Γιώργος Τράγκας: Ξανά ερωτευμένη η χήρα, Μαρία Καρρά; – Τι απαντάει ο συνήγορός της

«Το θεωρώ ανήθικο...», είπε εκνευρισμένη η Κατερίνα Καινούργιου.

Must Read

Δημοσιεύματα θέλουν τη χήρα του Γιώργου Τράγκα, να έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της. Συγκεκριμένα φημολογείται ότι η Μαρία Καρρά είναι ξανά ερωτευμένη και ζει μόνιμα με το σύντροφό της στο Μαϊάμι.

Τη συγκεκριμένη είδηση ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να τον διακοπή λέγοντάς του: «Συγγνώμη εγώ στο “Χάι”, κάθε εβδομάδα είμαι έγκυος, κάθε εβδομάδα χάνω ένα παιδί, κάθε εβδομάδα έχω 100 εραστές και δεν ξέρω τι άλλο. Όπως και γράφουν για όλους τους συνεργάτες μου, ο Ανδρέας πεθαίνει κάθε εβδομάδα, ο ένας είναι έτσι και ο άλλος αλλιώς. Θα ήθελα αυτό το περιοδικό να μην ξαναναφερθεί στη δική μου εκπομπή»

Για το συγκεκριμένο θέμα κλήθηκε να μιλήσει ο συνήγορος της κα. Μαρίας Καρά, Θεόδωρος Μαντάς και καλωσορίζοντας τον στην εκπομπή η παρουσιάστρια του Alpha τόνισε ότι: «Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε το θέμα, σας λέω εγώ ότι δεν ισχύει. Το γείωσα από μόνη μου το θέμα γιατί για να γράφεται στο “Χάι” δεν θα ισχύει σίγουρα. Γράφουν τέρατα κάθε εβδομάδα».

«Απλά, επειδή κάθε βδομάδα περνάω από ένα περίπτερο και το βλέπω ακόμα και σε κομμωτήρια, εκνευρίζομαι γιατί βλέπω αίσχη στα πρωτοσέλιδα. Όχι μόνο για μένα αλλά για όλους τους ανθρώπους που βρίσκονται στην τηλεόραση αυτή τη στιγμή. Το θεωρώ ανήθικο να παίζει σε οποιαδήποτε εκπομπή και με συγχωρείτε γι’ αυτό που έγινε», είπε στην συνέχεια.

«Προσυπογράφω την επισήμανση της κ. Καινούργιου», είπε ο κ. Μαντάς και αποκάλυψε πως με βάση της δικαστικής απόφασης η κα. Καρρά είναι νόμιμη κάτοικος του Μονακό και η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα στην Ελλάδα και στο Μονακό.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This