My Style Rocks-Ξεσπάθωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης: «Πιστεύεις ότι είμαστε χαζοί; Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύεις μεσ’ τα μούτρα μου»

«Δόξα το Θεώ να λες που είσαι εδώ»

Must Read

Έξαλλος έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks ο Στέλιος Κουδουνάρης με παίκτρια η οποία απ’ ότι φαίνεται δέχεται στιλιστική βοήθεια και δεν το παραδέχεται.

Δείτε επίσης: My style rocks-Έξαλλος ο Κουδουνάρης με παίκτρια που «έγινε» κουμπάρα σε ομόφυλο ζευγάρι: «Γενιές ολόκληρες έχουν δώσει αγώνες…»

Συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν την ώρα που οι κριτές έκριναν το outfit της Χριστιάνας. Η εν λόγω παίκτρια εξέφρασε το παράπονό της λέγοντας πως: «Έχω παραπάνω δυνατότητες από αυτές που πιστεύετε…», με τον γνωστό σχεδιαστή να της απαντάει: «Πότε θα δούμε τις κρυμμένες δυνατότητές σου;».




«Πιστεύεις ότι είμαστε χαζοί; Είσαι εδώ γιατί κάποια πράγματα δεν μπορούσαν να αποδειχτούν. Γιατί ανοίγεις αυτή τη συζήτηση; Δόξα το Θεώ να λες που είσαι εδώ. Δεν είχες βοήθεια σε κάποια looks; Γιατί λες ψέματα; Μόνο ένα look αντέγραψες; Ό,τι και να λες πιστεύω ότι είχες βοήθεια. Δεν ανέχομαι να με κοροϊδεύεις μεσ’ τα μούτρα μου» ξέσπασε ο Στέλιος Κουδουνάρης.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This