Survivor: Ο πρώτος υποψήφιος, το περίεργο δώρο στον Βασάλο και τα «καρφιά» στους μπλε

«Κάτι συμβολίζει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το δώρο που του έφεραν οι συμπαίκτες του.

Must Read

Οι κόκκινοι επέστρεψαν από την ξέφρενη εξόρμησή τους με το αυτοκίνητο που κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και σαν καλοί φίλοι έφεραν στον Κωνσταντίνο Βασάλο, που είχε μείνει πίσω στην καλύβα, ένα δώρο.

Του έφεραν λοιπόν ένα μπαλόνι, το οποίο απέκτησε ένα μάλλον ιδιαίτερο σχήμα, γεγονός το οποίο δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο…

«Ευχαριστώ, παιδιά, για το δώρο. Αυτό είναι το δώρο που μου έφεραν τα παιδιά από το Coco Bongo. Κάτι συμβολίζει. Δεν ξέρω τι άλλο να πω», είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Εμείς του φέραμε ένα δώρο, ήταν ένα μπαλόνι-καπέλο αλλά ξεφούσκωσε μέχρι να επιστρέψουμε στην καλύβα», δικαιολογήθηκε ο Σάκης Κατσούλης.




Μετά τις χαρές μερικές φορές έρχονται και οι στεναχώριες και το αντίθετο. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση των δύο ομάδων, αφού έπειτα από τις συνεχόμενες νίκες της κόκκινης ομάδας, ήρθε η ώρα για τους μπλε να πάρουν το αίμα τους πίσω.

Έτσι λοιπόν οι μπλε κέρδισαν τον πρώτο αγώνισμα ασυλίας γι’ αυτήν την εβδομάδα και όπως ήταν λογικό δεν μπόρεσαν να κρύψουν την χαρά τους.







Οι πανηγυρισμοί τους όμως, και κυρίως του Ηλία Μπόγδανου, προβλημάτισαν τους κόκκινους καθώς θεώρησαν ότι ο έντονος τρόπος που εκδήλωσε την χαρά του ήταν για να τους ρίξει ψυχολογία.

«Είδα βλέμματα του Μπόγδανου, του Ασημακόπουλου, του Πρίαμου, που κοίταζαν να δουν αν αντιδρούμε στους έντονους πανηγυρισμούς τους. Όταν ήμουν στους Μπλε συμπαθούσα τον Μπόγδανο, όμως τώρα ως αντίπαλος κάπου έχει χαθεί. Δεν είναι ο Ηλίας που ήξερα, του φταίνε όλα και είναι πάρα πολύ αγχωμένος. Και τώρα τελευταία μπροστά στις κάμερες είναι άλλος χαρακτήρας και από πίσω πολύ απόμακρος», παρατηρεί ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Φαίνεται παιδικό, ποιος έχει τη μεγαλύτερη στατιστική, ποιος τρέχει πιο γρήγορα. Έχουν τόσο μεγάλο άγχος για να κερδίσουν», σχολιάζει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




«Αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι οι Μπλε μας κοιτούσαν και πανηγύριζαν πιο πολύ για εμάς παρά για αυτούς, πιο πολύ για να μας ρίξουν την ψυχολογία και να δουν πώς θα αντιδράσουμε», σχολίασε ο Γιώργος Κόρομι.

«Κάτι το οποίο μας ξενίζει πάρα πολύ σαν ομάδα και πολύ περισσότερο με συγκεκριμένα άτομα της Μπλε ομάδας είναι η διαχείριση των ηθών και των νικών τους. Τους είδαμε να πανηγυρίζουν έξαλλα, λες και έχουν πάρει πρωτάθλημα Champions League, για να μας πικάρουν. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν το χαίρονται. Ο Ηλίας Μπόγδανος έχει ξεχάσει ότι έχει φίλους από το ’21 και πανηγυρίζει κοιτώντας μόνο εμάς, για να μας πικάρει. Παιδιάστικες συμπεριφορές στα δικά μου μάτια, που δεν αξίζουν σε αυτό το παιχνίδι», ανέφερε από την πλευρά του ο Σάκης Κατσούλης.




Μετά την ήττα τους οι κόκκινοι έπρεπε να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτη τους για αποχώρηση. Ο παίκτης που μάζεψε τους περισσότερους ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο ήταν ο Γιώργος Κόρομι.




«Το περίμενα αλλά όλα καλά. Πορευόμαστε έτσι. Είναι η κάθε ψήφος δικαιολογημένη. Είμαστε μία οικογένεια, όπως είπε και ο Τάκης. Είχα βγει και την προηγούμενη φορά αλλά δεν με απασχολεί αυτό, γιατί περνάω καλά με τα παιδιά στο παιχνίδι. Δεν έχω σκοπό να φέρω εντάσεις. Πορευόμαστε και θα δούμε τι θα γίνει με τη δεύτερη ασυλία. Ό,τι βρέξει ας κατεβάσει»», δήλωσε ο Γιώργος Κόρομι αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This