Ο Σταυρός των Ελλήνων!

Στη «δημοκρατία» που κυκλοφορεί

Must Read

Διαβάστε σήμερα στη «δημοκρατία»: Αποκαλυπτικά στοιχεία της Eurostat – Έκθεση της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Αρχής αναφέρει ότι εργαζόμαστε περισσότερο από όλους τους Ευρωπαίους και έχουμε το μεγαλύτερο ποσοστό απασχολουμένων σε υπερωρίες – Στον πάτο της ΕΕ ως προς τις αμοιβές! – Ξεπερνάμε οριακά μόνο Εσθονία,Τσεχία Βουλγαρία, Ρουμανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Κάποιοι άσχετοι,λένε πως φταίει το ευρώ καθώς και οι προδοτικές συμφωνίες των μνημονίων..
    Κάποιοι άλλοι,
    Αν είναι δυνατόν..
    Αυτοί που ξέρουν,λένε πως φταίει το ότι δεν έχουνε αποκτήσει όλοι ακόμα την απαραίτητη οικολογική και οικονομική συνείδηση που χρειάζεται σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς και την ανάλογη πατριωτική.

    Ολιοι μας θα πρέπει να συμβάλουμε ώστε να ξαναδούμε άσπρη μέρα,μετά από 99 δημοκρατικότατα χρονάκια λιτότητας,ακραίας εκμετάλλευσης και φτώχειας..
    Πρώτα,Θα πρέπει να συνεχίσουμε να προσέχουμε ώστε να μην ρυπαίνουμε με γόπες κι αποτσίγαρα τους δρόμους και τα δάση..Να μην αφήνουμε πλαστικά στις παραλίες,ν ανακυκλώνουμε πάντα τις μπαταρίες και τις ηλεκτρικές μας συσκευές,πάντα να ζητάμε απόδειξη ακόμα και για τσίχλες απ το περίπτερο και το κυριότερο,να ψηφίζουμε πάντα στην ώρα μας.
    Υστερα,θα πρέπει κάποια στιγμή,να καθιερωθεί αι η ώρα του εθνικού μας ύμνου.
    Σε κάποια στιγμή,θα πρέπει να βγεί κρατική απόφαση,ώστε άπας ένας,όπου κι αν βρήσκεται,να σταματάει ότι κι αν κάνει στέκεται προσοχή και να τραγουδάει μαζί με τα μεγάφωνα όπου θα βρίσκονται παντού καθώς και με κάμερες που θα καταγράφουν ..
    Πώς κάναμε με τους γιατρούς που έβγαιναν όλοι στα μπαλκόνια και βαράγαν παλαμάκια επειδή τους το είπε η γυναίκα του πρωθυπουργού …την ύστατη ώρα της συλλογικής ευθήνης;
    Ακριβώς έτσι.

    Υστερα,υπάρχουν κι ένα σωρό άλλα σωστά κ υπεύθηνα μέτρα όπου κάποια στιγμή θα πρέπει ν ακολουθήσουμε,αλλά αν συνεχίσουμε και κάνουμε τα βασικά,όλα θα πάνε καλά..

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This