Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, ο «αλλαγμένος» Μπόγδανος, ο «γύπας» Τάκης και η Μελίνα με τα εσώρουχα του Βασάλου

Η Μαριαλένα τα έβαλε με την Μελίνα.

Must Read

Τρεις παίκτες της κόκκινης βρέθηκαν στον τάκο και αυτοί δεν ήταν άλλοι από τον Γιώργο Κόρομι, τον Τάκη Καραγκούνια και την Μελίνα Μεταξά.

Και οι τρεις παίκτες ήταν υποψιασμένοι ότι θα βγουν προτεινόμενοι, η Μελίνα μάλιστα εξήγησε πως βγήκε στον τάκο επειδή: «Έχουμε ένα ζευγάρι και τον Τάκη με τον Βασάλο, λογικό να είμαι υποψήφια».

Με αφορμή την ατάκα «έχουμε ένα ζευγάρι» αλλά και το γεγονός ότι ψήφισε τον Κωνσταντίνο Βασάλο, η Μαριαλένα έγινε έξαλλη με τους παίκτες της κόκκινης ομάδας να την σιγοντάρουν.




«Μια ώρα πρώτη φορά λείπει η Μελίνα από την παρέα μας και μετά από λίγο έρχεται ο Βασάλος με τον Τάκη και μας είπαν ότι είδαν τη Μελίνα στο spot του Μπάρτζη μαζί του και με τον Ασημακόπουλο. Τι δουλειά είχε η Μελίνα στο spot; Δεν θα σου πω εγώ τι να κάνεις αλλά μη μου υποτιμάς και τη νοημοσύνη, γιατί δεν τρώμε και κουτόχορτο. Δεν γίνεται Μελίνα μου να κράζεις από το πρωί μέχρι το βράδυ τον Ασημακόπουλο και τον Μπάρτζη και να κάθεσαι μαζί τους μια ώρα πριν την ψηφοφορία....», είπε η Μαριαλένα.




Η Μελίνα ούσα συναισθηματικά φορτισμένη, ξέσπασε σε κλάματα για την επίθεση που δέχθηκε από τα ζευγάρια της Κόκκινης ομάδας.

«Ψυχολογικά έχω κουραστεί πάρα, πάρα πολύ. Μου λείπουν πάρα πολύ οι δικοί μου άνθρωποι. Απλά και από την άλλη μπορώ να πω ότι περνάω πάρα πολύ ωραία, τα έχω πολύ καλά με τον εαυτό μου προσπαθώ να μην με επηρεάζουν όλα αυτά τα πράγματα που γίνονται.

Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας και χθες το βράδυ μου φάνηκε πραγματικά σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας όλο αυτό. Και ο τρόπος που έγινε. Δεν έδωσα κανένα δικαίωμα να μου συμπεριφερθεί με τέτοιο τρόπο η Μαριαλένα και περίμενε χθες το βράδυ, επειδή αισθάνεται την άνεση και είναι εδώ με την σχέση της, έχει τους κολλητούς της από την αρχή του παιχνιδιού και είναι σαν να μιλάει εκ του ασφαλούς. Σαν “εγώ να μπορώ να κάνω ότι θέλω” και “έτσι είναι τα πράγματα”. Όχι, δεν είναι έτσι», τόνισε.

«Το όμορφο είναι ότι είδα μια άλλη πλευρά κάποιων ανθρώπων που στην τελική ίσως και όλα αυτά που λένε για τους υπόλοιπους να τα κάνουν και αυτοί; Εντάξει, το κρατάμε και αυτό και συνεχίζουμε» πρόσθεσε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.




Και παρόλο που οι κόκκινοι κατηγόρησαν την Μελίνα για την ψήφο που έδωσε τον Βασάλο η Στέλλα παρατήρησε ότι οι δύο παίκτες που άλλοτε είχαν κόντρα πλέον είναι κοντά.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω… Έχει αλλάξει κάτι στον γαλαξία; Κάτι στο σύμπαν; Οι πλανήτες έχουν αλλάξει τροχιά; Ο Κωνσταντίνος ήταν αυτός που έκραζε την Μελίνα όταν ήμασταν μαζί στους Μπλε και τώρα κάνει παρέα μαζί της και έχουν γίνει κολλητοί;», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Βλέπω την Μελίνα να κυκλοφορεί με τα βρακιά και τα σορτσάκια του Κωνσταντίνου; Προχθές ήταν με το εσώρουχο του. Μετά, όταν ήμουν στην παραλία, είχε βγει η Μελίνα από την θάλασσα και ρωτούσε τον Κωνσταντίνο αν είχε να της δώσει κάποιο εσώρουχο γιατί ήταν βρεγμένο και δεν στέγνωνε».

«Και λέω, τι φάση; Την βλέπω και κυκλοφορεί με αυτό. Δεν ξέρω, δεν το βρίσκω φυσιολογικό. Αλήθεια, τώρα, μεταξύ μας», κατέληξε η παίκτρια της μπλε ομάδας.




Δείτε επίσης: Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, Μελίνα και Σταυρούλα «σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου και ο «δολοπλόκος» Μπάρτζης

Δείτε επίσης: Survivor: Οι νέες αλλαγές, ο 1ος υποψήφιος, ο παρατηρητικός Βασάλος και η νέα κόντρα της Μελίνας με την Σταυρούλα για τον… Κωνσταντίνο

Ο «γύπας» Τάκης

Για ένα αγώνισμα επάθλου αναμετρήθηκαν χθες οι δύο ομάδες του Survivor και ο Τάκης έφερε πόντο στην ομάδα του μειώνοντας το σκορ αφού προβάδισμα είχε η μπλε ομάδα.

Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως που είχε με τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο Μισθοφόρος χτύπησε και χρειάστηκε να τον δει γιατρός για τις πρώτες βοήθειες.

Ο Τάκης όμως ήταν σε καλό mood και δεν δίστασε να φλερτάρει την γιατρό που τον πρόσεχε, κάνοντας της μάλιστα και πρόταση γάμου.

«Για άλλη μια φορά μπερδεύτηκα εξαιτίας των ματιών μου» τόνισε ο παίκτης των Κόκκινων όταν η γιατρός θέλησε να μάθει τι συνέβη και δέχθηκε ακόμα μια πληγή.

«Ίσως φταίει η ηλικία μου. Η ηλικία μου είναι το πρόβλημα. Χρειάζομαι γυαλιά. Είμαι μεγάλος σε ηλικία» πρόσθεσε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας για να ρωτήσει, απρόσμενα, στη συνέχεια… «θα με παντρευτείς;».

«Είσαι παντρεμένη;» συνέχισε ο παίκτης του Survivor All Star για να λάβει θετική απάντηση και να συμπληρώσει, απογοητευμένος, «δυστυχώς! Αν όμως είσαι ελεύθερη, κανένα πρόβλημα. Δεν είμαι τόσο μεγάλος».




Στο στόχαστρο ο Ηλίας Μπόγδανος

Οι κόκκινοι πείσμωσαν και κέρδισαν τον αγώνα. Μετά την λήξη του οι διάσημοι εξέφρασαν τα παράπονά τους προς τους μπλε και κυρίως στον Ηλία Μπόγδανο για τους έντονους πανηγυρισμούς που κάνει όταν κερδίζει η ομάδα του πόντους. Ωστόσο ο Σάκης και ο Βασάλος σπάνε το κεφάλι τους και δεν θυμούνται τι έλεγε.




Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε και στο συμβούλιο του νησιού με τους κόκκινους να λένε στον Ηλία πως έχει χάσει το μονοπάτι του. Ο παίκτης της μπλε ομάδας αναφέρει ξεκάθαρα ότι κάποιοι παίκτες όπως ο Τάκη προσπαθούν να παίξουν με την ψυχολογία του.




Ο παίκτης που αποχώρησε

Στην συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχώρησε από το παιχνίδι. Ο παίκτης που συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Γιώργος Κόρομι.

«Το ταξίδι τελείωσε εδώ… Σίγουρα έχω πολύ ωραίες στιγμές στο παιχνίδι. Εύχομαι οι υπόλοιποι να το απολαύσουν μέχρι την τελευταία στιγμή. Λίγο έχει μείνει οπότε βάλτε τα δυνατά σας και μη τσακώνεστε. Χαμογελάτε και υπομονή. Πιστεύω ότι ο Σάκης Κατσούλης αξίζει να είναι ο νικητής του Survivor» ανέφερε ο Γιώργος Κόρομι και αποχαιρέτησε την ομάδα του.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This