Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος – Νίκος και Τάκης πιάστηκαν στα χέρια – Αυτή ήταν η τιμωρία τους

Must Read

Ο Γιώργος Κόρομι ήταν ο παίκτης που αποχώρησε από το Survivor, γεγονός το οποίο στεναχώρησε τόσο τους παίκτες της κόκκινης ομάδας, όσο και τον Ηλία Μπόγδανο, με τον οποίο ήταν αντίπαλοι, όμως είναι φίλοι και εκτός παιχνιδιού.

Ωστόσο ο Ηλίας ένιωσε και μία μικρή πικρία για τον φίλο του, όπως είπε και ο ίδιος χαρακτηριστικά, αφού ο Κόρο, κατά την αποχώρηση του, δήλωσε στο συμβούλιο του νησιού ότι για νικητή του παιχνιδιού θα ήθελε τον Σάκη και όχι εκείνον.

Η δήλωση αυτή όμως φάνηκε να κακοφάνηκε και στον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης σχολίασε πως: «Δημιούργησε καινούριες φιλίες μόνο σε 4,5 μήνες. Παλιότερα ήταν γνωστοί, τώρα έγιναν φίλοι. Πολύ θεμιτό, στην ίδια ομάδα, κάθε ημέρα μαζί και δημιούργησαν πολλά πράγματα. Απόλυτα θεμιτό. Όμως 2,5 χρόνια φιλίας χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα και προσπαθείς να παίξεις με τον ευαίσθητο κόσμο του Ηλία, δεν μου άρεσε».

«Ξέρεις πολύ καλά ότι αξίζει και τον Ηλία να τερματίσει στο Survivor All Star. Ξέρεις πολύ καλά ότι έχει όλα τα προσόντα, τον χαρακτήρα κι είναι πολύ άξιος να τερματίσει στο All Star. Αποτάχθηκε μόνο και στο όνομα της φιλίας 2,5 ετών, θα μπορούσες να πεις ότι οι καρέκλες του τελικού είναι δύο. Θα μπορούσε να κάτσει και ο Σάκης και ο Ηλίας και θα έφυγες κύριος», κατέληξε ο παίκτης της μπλε ομάδας.




Ο Γιώργος Κόρομι μάλιστα μάλιστα, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει ότι ο Τάκης Καραγκούνιας δημιουργεί συνέχεια εντάσεις στην ομάδα του, αλλά δεν έχουν προβληθεί.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώθηκε χθες από την κόκκινη ομάδα η οποία ξέσπασε κατά του συμπαίκτη τους επειδή τους πιέζει να φέρνουν πόντους.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μάλιστα όντας σε απόγνωση με την στάση του συμπαίκτη του είπε: «Ο γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, το οποίο πιστεύω ότι θα κρατήσει μία δύο ημέρες. Μετά από δύο ημέρες, αν κερδηθεί η ασυλία, θα αλλάξουν όλα πάλι. Παρέμεινε στο παιχνίδι έχει νεύρα, χάνουμε την ασυλία έχει νεύρα, κερδίζουμε την ασυλία και δεν έχει νεύρα»

«Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, πέρασαν και 4,5 μήνες που έχω επιλέξει κι εγώ έναν μοναχικό δρόμο. Έναν δρόμο απαξίωσης, έναν δρόμο – δεν λέγεται και στην τηλεόραση αυτή η λέξη, σταρχ…μός λέγεται. Βάλτε ένα μπιπ εκεί. Έναν δρόμο ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Τελειώνουμε παιδιά σιγά σιγά κι ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να ακούω ξανά τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις» πρόσθεσε για τον Τάκη.




Το αποκορύφωμα όμως ήταν στον αγώνα ασυλίας όταν ο Τάκης και Νίκος Μπάρτζης έδωσαν μάχη σώμα με σώμα, με τον δεύτερο να κάνει κάτι σαν “τάκλιν” στον πρώτο και να τον τραυματίζει.

«Μέσα μου έριχνε αγκωνιές, μέσα στο παιχνίδι μου έριχνε αγκωνιές. Αυτός το ξεκίνησε. Άντε ρε γραφικοί πέντε μήνες τώρα, εδώ είμαστε», φώναζε ο Τάκης σφαδάζοντας από τους πόνους.

Ο Νίκος αρνείται πως χτύπησε τον συμπαίκτη του. Ο Γιώργος Λιανός με την σειρά του στην προσπάθειά του να εξομαλύνει την κατάσταση και να ηρεμήσει τα πνεύματα τόνισε πως τέτοιες συμπεριφορές δεν επιτρέπονται στο παιχνίδι και ανακοίνωσε την αποβολή την δύο παικτών από το αγώνισμα.




Το αγώνισμα συνεχίστηκε κανονικά και παρά τον έντονο τσακωμό των δύο παικτών, οι κόκκινοι κατάφεραν και κέρδισαν την ασυλία αλλά και το μεγάλο έπαθλο. Οι διάσημοι λοιπόν θα έχουν το προνόμιο να απολαύσουν πολύ φαγητό και να βρίσκονται στο καταμαράν.




Έκρυθμη όμως ήταν η κατάσταση και στο συμβούλιο του νησιού, καθώς οι δύο παίκτες κλήθηκαν να τοποθετηθούν για το συμβάν και κανείς δεν φάνηκε να το αφήνει πίσω.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε αρχικά ο Μπάρτζης με τον Τάκη να απαντάει: «Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης».




Το αγώνισμα ασυλίας κέρδισαν τελικά οι κόκκινοι, οπότε οι μπλε ήρθαν στη δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν κάποιον από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Ο παίκτης που βρέθηκε για 12η φορά στον τάκο ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, γεγονός το οποίο περίμενε.







Το έντονο συμβάν που συνέβη ανάμεσα στον Τάκη και το Νίκο σχολιάστηκε και από τι δύο ομάδες χωρίς ωστόσο να δικαιολογούν κάποιον από τους δύο.

Ο Σακης ωστόσο αποκάλυψε πως ο Τάκης τον έχει χτυπήσει πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Μπάρτζης από την πλευρά του τόνισε για άλλη μια φορά πώς ο Τάκης είναι αρκετά εριστικός πίσω από τις κάμερες αφού βρίζει συνεχώς. Βρίζει οικογένειες, βρίζει αισχρά και δημιουργεί συνεχώς προβλήματα!




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This