Ο Παράδεισος των κυριών: Η Αμαλία μαθαίνει ποια είναι η πραγματική της μητέρα – Αυτό είναι το τέλος του Χρηστίδη

Must Read

Η Αμαλία διεκδικεί να μάθει τι είναι αυτό που προσπαθούν να της κρύψουν ο Αγης και η Πολυξένη… Η Πολυξένη ξέροντας όλη την αλήθεια για το ποια είναι πραγματικά η μάνα της Αμαλίας, έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ ο Αγης τη ρωτάει ευθέως: «Πολυξένη, ξέρεις ποια είναι η βιολογική μητέρα της Αμαλίας; Αν το ξέρεις θέλω να μου το πεις», της λέει, αλλά εκείνη το κρύβει ακόμα και από τον αγαπημένο της.

Η Γεωργία δεν θέλει να αφήσει κανέναν να επηρεάσει τη σχέση της με τον Πάρη, έτσι αποφασίζει πως πρέπει να αποδείξει σε όλους τους άλλους ότι έχουν άδικο για εκείνον, για να την αφήσουν ήσυχη…

Μια ανέλπιστη συνεργασία έρχεται στο προσκήνιο δημιουργώντας μεγάλη ταραχή στη Βικτώρια, καθώς ο Γιαμαλής μιλάει με τον Αποστόλη και του ζητάει να συνεργαστούν: «Ξέρω ότι όλα τα έχει κάνει η Καρτεζίνη. Απέσυρε τη μήνυση που μου έχεις κάνει για μοιχεία και θα αναλάβω να σε βγάλω αθώο», του προτείνει. Στο μεταξύ η Βικτώρια έχει μάθει τις κινήσεις τους και ζητάει αμέσως από τον Δούβλη να εξαφανίσει τον Γιαμαλή.

Η σχέση του Ντίνου και της Μιράντας συνεχίζει να περνάει κρίση, δημιουργώντας έντονη ανησυχία στον Βύρωνα και στη Ζηνοβία που κάνουν ό,τι περνάει απ’ το χέρι τους να τους τα ξαναβρούν. Θα τα καταφέρουν ή οι διαφορές τους είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορούν να λυθούν;

Αυτό είναι το φινάλε της σειράς

Ανατρεπτικό θα είναι το φινάλε της σειράς «ο Παράδεισος των κυριών» αφού σύμφωνα με το Tv24 ένας από τους πιο βασικούς ρόλους όπως αυτός του αστυνόμου Θανάση Χρηστίδη τελειώνει με τραγικό τρόπο, αλλά και με δικαίωση κατά κάποιο τρόπο. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Μιράντας, ο Δονάτος Παπαδέας, παίρνει εκδίκηση για την κόρη του. Βρίσκει τρόπο και μπαίνει στο κελί του Χρηστίδη κι εκεί τον σκοτώνει, στραγγαλίζοντάς τον με τη ζώνη του.

Στο μεταξύ, όπως θα δούμε λίγο νωρίτερα, η Βικτώρια κάνοντας τα γλυκά μάτια στον δικηγόρο της τον Δούβλη, του ζητάει να βρει τη Λιζέτα και να την απειλήσει ώστε να αποσύρει την κατάθεσή της για να βγει από τη φυλακή. Την ώρα όμως που είναι έτοιμη να αποφυλακιστεί, ένα νέο ένταλμα, αυτή την φορά για φόνο, τη γυρίζει πίσω στο κελί της.

Ανατροπή όμως έχουμε και στην περίπτωση του Μάρκου και της Πιπίτσας, καθώς η τελευταία τού λέει ότι δεν αντέχει άλλο: «Προσπάθησα όσο μπορούσα, αλλά η αξιοπρέπειά μου δεν μου επιτρέπει να συνεχίσω να σε παρακαλάω», του λέει και καταθέτει αίτηση διαζυγίου.

Όσο για τη Μιράντα θα δούμε ότι παντρεύεται με τον Ντίνο, ενώ η Αμαλία συνεχίζει να βασανίζεται, κάτι που ο αδελφός της ο Άγης δεν το αντέχει και μιλώντας με τον πατέρα του τον Χριστόφορο, του λέει: «Ίσως αν μάθει ποια είναι η μητέρα της να το ξεπεράσει πιο γρήγορα». Παρά τις αντιρρήσεις του Μπουραντά, δεν αντέχει και αποκαλύπτει στην Αμαλία: «Αμαλία μου, ξέρω ποια είναι η πραγματική σου μητέρα. Ίσως δεν το αντέξεις, αλλά όπως έχουν έρθει τα πράγματα πρέπει να μάθεις. Η βιολογική σου μητέρα είναι η Μιράντα». Η κοπέλα χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Παράλληλα ο Χριστόφορος βρίσκεται ένα βήμα πριν μάθει ότι ο Πάρης είχε βιάσει την Αμαλία. Μάλιστα η Αμαλία θα συνεχίσει να μη δίνει διαζύγιο στον Πάρη, μόνο και μόνο για να μη μείνει ελεύθερος να παντρευτεί τη Γεωργία, η οποία απορρίπτει τη νέα πρόταση που της κάνει και αποφασίζει να μείνει μόνη της.

Όσο για τον Αποστόλη θα συνεχίσει να μένει στη φυλακή και παράλληλα θα ψάχνει απεγνωσμένα να βρει άκρη με την περιουσία της Όλγας, η οποία του έχει πει ψέματα ότι έχει χωρίσει με τον Σωτήρη.

Ο Πασχάλης μετά την παρεξήγηση με τη Δάφνη, απομακρύνεται και μένει με την Τζένη, ενώ η Δάφνη θα έχει ακόμα μια ήττα στη ζωή της, καθώς ο Τόλης φεύγει από την Ελλάδα για σπουδές και μένει μόνη. Τέλος, ο Στέφανος παλεύει μέσα του, αλλά τελικά δεν μπορεί πλέον να συγκρούεται με τον ίδιο του τον εαυτό και αποκαλύπτει ότι έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This