Έρχεται Αθήνα η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων

Θα γίνει αναφορά και στην κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα

Must Read

Η Διεθνής Ομοσπονδία Δημοσιογράφων (IFJ) θα πραγματοποιήσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση και τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της στην Αθήνα στις 20 και 21 Απριλίου. Οι δύο εκδηλώσεις θα φιλοξενηθούν από τις συνεργαζόμενες με την IFJ, ΕΣΗΕΑ και ΕΣΠΗΤ.

Στη χώρα μας, η ηγεσία της IFJ (σ.σ. η μεγαλύτερη παγκόσμια συνδικαλιστική ομοσπονδία συνδικάτων δημοσιογράφων) θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της IFJ, «η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα ξεκινήσει στις 20 Απριλίου, το πρωί, στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ στην Αθήνα. Κατά τη διάρκεια αυτής της υβριδικής εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν ψηφοφορίες για τους λογαριασμούς της IFJ 2022 και τον προϋπολογισμό του 2023.

Θα ακολουθήσει η εξαμηνιαία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της IFJ, η οποία συγκεντρώνει 22 εκλεγμένα μέλη από όλο τον κόσμο. Οι τελευταίες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των δημοσιογράφων σε όλο τον κόσμο, τις δραστηριότητες έργων, τα οικονομικά και οι περιφερειακές εκθέσεις, θα συζητηθούν για μιάμιση ημέρα».

Ο Dominique Pradalie, Πρόεδρος της IFJ δήλωσε σχετικά:

«Αυτές οι δύο ημέρες θα είναι μια ευκαιρία να αναφερθούμε στην κατάσταση της ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα και στο πώς στοχεύουν θέσεις εργασίας στον κλάδο μας. Ευχαριστούμε πολύ την ΕΣΗΕΑ και την ΕΣΠΗΤ που μας φιλοξενούν και μας δίνουν την ευκαιρία να επεκτείνουμε την τεχνογνωσία μας για την κατάσταση των ελληνικών ΜΜΕ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This