Survivor: Ο παίκτης που αποχώρησε, Μελίνα και Σταυρούλα «σφάζονται» για τα μάτια του Βασάλου και ο «δολοπλόκος» Μπάρτζης

Must Read

Η εβδομάδα ένωσης ολοκληρώθηκε για τους παίκτες του Survivor και το τηλεοπτικό κοινό κλήθηκε να ψηφίσει τον παίκτη που θα αποχωρήσει ανάμεσα στην Εύη Σαλταφερίδου, τον Σπύρο Μαρτίκα, τον Τάκη Καραγκούνια, τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Μελίνα Μεταξά.

Η παίκτρια όμως που είχε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Εύη Σαλταφερίδου.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη», δήλωσε η πρώην πλέον παίκτρια της κόκκινης ομάδας.




Η έκπληξη…

Πριν όμως την αποχώρηση της Εύης, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε και στις δύο ομάδες την άφιξη του Ατζούν Ιλιτζαλί και ότι τα έπαθλα θα είναι… καλά.

«Η επόμενη εβδομάδα διαφοροποιείται την άλλη εβδομάδα. Θα έχουμε έναν πολύ ωραίο που θα έχει ένα πολύ μεγάλο έπαθλο που θα παίξει ο Ατζούν. Δεν θα σας πω παραπάνω. Όταν έρχεται ο Ατζούν τα έπαθλα είναι καλά», αποκάλυψε ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης.




Οι παρείσακτοι μπλε

Η συγκατοίκηση των δύο ομάδων φαίνεται πως αποπροσανατόλισε την κόκκινη ομάδα. Έτσι λοιπόν οι διάσημοι αποφάσισαν να φτιάξουν καινούργιο χώρο για να τους βοηθήσει να φέρουν νίκες.




Η κίνηση αυτή των κόκκινων κάνει τους μπλε να νιώθουν παρείσακτοι, και όπως είπαν χαρακτηριστικά ως «ο φτωχός συγγενής».




Η κόντρα της Σταυρούλας με την Μελίνα για τα μάτια του Βασάλου

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο ομάδες και συγκεκριμένα ανάμεσα στην Σταυρούλα Χρυσαείδη και την Μελίνα Μεταξά. Ο λόγος είναι χωροταξικός, αφού η Μελίνα φαίνεται να ενοχλείται που η Σταυρούλα έχει πάρει ένα μέρος για να κοιμηθεί από την κόκκινη ομάδα.

Η Μελίνα επίσης τόνισε πως η Σταυρούλα επιδιώκει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Παρατήρησε μάλιστα πως είχαν πάει μαζί… τουαλέτα, αφήνοντας υπονοούμενα…




Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη παρατήρησε την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στις δύο παίκτριες επιβεβαιώνοντας πως η Σταυρούλα επιδιώκει να κοιμάται δίπλα στον Βασάλο. Ωστόσο την προβλημάτισε η στάση της Μελίνας, διότι δεν έχει καταλάβει αν όντως την ενοχλεί που έχει καταβάλει χώρο από την καλύβα τους ή επειδή κοιμάται δίπλα στον συγκεκριμένο παίκτη.

«Ένα μπίφ έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μελίνα και την Σταυρούλα, έχουμε χωρίσει μια μεγάλη καλύβα στα δύο και στα σύνορα των δύο ομάδων κοιμάται ο Βασάλος και η Σταυρούλα και η Σταυρούλα έχει έρθει πιο κοντά μας», είπε χαρακτηριστικά Μαριανέλα.




Η Σταυρούλα από την μεριά της έδωσε μία άλλη εκδοχή λέγοντας πως: «Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα»

«Η Μελίνα γύρισε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα», αποκάλυψε στην συνέχεια.

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera», πρόσθεσε η παίκτρια της μπλε ομάδας

«Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», δήλωσε.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.




Ο Τάκης Καραγκούνιας πάνω στα νεύρα του είπε στον Κωνσταντίνο Βασάλο πως αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα με τον δεύτερο να γίνεται έξαλλο.

«Με διέκοπτε και με ειρωνευόταν. Έκανα ένα black χιούμορ, είπα ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα», ανέφερε στους συμπαίκτες του ο Τάκης Καραγκούνιας, παραδεχόμενος το λάθος του.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Με είπε αχάριστο. Γιατί είμαι αχάριστος, Κωνσταντίνε μου; Επειδή με κάνεις παρέα και είσαι διάσημος, θα πρέπει εγώ να βουλώνω το στόμα μου στις ειρωνείες και στις προσβολές σου;», κατέληξε ο Τάκης Καραγκούνιας.




Ο Βασάλος απ’ ότι φαίνεται είναι το μήλο της έριδος για τις δύο παίκτριες ωστόσο ο ίδιος ισχυρίστηκε πως δεν συμβαίνει τίποτα ανάμεσα σε εκείνον και την Σταυρούλα και πως η Μελίνα ενοχλείται που τα έχει καλά με τις γυναίκες.

«Τους ενοχλεί ότι έχω τη συμπάθεια των κοριτσιών. Ειδικά με τη Μελίνα, όταν με συμπαθεί ή δεν με συμπαθεί κάποια κοπέλα έχει θέμα. Απαράδεκτα πράγματα και έχουν γίνει και στο παρελθόν. Προσπαθεί πάντα να δημιουργεί εντυπώσεις. Και πειράχτηκα και εγώ και η Σταυρούλα. Θα βγαίνει ο καθένας να λέει τη βλακεία του;», αναρωτήθηκε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Η υποψηφιότητα του Τάκη έφερε εντάσεις

Ξανά στην θέση του υποψηφίου προς αποχώρηση βρέθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας γεγονός το οποίο τον δυσαρέστησε πολύ. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας ξέσπασε λέγοντας πως δεν έπρεπε να ψηφιστεί από τους συμπαίκτες του και πως στην θέση του έπρεπε να βρεθεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος καθώς δεν είναι τόσο καλός αγωνιστικά.

«Στο χθεσινό Συμβούλιο του νησιού δεύτερη σερί φορά υποψήφιος προς αποχώρηση, τέταρτος στη γενική. Θα ήταν πολύ κοινότυπο, ψεύτικο και κουτό να πω ότι δεν με πειράζει. Έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ που ψηφίστηκα», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Δεν έπρεπε να ψηφιστώ. Για μένα υπάρχουν άλλοι παίκτες που δεν είναι τόσο καλοί αγωνιστικά όσο εγώ. Ένας από αυτούς είναι ο φίλος μου, ο Κωνσταντίνος ο Βασάλος, που είναι συνέχεια στο απυρόβλητο. Ίσως είναι πιο συμπαθής στους συμπαίκτες μου, εμένα μπορεί να μην τους αρέσει η φάτσα μου. Έχω κουραστεί με αυτό το πράγμα, εγώ ψήφισα καθαρά αγωνιστικά», πρόσθεσε ο παίκτης Survivor All Star.




Στο στόχαστρο έχει μπει ο Κωνσταντίνος Βασάλος όχι μόνο από τις παίκτριες που τον διεκδικούν αλλά και από τους παίκτες της μπλε ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης ισχυρίζονται πως ο Βασάλος είχε ρωτήσει τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη γιατί ψήφισε εκείνον και όχι τον Τάκη, κάνοντας λόγο για στρατηγική.

«Μου το είχε πει ο Παναγιώτης πριν φύγει, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, ο Βασάλος τον είχε πιάσει αφού τον είχε ψηφίσει κι είχε βγει υποψήφιος , ότι γιατί ψήφισε αυτόν και όχι τον Τάκη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος.




«Είμαι στεναχωρημένος, όχι θυμωμένος. Στεναχωριέμαι, γιατί κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν έχουν δουλειά να κάνουν, δε μπορούν να επικεντρωθούν σε κάτι άλλο και το μόνο που σκέφτονται είναι πώς θα διαβάλλουν και πώς θα δημιουργήσουν εντυπώσεις για παίκτες που είτε τους θεωρούν δυνατούς, είτε δεν τους θέλουν δίπλα τους και προσπαθούν με κάποιον τρόπο να τους διώξουν», υποστήριξε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Οπότε αρχίζουμε: ψέμα, υποκρισία, λειτουργούμε υπογείως. Αργά ή γρήγορα θα τους γυρίσει μπούμερανγκ. Ο Μπάρτζης πραγματικά είναι ανεξέλεγκτος, αδυσώπητος, δολοπλόκος μόνο και μόνο για να με πετάξει έξω απ’ το παιχνίδι. Είχε την καραμέλα της αγωνιστικότητας, τώρα προσπαθεί να βρει ότι μαγειρεύω ψηφοφορίες», συμπληρώνει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This