Firts Dates: Ο «ποδολάγνος» Αντώνης και η «αστρολόγος» Κατρίν

Must Read

Στο First Dates δήλωσαν συμμετοχή ο 29χρονος Αντώνης και η 22χρονη Μαρία προκειμένου να βρουν το ταίρι τους… Απ’ ότι φαίνεται όμως οι δυο τους δεν είχαν χημεία και το ραντεβού τους δεν εξελίχθηκε όπως θα ήθελαν.

«Όσο και να μην το πιστεύεις, είναι πιο δυνατά τα κορίτσια όμως τα αγόρια βρίσκουν πιο εύκολα τον τρόπο. Είναι πιο ευφυέστατα σε δύσκολες συνθήκες», είπε ο Αντώνης, ενοχλώντας τη Μαρία.

«Γιατί μία γυναίκα δεν μπορεί να έχει την ίδια ευφυΐα;», του απάντησε εκείνη εμφανώς εκνευρισμένη.

«Θεώρησα ότι έκανα ένα μεγάλο λάθος χωρίς να το γνωρίζω και πείραξα μία ευαίσθητη χορδή της Μαρίας. Δεν το ‘θελα», απολογήθηκε ο παίκτης του First Dates στο προσωπικό του cue.

«Δεν έχω καμία σχέση με αυτό που φαίνεται. Είμαι πολύ πιο ευαίσθητη, γιατί συνήθως με λένε σκύλα», δήλωσε από την πλευρά της η Μαρία.

Η Μαρία είπε στον Αντώνη πως πονούσαν οι πατούσες της, και εκείνος θέλησε να την ανακουφίσει προσφέροντας της ένα μασάζ κάτω από το τραπέζι.

«Κατά βάθος πιστεύω ότι είναι ποδολάγνος. Είπα ότι πονάνε τα πατουσάκια μου, είναι δυνατόν να μου πει να βγάλω τα παπούτσια μου;», αναρωτήθηκε η παίκτρια στην κάμερα.




Ο Αντώνης φαίνεται πως ήθελε να ξαναβγεί ραντεβού με την Μαρία εκείνη όμως τον έβαλε στο friend zone. Παρόλα αυτά ο 29χρονος της πρότεινε να ξαναβγούν ως φίλοι αυτήν την φορά με την ελπίδα ότι μπορεί να προκύψει και κάτι παραπάνω, ωστόσο της τόνισε πως δεν πρόκειται να την περιμένει.

Μπορεί η Μαρία και ο Αντώνης να μην ταίριαξαν, ωστόσο η Κάθριν με τον Παντελή βρήκαν κοινά στοιχεία μεταξύ τους και δήλωσαν πώς θα ξαναβγούν ραντεβού.

Tι έκανε όμως την Κατρίν να ενθουσιαστεί με τον Παντελή; H 39χρονη για να δει αν ταιριάζει με τον 32χρονο τον ρώτησε τι ζώδιο είναι και μόλις κατάλαβε ότι είναι Δίδυμος δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της.

Ο Παντελής και η Κατρίν μιλώντας στην κάμερα του first date δήλωσαν πώς θα ξαναβγούμε ραντεβού καθώς φαίνεται πως έχουν κοινά ενδιαφέροντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This