Survivor – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Στην αποβολή του Γκότση, ο Μπόγδανος είπε “είναι η καλύτερη μέρα”»

Must Read

Πικραμένος αλλά και ανακουφισμένος, όπως είχε χαρακτηρίσει και ο ίδιος τον εαυτό του,  φαίνεται πως είναι ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης με την αποχώρησή του από το Survivor.

Ο πρώην πλέον παίκτης του reality επιβίωσης στο πρώτο μέρος της συνέντευξης που παραχώρησε για την εκπομπή «Πρωινό μας», αναφέρθηκε στους συμπαίκτες του κατονομάζοντας αυτούς που θεωρεί ως διπρόσωπους.

«Το φετινό Survivor είναι ανθρωποφαγικό. Γίνονται πολλά πίσω από τις κάμερες, υπάρχει αρκετή κακία, ειρωνείες. Είναι δύσκολο το ψυχολογικό κομμάτι. Υπήρχε κακία, συμφέρον, φιλίες που έλεγαν ότι είναι φιλίες, αλλά ήταν για το συμφέρον. Έβλεπα χαρακτήρες να αλλάζουν από μέρα σε μέρα, αυτό με στενοχωρούσε πολύ», εξήγησε.

«Αυτοί που είναι διαφορετικοί πίσω από τις κάμερες είναι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρομι κι η Σταυρούλα», είπε για εκείνους τους παίκτες που έχουν διαφορετική συμπεριφορά μόλις κλείνουν οι κάμερες.

«Κάποιοι παίκτες γλείφουν εκείνους που έχουν φτάσει στον τελικό, γιατί νιώθουν ότι είναι πιο δυνατοί και έχουν περισσότερο κόσμο έξω ή πιο πολλούς followers στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος άλλαζε πολύ γρήγορα φίλους και παρέες, ανάλογα σε ποια ομάδα βρίσκεται», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε μάλιστα πως ο Ηλίας «στην αποβολή του Γκότση, ο Μπόγδανος είπε “είναι η καλύτερη μέρα”».

«Είχε γίνει ένα περιστατικό στη μπλε ομάδα, ο Κόρο είχε κάνει ένα παράπονο κι ο Μπόγδανος είπε ότι δεν τον αναγνωρίζει και όταν άλλαξε ομάδα, ήταν όλη μέρα μαζί του. Όλα αυτά που έλεγα, τα έλεγα για να τα μάθει ο κόσμος, ίσως κάποιες φορές τα έλεγα με περισσότερο νεύρο, γιατί έπεφτα από τα σύννεφα. Με έβγαζαν από τα ρούχα μου», συμπλήρωσε.

Τέλος, στην ερώτηση ποιον θα ήθελε να δει νικητή απάντησε πως στον τελικό θα ήθελε να δει την Μαριαλένα αλλά και το Νίκο Μπάρτζη, τον οποίο και χαρακτήρισε «τον πιο αληθινό από όλους τους άλλους».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This