My Style Rocks: Η απουσία της Emilias, η καινούργια παίχτρια και ο έντονος καυγάς της Σελένης με την Αναστασία για μία… ανάρτηση

Must Read

Με μία απουσία ξεκίνησε χθες το My Style Rocks αφού η Emilia Vodos, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καραβάτου, ήταν άρρωστή και θα εμφανιζόταν αργότερα.




Ωστόσο στο παιχνίδι μπήκε μία καινούργια παίχτρια και όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια του reality μόδας, είναι η τελευταία παίκτρια που μπαίνει μέσα στο παιχνίδι.

Πρόκειται για την 25χρονη Κλαίρη Τόλη, η οποία γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη.

Πάντα της άρεσαν τα ρούχα και η μόδα και όταν τελείωσε το σχολείο σπούδασε fashion design. Πήγε στη Γαλλία για μεταπτυχιακό και μετά παρακολούθησε σεμινάρια στο Λονδίνο. Τώρα έχει το δικό της atelier και φτιάχνει custom made ρούχα και νυφικά.

Δηλώνει δυναμική και υπερασπίζεται τις γυναίκες. Πριν ενάμιση χρόνο αποφάσισε να σπουδάσει life coaching και να επικεντρωθεί στην ενίσχυση της γυναικείας αυτοπεποίθησης. Τώρα το εξασκεί γιατί θέλει να βοηθήσει στη βελτίωση της ψυχολογίας των ανθρώπων και κυρίως των γυναικών.




Από το χθεσινό επεισόδιο φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν οι εντάσεις, αφού για ακόμη μία φορά η Σελένη και η Αναστασία είχαν μία έντονη αντιπαράθεση.

Οι δύο παίκτριες τσακώθηκαν με αφορμή την κριτική της δεύτερης στην Ειρήνη Καζάκη.

«Ποιο είναι το πρόβλημα σου μαζί μου Αναστασία, ειλικρινά; Λύσε το μου» ανέφερε η Σελένη στην Αναστασία.

«Δεν θέλω να δώσω συνέχεια. Νομίζω κατάλαβε σε τι άλλο αναφέρομαι», τόνισε στην συνέχεια η Σελένη.

Τότε ο Στέλιος Κουδουνάρης αναρωτήθηκε αν συμβαίνει κάτι στα social media ανάμεσα στις παίκτριες, που δεν το γνωρίζουν οι κριτές.

Η Ειρήνη Καζάκου προσπάθησε να διαλευκάνει την υπόθεση αποκαλύπτοντας πως: «Μπορώ να το λύσω εγώ; Νομίζω ξέρω γιατί γίνεται αυτό, νομίζω μπορώ να πω την άποψή μου; Η Αναστασία έκανε ανέβασε ένα βίντεο, ένα trailer του παιχνιδιού και έκανε ένα σχόλιο από πάνω, ίσως γι’ αυτό η Σελένη να το πήρε…». 

Η Αναστασία από τη μεριά της αποκάλυψε πως ανάρτησε ένα βίντεο από το επεισόδιο που είχε τσακωθεί με τη Σελένη, όπου φαίνεται να την κατηγορεί για την κοινωνική συμπεριφορά της.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This