Δευτέρα 17/5/2021

Μεγάλος διαγωνισμός χριστουγεννιάτικου διηγήματος της «δημοκρατίας»!

Η εφημερίδα «δημοκρατία» δεν αρκείται να έχει πιστούς αναγνώστες. Θέλει να αναδείξει και συγγραφείς!

Γι’ αυτό προκηρύσσει ακόμα έναν διαγωνισμό διηγήματος – χριστουγεννιάτικου αυτή τη φορά. Σε τούτη την απόφαση οδήγησε την η τεράστια επιτυχία του πρώτου λογοτεχνικού διαγωνισμού που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες εβδομάδες και η αδιάκοπη υπενθύμιση από τους αναγνώστες για την ανάγκη προκήρυξης και δεύτερου.

Από σήμερα κιόλας μπορείτε να στέλνετε τα χριστουγεννιάτικα διηγήματά* σας στο e-mail [email protected] ή ταχυδρομικά -με την επισήμανση «ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΔΙΗΓΗΜΑΤΟΣ»-, δείτε τα καλύτερα από αυτά να δημοσιεύονται στη «δημοκρατία» και κερδίστε πλούσια δώρα!

Οι συμμετοχές γίνονται δεκτές μέχρι 20 Νοεμβρίου

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Κάθε διήγημα πρέπει να έχει έκταση 600 έως 800 λέξεις και το περιεχόμενό του ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του είδους «χριστουγεννιάτικο διήγημα». Μαζί με το κείμενο πρέπει να υπάρχει σε ξεχωριστό αρχείο (word) το ονοματεπώνυμο, η διεύθυνση και το τηλέφωνο του συμμετέχοντα. Τα στοιχεία επικοινωνίας των συγγραφέων δεν θα γνωστοποιούνται στην κριτική επιτροπή.

2. Η γλώσσα συμμετοχής είναι η ελληνική. Κείμενα σε άλλες γλώσσες ή greeklish δεν γίνονται δεκτά.

3. Κάθε δημιουργός μπορεί να συμμετέχει με όσα διηγήματα επιθυμεί. Ωστόσο, στην τελική δεκάδα των κριθέντων ως καλύτερα θα υπάρχει μόνο ένα έργο από κάθε συγγραφέα.

4. Ο αποστολέας με τη συμμετοχή του εγγυάται και βεβαιώνει ότι τα πνευματικά και ηθικά δικαιώματα του διηγήματος ή των διηγημάτων του ανήκουν, είναι αδημοσίευτο/α και εκχωρεί το δικαίωμα αναπαραγωγής από την έντυπη και ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρείας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε.

5. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα «δημοκρατία» και από τα λοιπά ΜΜΕ της εταιρείας ΕΣΤΙΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΜΜΕ Α.Ε. δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό. Τυχόν συμμετοχές τους μπορούν να γίνουν δεκτές μόνος ως εξωδιαγωνιστικές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ