Ραμόνα Βλαντή για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου, ας μην έχουμε άλλη μία»

«Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν με βλέπουν στο My Style Rocks, μόνο στον ΣΚΑΙ δεν αναρωτιούνται»

Must Read

Οι δηλώσεις της Ραμόνα Βλαντή γίνονται αδιαμφισβήτητα κάθε φορά θέμα προς συζήτηση.
Έτσι λοιπόν η γνωστή στυλίστρια κλήθηκε να μιλήσει στην εκπομπή «Open weekend» για τα τηλεοπτικά δρώμενα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο «My style Rocks» στο οποίο συμμετείχε στο παρελθόν και αναδείχθηκε μάλιστα νικήτρια.

Στην ερώτηση αν δέχθηκε πρόταση από τον ΣΚΑΪ για να συμμετέχει με κάποιο τρόπο στο reality μόδας, απάντησε πως: «Όλοι αναρωτιούνται γιατί δεν με βλέπουν στο My Style Rocks, μόνο στον ΣΚΑΙ δεν αναρωτιούνται. Δεν πειράζει, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Αν έπρεπε να κρίνω εγώ αυτές τις παίκτριες, θα δυσκολευόμουν πάρα πολύ. Καμία φορά απογοητεύομαι κι από τον Στέλιο που τα ανέχεται όλα αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δήλωσε πως: «Την αγαπώ πάρα πολύ, είναι πρώην συνεργάτιδά μου και δεν πρόκειται ποτέ να σχολιάσω. Θα συνεχίσω να το λέω ότι θα ήθελα να την δω στην παρουσίαση. Θα ήθελα να το παρουσιάσει με την ωραία τσαχπινιά που έχει»

καθώς θεωρεί ότι θα ταιριάζει περισσότερο στο concept από την Κατερίνα Καραβάτου. «Το έχει και μου αρέσει πολύ στην παρουσίαση η Ηλιάνα. Μπορεί σε άλλους να μην αρέσει γιατί ακούω διάφορα. Εμένα μου αρέσει, είναι ένα φρέσκο κορίτσι και θέλω να την δω στην τηλεόραση», είπε.

Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν φήμες ότι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 να βρίσκεται του χρόνου στο πάνελ της εκπομπής «Πρωινό», χωρίς ωστόσο η ίδια να το επιβεβαιώνει.




Το ενδεχόμενο αυτό σχολίασε η Ραμόνα Βλαντή λέγοντας πως: «Καλή επιτυχία. Μεταξύ μας δεν έχουμε κρατήσει ούτε κακίες ούτε τίποτα. Είμαστε πολύ χαρούμενες όταν βρισκόμαστε Θα πρέπει να το «ησυχάσει» όλο (σ.σ. το look της). Δεν θέλουμε άλλη μία, έχουμε την Κατερίνα Καινούργιου. Ας μην έχουμε άλλη μία. Υπάρχει μία».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This