Survivor: Ο 1ος υποψήφιος, ο Βασάλος που δεν είναι τόσο… προικισμένος και η νέα κόντρα του Τάκη

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Μαριαλένα!

Must Read

Μετά το ταξίδι στην Αμερική η ψυχολογία των παικτών της κόκκινης ομάδας έχει αλλάξει και δυστυχώς γι’ αυτούς προς το χειρότερο.

Η Μαριαλένα μάλιστα παραδέχτηκε πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ωστόσο προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της και παίρνει δύναμη από το τατουάζ λιοντάρι που έχει στο χέρι της, το οποίο όπως εξήγησε: «Πριν μπω στο Survivor έκανα life coaching κι η δασκάλα μου μού είχε πει βρες ένα σύμβολο που να σε αντιπροσωπεύει. Σκεφτόμουν καρδούλα; Αστεράκι; Λέω όχι με αντιπροσωπεύει το λιοντάρι και μου λέει ωραία να το κάνεις τατουάζ. Τις δύσκολες στιγμές θα το βλέπεις, θα παίρνεις θάρρος, θα ανεβαίνεις ψυχολογικά, θα σφίγγεις τα δόντια και θα προχωράς. Έτσι, λοιπόν, έκανα τατουάζ το λιοντάρι μου και τις τελευταίες ημέρες που δεν είμαι καλά ψυχολογικά… πάλι θα μου έρθει… το κοιτώ και παίρνω θάρρος».

«Λέω όχι, έχω περάσει πιο δύσκολα, είμαι δυνατή, θα το παλέψω και θα ξεπεράσω κάθε εμπόδιο γιατί εδώ έχω έρθει με έναν στόχο. Σίγουρα έχω πέσει πολύ ψυχολογικά, αλλά θα το βρω. Έτσι κι αλλιώς έχω δουλέψει πολύ με τον εαυτό μου και μέσα κι έξω από το Survivor. Δεν είναι τίποτα ρόδινο και τίποτα εύκολο σε αυτήν την ζωή, οπότε σήμερα ξημέρωσε μία καινούρια ημέρα για εμένα» συνέχισε η παίκτρια, βρίσκοντας λίγο κουράγιο.




Ο Τάκης με τον Βασάλο σχολιάζουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί με τον πρώτο να μην καταλαβαίνει τι βιώνει τόσο η Μαριαλένα όσο και η Μελίνα.

«Είναι δυνατόν να πηγαίνεις στην μεγαλύτερη πόλη του κόσμου, στην Νέα Υόρκη, να περνάς υπέροχα και να γυρίζεις εδώ και να λες ότι δεν έχω ψυχολογία και δεν μπορώ να παίξω κι έχω κουραστεί; Εκεί είναι η πόρτα, την ανοίγεις και φεύγεις. Ξαναπάς στην Νέα Υόρκη, στο σπίτι σου, στην Ελλάδα κι όπου θέλεις», είπε στον συμπαίκτη του

Και συνέχισε παρακάτω: «Η Μελίνα είναι ένα άτομο σύμφωνα με την δική μου εκτίμηση, που θέλει να της δίνουν σημασία, να είναι το επίκεντρο και βάζει πολλές φορές την ψυχολογία της μπροστά ότι δεν μπορεί να παίξει. Πραγματικά εδώ πέρα είτε θέλεις να είσαι είτε όχι. Δεν υπάρχει κάτι ενδιάμεσο. Μην το περνάς στην ομάδα μέσω της αγωνιστικότητάς σου».




Ο Βασάλος όμως βρήκε τον τρόπο για να φτιάξει το κέφι στην ομάδα του. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας πρότεινε να κυκλοφορούν χωρίς ρούχα τονίζοντας μάλιστα το πόσο προικισμένος είναι ο Τάκης.

«Θα το ξεκινήσω εγώ με τον Τάκη και όποιος θέλει ακολουθεί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε όλοι γυμνοί. Έχω βρει το κατάλληλο ένδυμα για όποιον με ακολουθήσει σε αυτόν τον ενεργειακό εξευγενισμό», ανέφερε ο Κωνσταντίνος Βασάλος και είπε αργότερα στην κάμερα: «Αυτό το φύλλο είναι για τον Τάκη, πιστεύω το ταιριάζει απόλυτα».

Δείχνοντας ένα μικρότερο φύλλο, ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανέφερε: «Εντάξει εγώ είμαι λίγο πιο… τι να κάνουμε, δεν είμαστε όλοι προικισμένοι».

«Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Μόνο και μόνο που έχουν πέσει ψυχολογικά και θα δουν ο ένας τον άλλο με ενδύματα τα φύλλα. Τελείωσε. θα πάμε μέχρι τον Αύγουστο εδώ. Εγώ είμαι έτοιμος, δεν έχω να κρύψω και πολλά», κατέληξε με χιούμορ.




Από το χθεσινό επεισόδιο όμως δεν έλειψαν οι εντάσεις και πρωταγωνιστής ήταν και πάλι ο Τάκης. Αυτήν την φορά όμως τα έβαλε με τον Ηλία Μπόγδανο, με τον δεύτερο να μην καταλαβαίνει τον λόγο.

Ο Τάκης διαμαρτυρήθηκε σχετικά με τις βολές του Μάριου και άνοιξε διάλογο με τον Ηλία, λέγοντάς του «Τι είναι αυτά τα νούμερα που κάνεις;»




Στην συνέχεια οι δύο παίκτες αναμετρήθηκαν και νικητής ήταν ο Ηλίας. Όταν ο Ηλίας πήγε να δώσει συγχαρητήρια στον Τάκη για τον αγώνα που έπαιξαν, εκείνος όμως έριξε τα βέλη του στον παίκτη της αντίπαλης ομάδας τονίζοντας πως: «Όταν παίζω και με γιουχάρεις, μην μου λες μετά συγχαρητήρια. Πριν μπήκες μπροστά για να μην μιλήσω με τον Μάριο. Πες του Μάριε να μην λέει ψέματα. Ας το δείξει η κάμερα. Όλο ειρωνεία. Κάνε στην άκρη να μιλήσω. Ρε φίλε είσαι απαίσιος. Έλα εδώ στην κάμερα μπροστά. Αυτά τα reality σε κανέναν άλλον να τα κάνεις, όχι σε εμένα. Έλα ρε Ηλία που θέλεις και συζήτηση τώρα»

«Γιατί βλέπεις φαντάσματα; Δεν μιλούσες πολιτισμένα» απάντησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μπόγδανος στο Survivor.




Σύμφωνα με τον Τάκη η ένταση ανάμεσά τους έχει ξεκινήσει, όπως φαίνεται, από τον αγώνα επάθλου για το αυτοκίνητο.




Ο Τάκης έχει βάλει στο στόχαστρό του τον Ηλία, με τον οποίο έχει ανοίξει καινούριο μέτωπο.




Ο Ηλίας από την μεριά του θεωρεί πως ο Τάκης τον έχει βάλει στο μάτι και προσπαθεί να τον ρίξει. «Βλέπει παντού εχθρούς» είπε μεταξύ άλλων.




Η κόντρα των δύο παικτών συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον πρώτο να αφήνει αιχμές για την αποβολή του Ηλία Γκότση και τη συνενοχή του στο ζήτημα με τη λίστα.

«Όταν έλεγε “θα πάρει κι άλλους η μπάλα”, εννοούσε εκείνον», τόνισε.




Παρόλα αυτά οι κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους προς αποχώρηση και όπως είχαμε αποκαλύψειμ, ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας δεν πτοήθηκε και τρόλαρε τον εαυτό του λέγοντας πως: «Από πότε ψηφίζονται οι υπερπαίκτες, θέλω να αποχωρήσω οικειοθελώς»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This