Survivor spoiler: Οι παίκτες που θα δουν από κοντά τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ο παίκτης που θα αποχωρήσει

Must Read

Οι παίκτες του Survivor έχουν κάνει αρκετή υπομονή με τον Τάκη καθώς έχει μονίμως νεύρα και κάνει άσχημα ξεσπάσματα, ειδικά όταν χάνει. Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα ο Μισθοφόρος έβαλε στο στόχαστρο τον Ηλία Μπόγδανο.

Στο χθεσινό επεισόδιο ήταν να δούμε έναν αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας, όμως σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Πρωινό μας» τα νεύρα του Τάκη Καραγκούνια οδήγησαν στην οριστική διακοπή του αγώνα.

Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος της εκπομπής, ο Τάκης όταν έχασε και άρχισε να κλωτσάει έναν κάδο ο οποίος υπάρχει εκεί για να ξεπλένουν τις λάσπες. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας τραυματίστηκε στο πόδι του με αποτέλεσμα να βγει εκτός αγώνα.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας όμως θεώρησαν πως το έκανε επίτηδες για να βγει από τον αγώνα και να δικαιολογήσει τον εαυτό του επειδή η απόδοσή του δεν ήταν καλή.

Έτσι οι μπλε αρνούνται να παίξουν αν δεν πάρουν πέναλτι από τους κόκκινους, οι διάσημοι από την μεριά τους αρνούνται και αυτοί να παίξουν, με αποτέλεσμα να διακοπεί ο αγώνας.




Σύμφωνα όμως με τα spoiler που κυκλοφορούν το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας θα πραγματοποιηθεί και η ομάδα που θα το κερδίσει είναι η κόκκινη.




Ένας όμως από τους παίκτες της ομάδας θα αποχωρήσει. Οι τρεις παίκτες που είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος, η Μελίνα Μεταξά και ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και εν τέλει θα αποχωρήσει από το Survivor είναι Ο Τάκης Καραγκούνιας

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This