Δάνεια ΜΜΕ: Δείτε τις υποθέσεις που συνεχίζεται η έρευνα και αυτές που μπήκαν στο αρχείο

Must Read

Στοιχεία για την εξέλιξη των δικαστικών ερευνών για την δανειοδότηση Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης κατατέθηκαν στη Βουλή από τον Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.

Υπενθυμίζεται ότι στις 23/1/2017 η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερεύνησε τη νομιμότητα δανειοδότησης των πολιτικών κομμάτων και ΜΜΕ είχε καταθέσει το πόρισμά της στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Στην πλειοψηφία τους οι περισσότερες υποθέσεις τέθηκαν στο αρχείο. Ωστόσο σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη Βουλή ως απάντηση σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ προκύπτει μεταξύ άλλων:
• ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΔΟΛ: σχηματίστηκε δικογραφία η οποία μετά τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, κατά το ένα μέρος τέθηκε στο αρχείο και κατά το λοιπό μέρος διαβιβάσθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών με παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης.
• ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΔΟΤΙΚΗ: Σχηματίσθηκε δικογραφία με βάση την οποία διενεργείται προκαταρκτική εξέταση
• ΚΟΝΤRA MEDIA: σχηματίσθηκε δικογραφία όπου το ένα μέρος μπήκε στο αρχείο και το άλλο διαβιβάσθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών με παραγγελία για άσκηση ποινικής δίωξης.
• ΚΥΡΗΚΑΣ ΧΑΝΙΩΝ: σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία υποβλήθηκε στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και η οποία εκκρεμεί μέχρι σήμερα
• ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ : Σχηματίσθηκε δικογραφία η οποία μετά την διενέργεια Προκαταρκτικής εξέτασης υποβλήθηκε στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου η οποία εκκρεμεί μέχρι σήμερα

Διαβάστε εδώ την πλήρη λίστα με τις ιδιοκτήτριες εταιρίες Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τις οποίες συνεχίζονται οι έρευνες ή η υπόθεση μπήκε στο αρχείο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This