Η εκδίκηση του ΣΚΑΪ στην Εύα Αντωνοπούλου

Ο σταθμός φέρεται ότι «κόβει» την Αντωνοπούλου από τα δελτία λόγω της απόφασής της να μετακομίσει στο Open

Must Read

Με εκδικητικό τρόπο φαίνεται ότι θα φερθεί στην Εύα Αντωνοπούλου ο Σκάι για την απόφασή της να κλειδώσει τη μετεγγραφή της, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με το Οpen του Ιβάν Σαββίδη!

Οπως ήδη λέγεται στους διαδρόμους του τηλεοπτικού σταθμού του Νέου Φαλήρου, την έμπειρη δημοσιογράφο θα την «κόψουν» από τα δελτία ειδήσεων του μεσημεριού και θα την κρατήσουν στον σταθμό μέχρι 31 Μαΐου. Μάλιστα, αν και έχει ανακοινωθεί η παρουσία της την Κυριακή 21 Μαΐου στον εκλογικό μαραθώνιο του σταθμού, ενδέχεται να την αποσύρουν.

Φήμες θέλουν την ηγετική πυραμίδα του Σκάι να μην είδε με καθόλου καλό μάτι την απόφαση της άνκοργουμαν του μεσημεριανού δελτίου του σταθμού να ανοίξει τα φτερά της προς το Open και να αδράξει την ευκαιρία του βραδινού δελτίου από τον Σεπτέμβριο, καθώς έχει όλες τις προϋποθέσεις.

Και ενώ τo συμβόλαιο της Εύας Αντωνοπούλου με το κανάλι του Νέου Φαλήρου έληγε τέλη Ιουνίου και η ίδια, όπως λέγεται από το στενό της περιβάλλον, ήθελε να παραμείνει στο πόστο της μέχρι να ολοκληρωθούν και οι δεύτερες εκλογές, η απόφαση της διοίκησης ήταν κατηγορηματική και αμετάκλητη.

Με μια συμπεριφορά ρεβανσισμού της ζήτησαν μάλιστα να αποχωρήσει και έναν μήνα νωρίτερα, μην μπορώντας να κρύψουν τον εκνευρισμό τους από τη μετεγγραφή της στο Open.

Αυτό σημαίνει ότι η δημοσιογράφος θα παραμείνει στο κανάλι μέχρι τις 31 Μαΐου, οπότε θα εκφωνήσει και το τελευταίο της δελτίο. Μάλιστα, αποφασίστηκε λόγω της εξέλιξης αυτής να μην αξιοποιηθεί καθόλου, αν αυτό είναι εφικτό, την Κυριακή 21 Μαΐου που οι εθνικές εκλογές θα είναι πρώτο θέμα σε όλα τα κανάλια.

Ασχημη συμπεριφορά

Στα δημοσιογραφικά γραφεία του Σκάι λέγεται ότι η συγκεκριμένη αντίδραση από πλευράς διοίκησης δεν είναι καθόλου ασυνήθιστη και δεν εκπλήσσει όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα μέσα στο κανάλι. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στην περίπτωση του Γιώργου Ευγενίδη όταν είχε ανακοινώσει ότι μετακομίζει στο Star. Τότε, αν και καλοκαίρι και δεδομένων των αδειών, τον εξώθησαν να αποχωρήσει πριν από την ώρα του, χωρίς καν να μπορεί να αποχαιρετήσει τους συναδέλφους του. Η άσχημη αυτή συμπεριφορά φαίνεται, λοιπόν, πως επιταχύνει ακόμη περισσότερο τις εξελίξεις για την επικείμενη μετεγγραφή της στο Open!

Πηγή: Espresso

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This