Στέλιος Χανταμπάκης: «Στο πρώτο Survivor τα έκανα σαν τα μούτρα μου»

«Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι».

Must Read

Εκπομπή του Νίκου Mουτσινά «Καλό μεσημεράκι» βρέθηκε χθες καλεσμένος ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικειοθελή αποχώρηση του από το Survivor.

Tο πρώην παίκτη τον γνωρίσαμε το 2017 με τη συμμετοχή του στο πρώτο Survivor. Tότε, λόγω της συμπεριφοράς του είχε αποκτήσει αρκετούς haters, γεγονός το οποίο τον επηρέασε και στην μετέπειτα εξέλιξη του.

Ωστόσο φέτος τα δεδομένα άλλαξαν και o εν λόγω επιχειρηματίας έχει δείξει έναν άλλο χαρακτήρα, με αποτέλεσμα να διαγράψει τα κακώς κείμενα.

ο Στέλιος Χανταμπάκης μιλώντας στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ παραδέχτηκε ότι: «Τα έκανα σαν τα μούτρα μου στο πρώτο Survivor, δεν ήμουν έτοιμος για ένα τέτοιο παιχνίδι. Ήταν πρωτόγνωρο, κάποιοι πιστεύαμε ότι είναι μόνο η επιβίωση αγωνιστικά. Τελικά, καταλάβαμε ότι δεν ισχύει αυτό».

«Στο Nomads, όταν κέρδισα, ήμουν μόνος μου και κέρδισα αγωνιστικά», τονίζει ο παρουσιαστής και εκτιμάς πως: «Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι καλύτεροι στο Survivor είναι και στο reality και στο αγωνιστικό κομμάτι. Γι’ αυτό έκατσαν παραπάνω και στα δικά τους Survivor και τώρα. Δεν κοιτάζουν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι αλλά και στο πως να αντέξεις αυτά που γίνονται».

Για την απόφασή τους να συμμετέχει στο Survivor all star δήλωσε πως: «Μπήκα με την ίδια ταμπέλα, είπα: ας με κρίνει ο κόσμος. Έκανα μία συζήτηση με τη γυναίκα μου, με τι μούτρα θα ξαναμπώ. Ό,τι και να έκανα ο κόσμος θα έλεγε ότι είμαι ηθοποιός και υποκρίνομαι. Δεν πιστεύω ότι μπορείς να φτιάξεις την εικόνα σου με κάποιον συγκεκριμένο τρόπο. Εγώ, προσωπικά, δεν ήξερα τι να κάνω».

«Μπαίνοντας στο All Star και στο Nomads υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι δεν θα δεθώ συναισθηματικά με κανέναν. Μπορεί να μη μπήκα αγωνιστικά έτοιμος αλλά μπήκα προετοιμασμένος στο ότι δεν θα επηρεαστώ ψυχολογικά στο εάν ένας παίκτης με πολεμήσει. Άλλωστε, δεν είναι οι ίδιοι χαρακτήρες έξω, εκεί γνωριζόμαστε», εξομολογήθηκε στην συνέχεια.

«Από τους δύο μήνες με έπνιγε όλο αυτό. Ήθελα πολύ να μάθω για τον κόσμο έξω πώς με βλέπει, ο κόσμος με στήριξε στο Nomads. Δεν ένιωσα άβολα από τον κόσμο έξω. Ένιωσα άβολα από όλα αυτά που γράφτηκαν και διάβαζα. Παρ’ όλα αυτά είχα ένα πνίξιμο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.




Στο μεταξύ αποκάλυψε πως ο λόγος που μπήκε στο παιχνίδι είναι τα παιδιά του. Ξεκαθάρισε παράλληλα ότι δεν αναφερόταν μόνο στο οικονομικό κομμάτι, αλλά και στο γεγονός ότι τον παρακολουθούσαν μέσα στο παιχνίδι, οπότε θα είχαν σχηματίσει τη δική τους άποψη και δεν θα επηρεάζονταν ενδεχομένως από τρίτους.




Για την απόφασή του να αποχωρήσει με τη θέλησή του από το Reality επιβίωσης εξήγησε πως: «Ψηφίζομαι. Με το που ψηφίζομαι νιώθω πάρα πολύ όμορφα γιατί σκέφτομαι ότι φεύγω. Υπάρχει η πιθανότητα να φύγω, είμαι ένας από τους πέντε υποψήφιους. Αρχίζω και σκέφτομαι όλο το βράδυ, δεν μπορώ να κοιμηθώ και λέω είμαι στο αεροπλάνο, είμαι με τα παιδιά μου. Λέω τέλος είμαι με τα παιδιά, είμαι σπίτι. Συνειδητοποιούσα ότι δεν με νοιάζει και καθόλου που ψηφίστηκα. Δεν κυνηγάω το παιχνίδι. Δεν μου φταίνε τα παιδιά που με ψήφισαν».

«Λέω: είναι πολύ εγωιστικό να χρησιμοποιήσω τον κόσμο. Να τους βάλω λοιπόν να με στηρίξουν και να μου πουν: σε στηρίξαμε, βάλαμε τα λεφτά μας, εσύ πήρες την επιβεβαίωσή σου και έφυγες. Αυτή είναι όλη η αλήθεια. Με το που ψηφίστηκα, ένιωσα πάρα πολύ ωραία», καταλήγει ο Στέλιος Χανταμπάκης.




Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Ο Χανταμπάκης έδωσε στεγνά τον Βασάλο – Που θα κοιμηθεί η Σταυρούλα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This