Survivor: Οι 3 νέοι υποψήφιοι – Νέο επεισόδιο με το «μαύρο πρόβατο» τον Τάκη και τον «κουτοπόνηρο» Νίκο – Η ποινή του Τάκη

«Μαλλιά κουβάρια» οι μπλε μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας.

Must Read

Ένα εκρηκτικό συμβούλιο παρακολουθήσαμε προχθές στο Survivor εξαιτίας του έντονου καυγά που είχε ο Τάκης με το Νίκο.

Μετά το συμβούλιο ο Νίκος Μπάρτζης απομονώθηκε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Στέλλα Ανδρεάδου και αποκάλυψε πως ο Τάκης ζήτησε συζήτηση off camera από εκείνον, οόμως αρνήθηκε κατηγορηματικά.

«Είμαι καλά εγώ απλά σε εκείνη την φάση που σηκώθηκα και βγήκα έξω… Ρε φίλε, δεν μπορώ αυτή την ψευτιά! “Εγώ δεν είπα τίποτα”, “εγώ δεν έκανα”, “εγώ δεν έβρισα”. Το ξέρουμε όλοι ότι ο Τάκης και βρίζει και κάνει», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Πέρασε μέσα από την καλύβα και μου λέει, να τα πούμε. Και του λέω “ναι αμέ, όταν είναι μπροστά οι κάμερες να πούμε ότι θες”. Και μου λέει, “όχι, να τα πούμε αντρίκια χωρίς κάμερες”. Δεν υπάρχει περίπτωση Τάκη, του λέω. Τα κλασικά»




Την επόμενη ημέρα ο Τάκης σχολίασε τη συμπεριφορά του Νίκου στο συμβούλιο, χαρακτηρίζοντας την ως τραγελαφική ενώ τόνισε πως άλλα δείχνει on camera και άλλα ισχύουν.

«Είδαμε άλλη μία τραγελαφική του Νίκου Μπάρτζη, που έχει απογοητεύσει προφανώς πάρα πολλούς εκεί έξω με τη συμπεριφορά του, που πραγματικά μπροστά στις κάμερες το παίζει το αδικημένο παιδί, το λαϊκό παιδί που όλοι τον αδικούν και έχει μείνει με τον Γιώργο Ασημακόπουλο που είναι το φερέφωνό του πλέον.

Στο τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε ναι σπρωχτήκαμε! Αυτός είχε έρθει από τη δεξιά πλευρά, που έπρεπε να είναι στην αριστερή πλευρά, και μου είχε κλείσει τον δρόμο, με χτύπαγε, με έσπρωχνε κι εγώ έκανα το ίδιο, ναι το παραδέχομαι, αλληλοσπρωχτήκαμε και στο έβγα, το είπαν μέχρι και οι συμπαίκτες του, ότι ήρθε με δύναμη πάνω μου και μου έκανε ποδοσφαιρικό τάκλιν στο δεξί μου πόδι.

Τον έβρισα, σαφώς και τον έβρισα, το παραδέχομαι, γιατί εγώ παραδέχομαι τι κάνω, όμως πότε δεν έχω βρίσει ούτε σπίτι ούτε οικογένειες που είπε. Κανένας δεν άκουσε να βρίζω, είναι καταγεγραμμένα όλα. Αν έχω βρίσει σπίτια και τέτοια να το παίξουν παρακαλώ, γιατί ποτέ δεν το κάνω. Ο άνθρωπος είναι άλα ντάλον! Χάνω τα λόγια μου. Κάνει κουτοπόνηρα πράγματα. Δεν αξίζει καν να είναι εδώ», είπε χαρακτηριστικά.




Ακόμη ένα επεισόδιο όμως δημιουργήθηκε ανάμεσα στους δύο παίκτες… Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ασυλίας ο Τάκης Καραγκούνιας χτύπησε εκτός φάσης τον Νίκο Μπάρτζη με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον δεύτερο αγώνα ασυλίας και να στερηθεί τα δύο επόμενα έπαθλα σε περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας.

«Θεωρούμε ότι αυτή η επαφή ήταν σκόπιμη και είναι μία κίνηση που δεν μας αρέσει και δεν την επιτρέπουμε. Ήμασταν ξεκάθαροι ότι τέτοιες πρακτικές δεν είναι επιτρεπτές. Είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε “κόκκινη κάρτα”, αποβάλλεται από αυτόν τον αγώνα, γι’ αυτό και δεν είναι εδώ, ενώ η παραγωγή αποφάσισε να τον τιμωρήσει και με την ποινή των δύο επάθλων. Για τα επόμενα δύο έπαθλα σε περίπτωση που κερδίσει η κόκκινη ομάδα, δεν θα τα απολαύσει», τόνισε ο Γιώργος Λιανός.




Το θέμα αυτό συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τον παρουσιαστή του reality επιβίωσης να επισημαίνει πως: «Πριν περάσουμε στην διαδικασία του συμβουλίου θέλω να υποδεχθώ και τον Τάκη Καραγκούνια εδώ στο συμβούλιο. Τάκη, όπως πολύ καλά γνωρίζεις, είχαμε την αποβολή σου σήμερα στον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Θα πρέπει τώρα να σε ενημερώσω και για την απόφαση της παραγωγής η οποία είναι πως για τα επόμενα δύο έπαθλα, στην περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, εσύ δεν θα μπορέσεις να απολαύσεις το έπαθλο»

Ο Τάκης Καραγκούνιας σχολίασε το συμβάν, αποδεχόμενος την τιμωρία του.

«Θέλω να φύγω από το παιχνίδι, το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά. Αυτή ήταν η απόφασή μου μέχρι και πέντε λεπτά πριν μπω εδώ μέσα, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω αυτό, θα κάνω τη χάρη σε πολλούς εδώ μέσα, θα τους χαροποιήσω. Δεν θα τους κάνω αυτή τη χάρη. Αυτό που έχω να κάνω είναι να μείνω προσηλωμένος στον στόχο μου», δήλωσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Θέλω να υπενθυμίσω και πάλι ότι η δική μας πρόθεση είναι να ολοκληρωθεί αυτός ο κύκλος του Survivor All Star χωρίς άλλες εντάσεις. Αυτό συζητήσαμε και χθες το βράδυ, αυτό θέλουμε να γίνει, αυτό επιθυμούμε και νομίζω ότι είναι το πιο σωστό για αυτό το παιχνίδι» εξήγησε με σαφήνεια ο Γιώργος Λιανός.




Η κόντρα όμως των δύο παικτών συνεχίστηκε με τον Τάκη να κάνει την αυτοκριτική του λέγοντας πως: «Λένε ότι μας βλέπουν μικρά παιδιά, τα δέχομαι αυτά, αλλά να κοιτάνε την καμπούρα τους. Είπα ότι ήταν μία κακιά στιγμή του εαυτού μου, πολλοί με κατέκριναν ότι είμαι ο κακός ο λύκος, εγώ είμαι το μαύρο πρόβατο και κάνω όλο προβλήματα και οι άλλοι είναι τα άσπρα, τα καλλωπισμένα. Εγώ αυτό που έχω να κάνω, γιατί έδωσα υπόσχεση στον εαυτό μου, είναι ότι δεν θα ξανακάνω στον εαυτό μου, γιατί σε μένα κάνω κακό. Είναι εύκολο να κρίνεις από το να κάνεις αυτοκριτική, όποιος έχει τα άντερα να κάνει την αυτοκριτική του θα πάει μπροστά», είπε ο Τάκης.




To δεύτερο αγώνισμα ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα κέρδισε και πάλι η κόκκινη ομάδα.




Έτσι λοιπόν οι παίκτες που πλαισίωσαν τον Σπύρο Μαρτίκα στους υποψηφίους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, είναι ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος.




“Μαλλιά κουβάρια” έγιναν οι Μπλε στο Συμβούλιο με τον Σπύρο Μαρτίκα να θεωρεί πως ήταν σχεδιασμένο να βγει υποψήφιος ο Ηλίας Μπόγδανος με απώτερο σκοπό να τον διώξουν από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ωστόσο εξήγησε πως ψήφισε τον Ηλία και όχι το Νίκο γιατί είναι φίλοι.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This