Ελένη Ζιώγα: «Το “Πάμε Πακέτο” μου φάνηκε απάνθρωπο»

«Νοσηλεύτριες μού ζήτησαν να τους πω τι θα γίνει στο Alma Libre για να αλλάξουν τον ορό της μητέρας μου»

Must Read

Η Ελένη Ζιώγα μετράει χρόνια εμπειρίας ως ηθοποιός, η πρώτη της εμφάνιση μάλιστα στο θέατρο έγινε το 1996 στο έργο του πατέρα της « Χρωματιστές Γυναίκες».

Ευρύτερα γνωστή στο κοινό όμως έγινε όταν πρωταγωνίστησε σε τέσσερις δραματικές σειρές, στις οποίες υπέγραψε και το σενάριο. Πρόκειται για τις σειρές «Σαν αδελφές», «Φύγαμε», «Alma Libre» και «Μετράω στιγμές».

Και οι τέσσερις αυτές σειρές σημείωσαν μεγάλη επιτυχία, ωστόσο εκείνη που έκανε το τηλεοπτικό κοινό να επιθυμεί διακαώς να μάθει τη συνέχεια της σειράς ήταν το «Alma Libre», στην οποία πρωταγωνιστούσε μαζί με τον Νίκο Σεργιανόπουλο.

Η ίδια μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι ο πρωινιάτικα» αναφέρθηκε σε ένα κωμικοτραγικό περιστατικό από την περίοδο που παιζόταν η εν λόγω σειρά: «Τις πιο έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού από το κοινό τις ζήσαμε στο Alma Libre. Υπήρχε μάλιστα ένα κωμικοτραγικό περιστατικό. Είχα τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και κάποια στιγμή της τελείωσε ο ορός. Πήγα στις νοσηλεύτριες να τις ζητήσω να τον αλλάξουν και μου είπαν: μόνο αν μας πείτε τι θα γίνει αύριο στη σειρά».

«Τον αγαπάω ακόμα πάρα πολύ. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας, ήταν ένας πολύ πράος, εσωστρεφής και ευγενής άνθρωπος», είπε για τον αδικοχαμένο ηθοποιό.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχθηκε και που αρνήθηκε.

«Μου είχαν προτείνει να κάνω το «Πάμε Πακέτο» και το αρνήθηκα. Τους είπα ότι αν δεχόμουν, δεν θα έκανα τίποτα άλλο από αυτά που πραγματικά θέλω. Δε μπορούσα να αντέξω το στοιχείο του reality, το ότι έχεις σε χωριστά καμαρίνια δύο ανθρώπους που έχουν να βρεθούν χρόνια ή δεν έχουν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους και τους βάζεις να βρεθούν στο πλατό για να δημιουργήσεις τη συγκίνηση, μου φάνηκε λίγο απάνθρωπο», είπε και πρόσθεσε: «Eίχα πρόταση και για επιτροπή talent show», τονίζοντας ότι «εκεί σε υποχρεώνουν να κάνεις reality, να δημιουργήσεις ίντριγκα και να εξευτελίσεις τον άλλο που έχεις απέναντί σου. Εδώ καλά-καλά είμαι εναντίον των βραβείων».

Από το 1995 η Ελένη Ζιώγα άρχισε να ασχολείται παράλληλα και με Την στιχουργική τραγουδιών

Ως στιχουργός έχει συνεργαστεί Με αρκετούς καταξιωμένους ερμηνευτές όπως είναι η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Έλλη Πασπαλά, o Δημήτρης Μπάσσης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Νάνα Μούσχουρη , ο Νίκος Αντύπας αλλά και ο Μίκης Θεοδωράκης.

«Έχω γράψει δυο-τρία τραγούδια στον Γιάννη Πλούταρχο. Δεν με νοιάζει τόσο, το αν ταιριάζουν τα ακούσματά μου μαζί του, αλλά το τι θα γίνουν μετά. Αν έρθει δηλαδή ένας τραγουδιστής με εξαιρετική φωνή και ένας πιο λαϊκός, αλλά μετά πάει σε ένα τύπου σκυλάδικο, δεν θα ήταν και το καλύτερο για τα τραγούδια μου», τόνισε ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε ότι: «Κάποιοι δεν πίστευαν στο “Χωρίς Αναπνοή”. Ο Μιχάλης (σ.σ. Χατζηγιάννης) το πίστευε, να το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Άλλοι δεν το πίστευαν. Και μετά στη γενική πρόβα της Ολυμπιάδας ήταν νομίζω, που το τραγούδησε ο Μιχάλης μπροστά σε 80.000 κόσμο και το τραγουδούσε όλο το γήπεδο μαζί. Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκα την αμφισβήτηση και τη δικαίωση», εξομολογείται η Ελένη Ζιώγα.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This