Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ήταν όμορφος αυτός που με λήστεψε! Όταν είναι κάτι όμορφο το κοιτάς! Κακό είναι;»

Must Read

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου πριν λίγο καιρό είχε αποκαλύψει ότι έπεσε θύμα κλοπής καθώς ένας νεαρός της έκλεψε το πορτοφόλι την ώρα που ψώνιζε σε ένα περίπτερο.

Ευτυχώς όμως η πρώην παίκτρια του Survivor βρήκε το πορτοφόλι της. Μιλώντας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιατικά» αναφέρθηκε και στην εξωτερική εμφάνιση του κλέφτη τον οποίο χαρακτήρισε ως όμορφο.

«Μου πήρε το πορτοφόλι, εγώ δεν το κατάλαβα. Τελικά το βρήκα το βρήκα. Κάποιος καλός άνθρωπος το παρέδωσε στην ασφάλεια», είπε αρχικά.

«Μετά είδα και στο βίντεο ότι ήταν εμφανίσιμος. Τον θυμήθηκα ποιος είναι γιατί του έδωσα και προτεραιότητα, επειδή είχε πάρει μόνο δυο μπουκαλάκια νερό, να πληρώσει. Μάλιστα κοιταχτήκαμε και στα μάτια αφού ήταν και νέος και ωραίος. Κανένα φλερτ δεν υπήρχε. Απλά όταν είναι κάτι όμορφο γύρω σου το κοιτάς και σε κοιτάει. Κακό είναι; Δεν είναι κακό», πρόσθεσε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This