουν πως από το Survivor all star η παίκτρια που θα έχει τις λιγότερες ψήφους θα είναι η Νικόλ.

Το ξέσπασμα του Μισθοφόρου για τα spoiler του Survivor all star

Έξαλλος όμως είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος με τα spoiler που διαρρέουν αναφορικά με το ποιος παίκτης αποχωρεί κάθε εβδομάδα από το reality επιβίωσης και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram άφησε αιχμές κατά της παραγωγής.

«Πώς γίνεται να μην έχει γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης του Survivor και να ξέρουμε ήδη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας (αποχωρεί η Νικόλ), όταν ΜΟΝΟ 4 συγκεκριμένα στελέχη το γνωρίζουν; Ποιο από αυτά τα 4 άτομα δίνει τα spoiler πριν καν γυριστεί το συμβούλιο αποχώρησης;

Για ακόμη μια φορά, το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Και αν κάποιο από αυτά τα στελέχη άλλο, ας φύγει. Thanks me later παιδιά», έγραψε χαρακτηριστικά

Ο έντονος τσακωμός του Τάκη με τον Ηλία για τα μάτια της Εύης

Όπως είχαμε αποκαλύψει, αναφορικά με το χθεσινό επεισόδιο, ο Τάκης Καραγκούνιας και ο Ηλίας Γκότσης θα τσακωνόντουσαν πολύ έντονα κι έτσι κι έγινε.

Αφορμή στάθηκε η σύγκρουση που είχε ο Τάκης με την Εύη. Σύμφωνα με τον «Μισθοφόρο» η Εύη «έστησε αυτί» για να ακούσει τι λέει ο συμπαίκτης της την ώρα της προσωπικής του συνέντευξης.

Ο διάλογος είχε ως εξής:

Τάκης Καραγκούνιας: Δεν γουστάρω να κάθονται και να ακούνε τα cue μου. Τι κάνετε εδώ; Σοβαρά τώρα ακούς τα cue μου; Τι αν είναι δυνατόν; Μέχρι εδώ έφτασες.

Εύη Σαλταφερίδου: Ήρθα να πάρω την καρύδα άνθρωπέ μου και γυρνώ. Είναι δυνατόν να ακούσω τα cue σου; Τι πρόβλημα έχεις ρε φίλε; Έχεις μεγάλο πρόβλημα.

Εύη Σαλταφερίδου: Έκανα δύο βήματα, είδα ότι είσαι εδώ και ξαναέφυγα. Θα με βγάλεις ρε φίλε τώρα ότι ακούω τα cue σου;

Τάκης Καραγκούνιας: Δεν βγάζω τίποτα εγώ και δεν κερδίζω εντυπώσεις. Εύη, ωραία, σε παρακαλώ, δεν θέλω κάτι μαζί σου.

Εύη Σαλταφερίδου: Με είδες ότι πέρασα, πήγα να πάρω την καρύδα και τώρα λες ότι ακούω το cue σου. Θες, δεν θες αυτό που είσαι θα το δει ο κόσμος.

Τάκης Καραγκούνιας: Μπράβο. Οπότε άκουγες τι έλεγα. Θέλω να πιστεύω ότι πραγματικά πέρασε η Εύη κατά λάθος γιατί μου θυμίζει την Ελευθερίου. Είναι δυνατόν να κάθεται στην γωνία και να ακούει τι λέω; Τι πρέπει να γίνει εδώ πέρα; Πού πρέπει να πάω για να κάνω την συνέντευξή μου; Και να περνά και να μου λέει θα δει ο κόσμος ποιος είσαι; Εγώ ποιος είμαι ή ποια είσαι εσύ;




Η Εύη γύρισε κλαμένη στην καλύβα και ο Ηλίας Γκότσης έσπευσε να υποστηρίξει την συμπαίκτριά του και τα αίματα αμέσως άναψαν.

Τάκης Καραγκούνιας: Όταν μιλώ, δεν θα με καβαλάς. Άντε κάνε μας την χάρη. Τι προσπαθείτε να μου περάσετε;

Ηλίας Γκότσης: Δεν σου δίνω σημασία. Εδώ πέρα δεν θα το παίζεις μάγκας. Άσε τις μαγκιές σου.

Τάκης Καραγκούνιας: Δεν θα μου το παίζεις τραμπούκος.

Ηλίας Γκότσης: Η διαφορά μας είναι ότι ό,τι έχω να πω, το λέω μπροστά. Με τις νέες προσθήκες ξέρω τι έχεις πει για εμένα και δεν έχω δώσει καμία σημασία. Τι το παίζεις έξυπνος;

Τάκης Καραγκούνιας: Κι εμένα μου έχουν πει οι νέες προσθήκες ότι είσαι μεγάλη κότα, δειλός και δεν παίζεις με τον Κατσούλη… Άκου μικρέ μου γιατί είσαι χαζός τελικά.




Οι αδικημένοι υποψήφιοι της κόκκινης ομάδας

Δυσκολοχώνευτοι είναι οι τρεις ψήφοι που πήρε από τους συμπαίκτες του ο Γιώργος Κόρομι, με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor εξέφρασε την πικρία του δηλώνοντας πως τον «εκμεταλλεύτηκαν».

«Είμαι και υποψήφιος από τη χθεσινοβραδινή ασυλία που χάσαμε. Στο συμβούλιο βγήκα εγώ, βγήκε ο Σπύρος και η Ελευθερία. Με εκμεταλλευτήκανε. Με εκμεταλλευτήκανε και μετά με πετάξανε σαν μια στημένη λεμονόκουπα. Πήραν ό,τι είχαν να πάρουν από μένα, ψάρια, νίκες… Αλλά, δεν ήταν ομόφωνη η ψήφος. Ήταν από τρία άτομα. Δόξα τω Θεώ δεν ήθελε όλη η ομάδα να φύγω. Ήταν τρία άτομα αυτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.




Αδικημένοι από την κάλπη όμως νιώθουν και ο Σπύρος Μαρτίκας με την Ελευθερία Ελευθερίου.




Οι δόλιες βλέψεις του Μαρτίκα

Ωστόσο ο Μαρτίκας πριν αρχίσει η ψηφοφορία, από την οποία βγήκε υποψήφιος, προσπάθησε να μαγειρέψει τις ψήφους γεγονός το οποίο αποκάλυψε η Ελένη Χαμπέρη.

«Γυρίζουμε από το αγώνισμα ασυλίας, έχουμε χάσει και λέει ο Σπύρος, Ελένη, Νικόλ, ελάτε λίγο θέλω να σας πω. Ξέρει ότι στο τελευταίο συμβούλιο τον είχαμε ψηφίσει εγώ, η Νικόλ και η Σταυρούλα. Και λέει, λοιπόν, κορίτσια χαίρομαι που χάσαμε σήμερα -λέω κάτι συμβαίνει εδώ- γιατί με αυτό το τρόπο θα καταφέρουμε να σώσουμε τη Νικόλ. Κοιτάξτε να δείτε δεν πρέπει να κάνουμε το λάθος και να μη βγάλουμε την Ελευθερία, οπότε κοιτάξτε καλά να ψηφίσετε Ελευθερία.

Η Αφροδίτη δίπλα του, κράταγε ατζέντα, και σημείωνε ψήφους. Κάνω εγώ μάλιστα και έφυγα. Από το ύφος μου η άλλη θεώρησε ότι με έχει πείσει και θεωρούσε ότι Ελένη – Νικόλ, θα ψηφίσουμε Ελευθερία» ανέφερε αρχικά η Ελένη.

«Δεν του πέτυχε το μαγείρεμα. Δυστυχώς είναι ο Κόρο υποψήφιος αλλά, δεν κατάφερε να βγάλει τον εαυτό του εκτός. Δύο εβδομάδες πριν, πας να μαγειρέψεις την ψηφοφορία για να βγω εγώ υποψήφια και τώρα θες να σε ξελασπώσω; Λυπάμαι, αλλά εγώ μαριονέτα σου δε γίνομαι. Είχες πει την πρώτη εβδομάδα ότι είμαι εύκολα διαχειρίσιμη. Δυστυχώς, δεν έχεις καταφέρει μέχρι σήμερα να με διαχειριστής ούτε μια φορά. Λυπάμαι πολύ, δεν τα κατάφερες!» είπε ειρωνικά η Ελένη Χαμπέρη για τα δόλια σχέδια Μαρτίκα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This