J2US: Το ζευγάρι που αποχώρησε, τα παράπονα του Τριαντάφυλλου και το «ρουσφέτι» της Καίτης Γαρμπή

Οι γονείς του Trannou παρευρέθηκαν στο show για να απολαύσουν τον γιο τους!

Must Read

Ένα από τα ζευγάρια που διαγωνίζονται στο «J2US» είναι η Φελίσια Λαπάτη και ο Τριαντάφυλλος. Οι εμφανίσεις τους φαίνεται πως δεν ενθουσιάζουν τους κριτές γεγονός το οποίο εκφράζουν σε κάθε live.

Ο Τριαντάφυλλος από την μεριά του θεωρεί πως δεν επιβραβεύεται η προσπάθεια της παρτενέρ του και απευθυνόμενος στην Καίτη Γαρμπή, εξέφρασε το παράπονό του, λέγοντας πως:  «Νομίζω Καίτη μου ότι η ομορφιά του J2US και ότι έχει φτιάξει εδώ ο Νίκος Κοκλώνης είναι πως μια κοπέλα που δεν είναι επαγγελματίας τραγουδίστρια και είναι ραδιοφωνική παραγωγός και είναι η Φελίσια, προσπαθεί, δίνει πόνο και πίστεψέ με ότι κάποιες φορές δακρύζει όταν φεύγουμε από εδώ γιατί ποτέ δεν έχει ακούσει μία καλή κουβέντα».

Στην συνέχεια ακολούθησε ένας διάλογος ανάμεσα στην Καίτη Γαρμπή και τον Τριαντάφυλλο που είχε ως εξής:

Καίτη Γαρμπή: Μην το λες αυτό, με στεναχωρείς πολύ. Λαμβάνουμε υπόψιν μας ότι δεν είναι τραγουδίστρια, εννοείται.

Τριαντάφυλλος: Καίτη μου, επειδή κάθε εβδομάδα ακούω τα ίδια…. πραγματικά αν θέλετε να φύγουμε, φεύγουμε! Δεν έχει ακούσει μια καλή κουβέντα.

Καίτη Γαρμπή: Δεν είναι έτσι όπως το λες. Τριαντάφυλλε, μην το ξαναπείς αυτό όμως. Εσύ, επειδή την ζεις και κάνετε πρόβες όλη την εβδομάδα, αγαπάς αυτό που ακούς και βλέπεις την εξέλιξή της. Αυτό που φτάνει σε εμάς είναι να ακούσουμε κάτι ψυχρά για 2 λεπτά και να αποφασίσουμε λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν τη δυσκολία ότι δεν είναι τραγουδίστρια.




Το τραγούδι «Ένα καράβι παλιό σαπιοκάραβο» ερμήνευσαν ο Μπο και η Εύη Δρούτσα στο φαντασμαγορικό show, και η εμφάνισή τους εξέπληξε ευχάριστα τους κριτές.

Η Καίτη Γαρμπή εξέφρασε τον ενθουσιασμό της μία ατάκα της όμως στάθηκε η αφορμή για να… παρεξηγηθεί η γνωστή στιχουργός.

«Μα ήταν τόσο καλή σήμερα η Εύη! Ήταν άνετη, καμία σχέση με την προηγούμενη φορά Σήμερα είσαι, Εύη, μες στην καλή χαρά. Την προηγούμενη φορά σου βάλαμε 10 τιμής ένεκεν για το τραγούδι» τόνισε, η κριτής του show.

«Α, δεν το κατάλαβα! Δεν το άξιζα; Α, Καίτη δεν θα τα πάμε! Ρουσφέτι ήταν;» έσπευσε να απαντήσει, εμφανώς ενοχλημένη, η Εύη Δρούτσα με την Καίτη Γαρμπή να της απαντάει: «Μα δεν μπορούσες να τραγουδήσεις, μάνα μου, αφού ήσουν συγκινημένη. Ήσουν αλλού ντ’ αλλού».

«Ναι, αλλά δεν ήταν και ρουσφέτι. Πες βρε Σταμάτη, μίλα λίγο! Μου λέει ότι ήταν ρουσφέτι» συμπλήρωσε η Εύη Δρούτσα με τον Σταμάτη Φασουλή να υπογραμμίζει πως «η συγκίνηση είναι πολλές φορές πιο σημαντική από την εκτέλεση. Αυτό λέει η Καίτη».




Τα σχόλια των κριτών όμως φαίνεται πως δεν έπεισαν τον τηλεοπτικό κοινό αφού τους έδωσε τους λιγότερους ψήφους με αποτέλεσμα το ταξίδι τους στο J2US να φτάσει στο τέλος του.

«Τι να κάνουμε, έχουμε συνέχεια εμείς. Θα ερχόμαστε να σας βλέπουμε», ανέφερε η Εύη Δρούτσα.




Κατά την διάρκεια της μουσικής βραδιάς, εμφανίστηκε στο show ο γνωστός τράπερ που ακούει στο όνομα Trannos και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτυχίες του.




Φανατικοί θαυμαστές του οι γονείς του, οι οποίοι παρευρέθηκαν στο τραγουδιστικό show για να καμαρώσουν τον γιο τους.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This