Πρεμιέρα με Ρόκκο κάνει η Σοφία Αλιμπέρτη

Must Read

Τον Στέλιο Ρόκκο θα έχει καλεσμένο η Σοφία Αλιμπέρτη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Ζήσε αλλιώς» τη Δευτέρα 17 Απριλίου, στις 16.00, στον ΑΝΤ1.

Αυτή η επιλογή δεν έγινε τυχαία, αφού τους συνδέει η αγάπη τους για τα νησιά της Ελλάδας μας. Και η Σοφία ξετρελάθηκε με την Πάρο και έμεινε για χρόνια στο νησί, και ο Στέλιος Ρόκκος ζει μόνιμα στην πατρίδα του, τη Λήμνο.

Σοφία Αλιμπέρτη

Για τα νησιά της Ελλάδας και όχι μόνο -από γάμους μέχρι παιδιά, χόμπι, υγεία και τραγούδια– θα μιλήσουν η παρουσιάστρια και ο δημοφιλής τραγουδιστής στον ΑΝΤ1.

Μαζί με τη Σοφία θα είναι ο χειρουργός οδοντίατρος Κωνσταντίνος Δέδες και ο κλινικός διαιτολόγος – διατροφολόγος δρ Κωνσταντίνος Ξένος. Στην εκπομπή, σε μια ξεχωριστή στήλη, θα βλέπουμε ανά διαστήματα σε θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος την κοπέλα-σύμβολο Ιωάννα Παλιοσπύρου.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This