Survivor spoiler: Θερμό επεισόδιο για Τάκη και Μπάρτζη-Η τιμωρία του Τάκη-Η ομάδα που θα κερδίσει τις 2 ασυλίες-Ο 1ος υποψήφιος

Must Read

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφορούν έντονα οι φήμες ότι ο Νίκος Μπάρτζης είχε έναν έντονο τσακωμό με τον Τάκη Καραγκούνια και μάλιστα υπήρχε φόβος για διπλή αποβολή.

Σύμφωνα με το trailer που κυκλοφορεί, πράγματι θα δούμε ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στους δύο παίκτες, με το Νίκο να ισχυρίζεται ότι ο Τάκης του έβρισε την οικογένεια. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ωστόσο φαίνεται να αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που του προσάπτει ο παίκτης της αντίπαλης ομάδας, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αποχωρήσει από το συμβούλιο του νησιού.




Όπως αποκαλύπτουν τα spoiler, τα οποία δεν έχουν επιβεβαιωθεί, η μπλε ομάδα θα απαιτήσει την αποβολή του Τάκη, ωστόσο η παραγωγή του survivor δεν θέλει να το ρισκάρει και έτσι αποφάσισε να τον στείλει στο ξενοδοχείο και να τον τιμωρήσει με στέρηση δύο επάθλων.

Ο παίκτης προειδοποιήθηκε πως την επόμενη φορά θα αποβληθεί. Η τιμωρία του τελικά προβλέπει ότι θα έχει δύο στερήσεις συμμετοχής σε όποιο έπαθλο κατακτά η ομάδα του.

Από ότι φαίνεται όμως τα δύο επόμενα αγωνίσματα ασυλίας θα τα κερδίζει η κόκκινη ομάδα και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, όπως είναι αναμενόμενο, θα είναι παίκτης από την μπλε ομάδα και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This