Survivor: Η Σταυρούλα κέρδισε το αυτοκίνητο και η Μαριαλένα έβαλε τα κλάματα – Έξαλλος ο Τάκης που δεν μπόρεσε να αγωνιστεί

Must Read

Ύστερα από 12 φορές που βρέθηκε να είναι υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας, οι φανς του φαίνεται πως αυτήν την φορά δεν τον στήριξαν και αποχώρησε από το Survivor.

Τον συγκεκριμένο παίκτη πολλοί δεν τον ήθελαν στο παιχνίδι όπως για παράδειγμα ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίο μάλιστα επιδίωκε να βρεθεί στον τάκο μαζί του για να τον «διώξει» και τα κατάφερε. Υπήρχαν όμως και ορισμένοι παίκτες που στεναχωρήθηκαν με την αποχώρησή του.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος θεωρούσε πως ήταν το στήριγμά του.







Στεναχωρημένος όμως ήταν και ο Τάκης Καραγκούνιας, καθώς όπως είπε θα του λείψει η κόντρα που είχε με τον πρώην παίκτη της μπλε ομάδας.




Η Σταυρούλα από την άλλη απογοητεύτηκε από τον φίλο της, καθώς δεν την έβαλε στην εξίσωση του τελικού.

«Ο Σπύρος είπε ότι η τελική τετράδα θα είναι αντρική υπόθεση. Μέχρι πριν λίγες μέρες έβαζε και εμένα στην εξίσωση, τώρα όμως δεν ξέρω τι άλλαξε στις τρεις ημέρες που έλειψα. Με ενόχλησε λίγο αυτό γιατί, όταν είχα έρθει στην μπλε ομάδα, είχε χαρεί πάρα πολύ γιατί ήξερε τι παίκτρια είμαι και όντως είχαμε κερδίσει πολλά έπαθλα σαν ομάδα όλοι μαζί. Γενικά δεν με ενόχλησε μόνο του Σπύρου η αντίδραση. Με ενοχλεί όλων των παιδιών που δεν βάζουν μια γυναίκα στην εξίσωση εκτός της Ρίας, που είναι κολλητή φίλη της Στέλλας», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν έχω καταλάβει δηλαδή τι άλλο πρέπει να κάνουν οι γυναίκες για να μπουν σε αυτή την εξίσωση και να μπορέσουν να κερδίσουν ένα Suvivor All Star; Νομίζω ότι όλες έχουμε δείξει πόσο αγωνιστικά καλές είμαστε, ότι μπορούμε να επιβιώσουμε και δεν έχουμε ανάγκη τους άντρες. Αν νομίζουν ότι τους έχουμε ανάγκη, κάνουν λάθος», είπε στην συνέχεια.

«Με ενοχλεί πάρα πολύ αυτό πραγματικά. Δηλαδή μου δείχνει ότι δεν υπάρχει υποστήριξη μεταξύ του γυναικείου φίλου και επίσης δεν υπάρχει και ισότητα. Εγώ πιστεύω ότι οι άντρες είναι ανώτεροι από εμάς και αυτό εννοείται πως με ενοχλεί πάρα πολύ σαν γυναίκα. Με ενόχλησε και από τον Σπύρο γιατί ξαφνικά δεν με έβαλε στην εξίσωση ενώ ήμασταν πάρα πολύ κοντά, κάναμε παρέα και ήμασταν συνέχεια μαζί», πρόσθεσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.




Για ακόμη ένα αυτοκίνητο είχαν να αγωνιστούν οι παίκτες του reality επιβίωσης εκτός από τον Τάκη, ο οποίος εκτίει ποινή για παραβίαση κανονισμών μετά την διαμάχη με τον Νίκο Μπάρτζη.




Ο μισθοφόρος όμως έγινε έξαλλος με την παραγωγή και άρχισε να φωνάζει πως: «επειδή δεν μπορώ να αγωνιστώ για το έπαθλο, θέλω να παίξω κανονικά! Θέλω να παίζω στους αγώνες, είμαι εδώ για να αγωνίζομαι! Θέλω να μπω να παίξω και ας μην το πάρω το αυτοκίνητο. Μπορεί να πάω τελικό; Όποιος θα πάει τελικό μαζί μου, λοιπόν, ας το πάρει. Εγώ θέλω να παίξω! Παρακαλώ πάρα πολύ τους αρμόδιους να με αφήσουν να παίξω! Δεν μπορώ να κάτσω στον πάγκο».

«Θέλω να παίξω! Και το αυτοκίνητο να μην το πάρω ποτέ, Γιώργο. Συγγνώμη, για το έπαθλό της Νέας Υόρκης λοιπόν δεν θα έπρεπε να παίξω γιατί, αν δεν έφερνα τις νίκες εκεί, θα είχανε πάει τα παιδιά στη Νέα Υόρκη», είπε απευθυνόμενος στον παρουσιαστή και συνέχισε λέγοντας: «Εντάξει, ναι, η λογική είναι διαφορετική… Γιώργο σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, συγγνώμη για το έντονο ύφος μου άλλη μια φορά. Αυτός είμαι, ο φωνακλάς».




Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες όμως έβαλαν τα δυνατά τους για να αποκτήσουν το μεγάλο έπαθλο. Ο Νίκος Μπάρτζης όμως κατά την διάρκεια του αγώνα είχε μία άτσαλη πτώση που έκανε τους πάν τες να ανησυχήσουν. Ευτυχώς όμως δεν ήταν τίποτα σοβαρό και συνέχισε τον αγώνα.




Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, καθώς όλοι ήθελαν να κερδίσουν το αυτοκίνητο. Η υπερπροσπάθεια όμως που κατέβαλαν για μερικούς δεν ήταν τόσο διαχειρίσιμη, αφού η Σταυρούλα αναγκάστηκε να αποχωρήσει, καθώς είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό και κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα.




Ωστόσο η Σταυρούλα κατάφερε και κέρδισε το πολυπόθητο αυτοκίνητο, ενώ έκανε το τραπέζι και σε τέσσερις φίλους της δίνοντας το τιμόνι σε άλλον παίκτη καθώς δεν έχει ακόμη δίπλωμα.




Έτσι λοιπόν η Στέλλα, ο Μάριος, ο Μπόγδανος και ο Ασημακόπουλος πήγαν μαζί της μετά από κλήρωση, με τον Μπάρτζη να μένει μόνο στην καλύβα.

Η κλήρωση έγινε ανάμεσα στον Γιώργο Ασημακόπουλο και το Νίκο Μπάρτζη με τον δεύτερο να ζητάει να μείνει πίσω καθώς όπως είπε: «Ούτε η Σταυρούλα με ήθελε μαζί, ήθελε να φανεί καλή»




Δυσκολοχώνευτη ήταν η ήττα όμως για την Μαριαλένα, η οποία μετά το τέλος του αγωνίσματος ξέσπασε σε κλάματα τονίζοντας πως: «Γενικά δεν είμαι καλά ψυχολογικά. Δεν ήταν η αιτία το ότι έχασα και έκλαψα. Από πριν τον αγώνα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου και να τρέξω και να μπω και να τα δώσω όλα».

«Μετά από τη Νέα Υόρκη δεν μπορώ να προχωρήσω, δεν μπορώ να δω θετικά, δεν μπορώ να δω αισιόδοξα. Νιώθω ένα βάρος στην καρδιά και το στομάχι μου. Τρέχω, πηγαίνω στα run και λέω «δεν μπορώ να τρέξω άλλο! Δεν μπορώ να είμαι κάτω από τον ήλιο άλλο! Δεν μπορώ να τρώω μόνο καρύδα! Δεν μπορώ». Και προσπαθώ όλο αυτό να το παλέψω μέσα μου και προσπαθώ να μην σκέφτομαι την οικογένεια μου έξω και όλα αυτά που έχω στην Ελλάδα και… δεν μπορώ», παραδέχτηκε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Συγγνώμη, με έχει πιάσει τώρα! Ευχαριστώ πολύ την ομάδα μου γιατί προσπάθησε να με στηρίξει από το πρώτο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι είναι κακές μέρες, θα τις ξεπεράσω και θα ξαναβρώ τον εαυτό μου γιατί στις ζωή δεν έχει σημασία πόσες φορές θα πέσεις αλλά να σηκωθείς πιο δυνατή» σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.


Η Η σύντροφος του Σάκη Κατσούλη μιλώντας στην κάμερα του Survivor είπε μεταξύ άλλων πως «θα πάρει τον τίτλο κλαψιάρα του 2023» και πως έχει «απαιτήσεις από τον εαυτό της και ξενερώνει»




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This