Survivor: Ο παίκτης που κέρδισε το αυτοκίνητο και ο έξαλλος Τάκης που δεν ανέχεται την ήττα

Must Read

Απαρηγόρητη είναι η Στέλλα Ανδρεάδου μετά την αποχώρηση της Ρίας Κολοβού από το Survivor, καθώς έχασε το στήριγμά της μέσα στο παιχνίδι.

Η παίκτρια της μπλε ομάδας πήρε πολύ βαριά την αποχώρηση της φίλης της και με δάκρυα στα μάτια εκμυστηρεύτηκε πως: «Όταν ο Γιώργος ανακοίνωσε το όνομα της Ρίας, δεν το περίμενα καθόλου, δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό. Πίστευα ότι θα φύγει ένα από τα αγόρια. Ούτε η Ρία το πίστευε και δεν είχαμε κάνει καμία συζήτηση για πιθανή της αποχώρηση, οπότε μου ήρθε πολύ ξαφνικό».

«Όλοι ξέρουν τη σχέση μου με τη Ρία. Ήμασταν πάρα πολύ κοντά, 24 ώρες μαζί. Ξυπνούσαμε, τρώγαμε την τελευταία μπουκιά μαζί. Δεν αποχωριστήκαμε ούτε μια στιγμή. Ούτε οι σύντροφοι δεν είναι τόσο πολύ μαζί», είπε στην συνέχεια.

«Είμαι πολύ στεναχωρημένη, εύχομαι να είναι καλά. Ξέρω ότι χαμογελάει και ότι θα γυρίσει πίσω στο ανιψάκι της. Το παιχνίδι τελειώνει, λίγες βδομάδες έμειναν, οπότε όλα καλά. Θα συνεχίσω», δήλωσε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.




Ο Σπύρος Μαρτίκας ήταν ένας από τους υποψηφίους αλλά κατάφερε να μείνει για ακόμη μία φορά στο παιχνίδι. Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα είχε εκφράσει την επιθυμία του να φύγει ο συμπαίκτης του από το παιχνίδι, καθώς θεωρεί πως αποδυναμώνει την ομάδα, ο Μαρτίκας όμως φαίνεται πως έχει μεγάλο κοινό που τον στηρίζει.

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να φύγει από την ομάδα μας ένας χειριστικός άνθρωπος. Αυτός είναι ο Μαρτίκας. Πιστεύω ότι θα δυνάμωνε παραπάνω η ομάδα, γιατί θα αποχωρούσε ένας άντρας και θα ήταν καλύτερο ψυχολογικά και αγωνιστικά. Από ‘δω και πέρα πάμε να δούμε πώς θα κινηθούμε», είπε μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Μπάρτζης.




Την παραμονή του στο παιχνίδι όμως σχολίασαν και οι παίκτες της κόκκινης ομάδας…

«Αυτός που πίστευε πολύ ότι θα φύγει είναι ο Σπύρος. Τον άκουσα να λέει ότι ένιωσε ότι τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν μία συμμαχία, αγκαλιάστηκαν για να διώξουν τον Σπύρο», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Κόρομι.

«Η αλήθεια είναι ότι η στρατηγική συσπείρωσης της Μπλε ομάδας δεν έπιασε τόπο. Ο Σπύρος είναι εδώ για 11η φορά, έμεινε 11 φορές και πήρε boost για μια ζωή, όπως είπε», επισημαίνει ο Σάκης Κατσούλης.

«Ο Σπύρος είναι τραβάτε με κι ας κλαίω. Από τη μία λέει: να πάω να δω τη Βρισηίδα μου. Και από την άλλη όταν μένει, λέει: χα χα χα, έμεινα άλλη μία εβδομάδα, πάμε για την επόμενη», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στους συμπαίκτες του.

«Ο Σπύρος είναι ένα μικρό παιδί. Όσο κι αν λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να παραμείνει, τον ενδιαφέρει να πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Μας λέει ότι δεν θέλει να φτάσει μέχρι το Γαλάτσι. Πιστεύω ότι μέσα του θέλει να κάτσει και στο σκαμπό την ώρα που ο Λιανός θα ανακοινώνει τον νικητή του Survivor. Πιστεύω ότι για αυτό ζει, άσχετα που δεν το παραδέχεται», προσθέτει σε άλλο σημείο.




Για ένα διαφορετικό έπαθλο αγωνίστηκαν χθες οι παίκτες του Survivor που σίγουρα δεν περίμεναν. Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πως το αγώνισμα θα ήταν ατομικό, καθώς ο κάθε ένας από αυτούς θα διεκδικούσε ένα αυτοκίνητο.

Η αντίδρασή τους δεν περιγράφεται με λόγια…




Εκτός όμως από το αυτοκίνητο ο μεγάλος νικητής είχε τη δυνατότητα να πάρει 4 παίκτες για να πάνε να διασκεδάσουν στο coco Bongo.

Ο παρουσιαστής θυμάται μια ατάκα του Ασημακόπουλου από τον προηγούμενο κύκλο που συμμετείχε κι έτσι, απευθυνόμενος σε εκείνον έκανε την κίνηση από το χορευτικό του, με τον παίκτη να του δίνει τα πρωτεία.




Το έπαθλο όμως έφερε και εντάσεις στον στίβο μάχης. Αφορμή στάθηκε ο Νίκος Μπάρτζης και η απόφασή του να μην παίξει σε μία συγκεκριμένη πλευρά του στίβου μάχης. Ο Μάριος Πρίαμος δέχθηκε την πρόταση του συμπαίκτη του όμως ο Τάκης όχι και τότε ήταν που ξέσπασε ένας πρωτοφανής καυγάς ανάμεσα στους δύο παίκτες.

«Σε ποιον μιλάς έτσι ρε; Τι με κοιτάς ρε; Γιατί προσβάλλεις; Μη μ’ ακουμπάς! Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε! Σε έχω κερδίσει τόσες φορές ρε νούμερο! Τι θες; Να μη μιλάω;», είπε φωνάζοντας ο Τάκης Καραγκούνιας, με τους συμπαίκτες του να προσπαθούν μάταια να τον ηρεμήσουν.

«Σε λυπάμαι πραγματικά που έχεις τσακωθεί και με την τελευταία πέτρα του Άγιου Δομίνικου. Ηρέμησε, Τάκη», απάντησε ο Μάριος Πρίαμος. «Ρίξε κι ένα δάκρυ όπως ξέρεις πολύ καλά να κάνεις», πρόσθεσε

Όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος επενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα, ο Τάκης επιτέθηκε και σε εκείνον, λέγοντάς του: «Βούλωσέ το κι εσύ, αγοράκι μου».




Ο Μισθοφόρος είχε σαν αντίπαλο τον Κωνσταντίνο Βασάλο και έχασε με τους παίκτες της μπλε ομάδας να πανηγυρίζουν. Ο Τάκης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του και άρχισε να φωνάζει: «Τόσο πολύ με μισείτε; Ντροπή σας. Λένε: δεν το ‘χει. Φαντάσου πόσο πολύ με μισούνε. Έλα, παίξε Ασημακόπουλε, να δεις πώς είναι. Το θέμα είναι οι χαρακτήρες των ανθρώπων. Είναι τοξικοί άνθρωποι. Καθένας δείχνει τι είναι. Εγώ εξετάζω την κακία του ανθρώπου».

Ωστόσο, και ενώ τα races του Survivor συνεχίζονταν, ο Τάκης Καραγκούνιας δεν έλεγε να ηρεμήσει και επανερχόταν συνεχώς στο ίδιο θέμα.

«Δεν θέλω να μου μιλάτε καθόλου, μόνος μου. Μου λένε να μείνω εκτός αγώνα, γιατί είμαι γέρος. Γιατί νευριάζεις, ρε αγενή;», είπε σε κάποια στιγμή στον Κωνσταντίνο Βασάλο.







Ο Τάκης όμως τα έβαλε και με τον Ασημακόπουλο αφού κατά την αναμέτρησή τους ο πρώτος κορόιδευε στον δεύτερο αλλά τελικά ηττήθηκε, γεγονός το οποίο τον εκνεύρισε.

«Ο Τάκης πριν μιλούσε για παιδεία και τώρα τον προκαλούσε», σχολίασε η Στέλλα Ανδρεάδου.

«Ήταν ειρωνικός, νόμιζε ότι με προσβάλλει. Μπορεί να θέλει να μιλήσει με τον δικηγόρο μου. Απλά αυτό θα γίνει και θα τελειώνουμε. Βασικά ποιος ασχολείται με τον Τάκη, ρε παιδιά;», είπε στην συνέχεια ο Γιώργος Ασημακόπουλος.




Το αυτοκίνητο τελικά το κέρδισε ο, σύμφωνα με τα στατιστικά, πιο δυνατός παίκτης του reality επιβίωσης και αυτός δεν είναι άλλος από τον Σάκη Κατσούλη.

Ο παίκτης της κόκκινης μαζί με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, την Μελίνα, τον Κόρο και τον Τάκη πήγαν να διασκεδάσουν αλλά δεν ξέχασαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο που έμεινε πίσω στην καλύβα και του πήραν δώρο.







 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This