Survivor: Οι 2 υποψήφιοι, ο «ήρεμος» Τάκης, ο Ασημακόπουλος που στήνει αυτί και οι σπόντες για τον Βασάλο και την Σταυρούλα

«Ό,τι πιο κοντινό σε ερωτικό άγγιγμα», είπε η Σταυρούλα για το μασάζ που της έκαναν.

Must Read

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και δέχθηκε την απόφαση των συμπαικτών του με αξιοπρέπεια.

Την επόμενη ημέρα οι κόκκινοι παίκτες σχολίασαν την στάση του Κόρο με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να λέει ότι ο εν λόγω συμπαίκτης τους δεν έφερε ένταση παρά την υποψηφιότητά του και ο Τάκης παρεξηγήθηκε.

Τότε τον λόγο πήρε ο Σάκης Κατσούλης, ο οποίος επεσήμανε πως φέρνει εντάσεις τις περισσότερες φορές που βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Δηλαδή θέλεις να μου πεις πως είσαι ένας ήρεμος και πράος χαρακτήρας που σε όλο το παιχνίδι είναι χαλαρός και, όταν χάνει στον αγώνα, γυρνάει στον πάγκο και λέει “παιδιά, δεν πειράζει πάμε στο επόμενο” ή όταν ψηφίζεται;», είπε αρχικά ο Σάκης και πρόσθεσε: «Ρε Τάκη μου, σου είπαμε ότι ενοχλείς; Αναφέρουμε τα γεγονότα όπως είναι. Είσαι ήρεμος όταν χάνεις ή όχι;» 

Τότε ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε πως «δεν μου αρέσει να χάνω».

«Όλοι είμαστε ρεαλιστές, όλοι έχουμε τις δικές μας αντιδράσεις και αναφέρουμε τα γεγονότα. Δεν είσαι πράος άνθρωπος, δεν είσαι ήρεμος, δεν έχεις φέρει εντάσεις στην κόκκινη ομάδα. Έχουμε καταφέρει και έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο και εγώ πρώτος μπήκα μπροστά και είπα ότι είμαστε ήρεμοι παρά τις ψηφοφορίες. Ότι όμως είσαι έντονος χαρακτήρας, είσαι έντονος χαρακτήρας και αυτό είναι αδιαμφισβήτητο» υπογράμμισε ο Σάκης Κατσούλης.

«Γιατί Σάκη, σήμερα, να μου κάνεις εμένα όλη αυτή την κουβέντα και να μου πεις ότι κάνω εντάσεις; Όταν τον ρωτάω “πότε έκανα εντάσεις όταν βγήκα υποψήφιος;”, μου λέει ότι δεν κάνω εντάσεις! Τι φάσκεις και αντιφάσκεις; Αυτά που λες τα βλέπω, τα βλέπουνε, τα ακούνε. Είναι δυνατόν να λες ότι είμαι έντονος χαρακτήρας αλλά δεν κάνω εντάσεις και δεν φέρνω πρόβλημα στην ομάδα; Γιατί να το αναφέρεις τότε; Εγώ πιστεύω ότι το αναφέρεις γιατί είσαι πιο κοντά με τον Κόρο, δεδομένο και κατανοητό αυτό και σεβαστό από μένα. Όμως μην τα κάνεις αυτά για τα μάτια του κόσμου γιατί εκεί ψιλονευριάζω. Το να προσπαθείς να κάνεις εντυπώσεις και ο Βασάλος, άθελα του, να μπαίνει σε αυτό το τριπάκι για να το παίξει καλός σε όλους δεν μου αρέσει», είπε με την σειρά του ο Τάκης μιλώντας στην κάμερα του Survivor.




Την συζήτηση αυτήν την έκανα οι διάσημοι, στον χώρο που διαμόρφωσαν έτσι ώστε να έχουν την ιδιωτικότητα τους.

Να θυμίσουμε ότι οι κόκκινοι έστησαν σε κάποιο σημείο παραβάν, για να έχουν, όπως λένε, έναν χώρο μόνο για εκείνους όπου θα συζητάνε τα θέματα της ομάδας τους. Οι Διάσημοι δεν θέλουν καμία επαφή με τους αντιπάλους τους και το κάνουν όσο πιο ξεκάθαρα μπορούν.

Οι παίκτες της μπλε ομάδας ήταν έξω από τα παραβάν και άκουγαν την συνομιλία των κόκκινων.

«Δεν έχει ηχομόνωση δυστυχώς! Ακούγονται όλα», είπε αρχικά η Σταυρούλα με το Βασάλο να βγαίνει από το παραβάν λέγοντας: «Ασημάκ θες να έρθεις εδώ να κάτσουμε;»




Οι κόκκινοι θεώρησαν πως οι μπλε τους κρυφάκουγαν κάτι το οποίο συζητήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα.

Ο Τάκης εμφανώς ενοχλημένος ανέφερε πως: «O Γιώργος Ασημακόπουλος είχε στήσει αυτί απ’ έξω, ο Γιώργος ο δορυφόρος, βγήκε ο Βασάλος ξεκάθαρα του είπε “άμα θες, έλα μέσα να ακούσεις καλύτερα” γιατί κρυφάκουγε ο Ασημακόπουλος. Είναι ξεκάθαρο σε όλους μας ότι κρυφάκουγε. Μόλις κατάλαβε ότι είναι έξω και ακούει κάτι, ο Ηλίας έφυγε από τακτ. Ο Γιώργος παρέμεινε και είναι το μόνο σίγουρο γιατί τον είδαμε. Μιλάγαμε σαν ομάδα και λέγαμε κάποιους προβληματισμούς και κάποια πράγματα. Ούτε μάλωσε κανένας, ούτε τσακωθήκαμε».

«Θέλω να πω στον Τάκη πως δεν κρυφάκουγα καθόλου. Ήμασταν με τον Ηλία και μαζεύαμε προσανάμματα για την φωτιά και ακούγαμε τον Τάκη να ωρύεται και να φωνάζει. Φώναζες πάρα πολύ έντονα και σε άκουσε όλη η παραλία», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας.

«Τώρα πας να με διαβάλλεις! Δεν έχω θέμα. Δεν ασχολούμαι καθόλου μαζί σου», τόνισε στην συνέχεια.




Κατά την διάρκεια του αγώνα όμως υπήρξε ακόμη ένας καυγάς. Πρωταγωνιστής ήταν για ακόμη μία φορά ο Τάκης ο οποίος έχασε από τον Μαρτίκα, έτσι λοιπόν ξέσπασε πηγαίνοντας στον πάγκο των μπλε και τα έβαλε ανοιχτά με τον Νίκο Μπάρτζη.




Τον αγώνα ασυλίας έχασαν για δεύτερη συνεχόμενη φορά οι κόκκινοι. Όπως είχαμε αναφέρει οι δύο παίκτες που βγήκαν στον τάκο είναι ο Τάκης και η Μελίνα.







Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Τάκης παραδέχτηκε πως περίμενε να είναι υποψήφιος.

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε πως: «Ζήτησα να παίξω στο flag race, δεν είχα την αποδοχή της ομάδας μου»




Η Μελίνα από την μεριά της δεν παραξενεύτηκε που είναι υποψήφια καθώς πιστεύει πως: «Έχουμε ένα ζευγάρι και τον Τάκη με τον Βασάλο, λογικό να είμαι υποψήφια»




Το μεγάλο έπαθλο κέρδισε η μπλε ομάδα, η οποία απόλαυσε μία διαμονή σε βίλα όπου έπλυναν τα ρούχα τους, φάγανε, έκαναν μπάνιο αλλά και μασάζ.

Η Σταυρούλα σχολιάζοντας το μασάζ είπε πως ήταν «ό,τι πιο κοντινό σε ερωτικό άγγιγμα» και ο Γιώργος Λιανός δεν έχασε την ευκαιρία να πετάξει σπόντες για τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με τους δύο παίκτες να έχουν κατακοκκινίσει.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This