Survivor: Η «κούφια» ψήφος έβγαλε 3 υποψήφιους-Στα μαχαίρια ο Μπάρτζη με τον Μαρτίκα-Οι σπόντες της Σταυρούλας που έκαναν έξαλλη τη Μαριαλένα

Must Read

Όπως είχαμε αποκαλύψει το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε η κόκκινη ομάδα και αντί για δύο υποψήφιους προς αποχώρηση, βγήκαν τρεις λόγω ισοψηφίας.

Οι τρεις παίκτες που ακολούθησαν στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα είναι ο Νίκος Μπάρτζης, η Ρία Κολοβού και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.




Να σημειωθεί πως ο Νίκος Μπάρτζης είχε ζητήσει από τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν έτσι ώστε να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Σπύρο Μαρτίκα.

Ωστόσο όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, μόνο ένας από τους συμπαίκτες του τον ψήφισε.

Οι Μπλε έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν τρεις ακόμα παίκτες τους να βγαίνουν υποψήφιοι, καθώς από κούφια ψήφο βγήκε υποψήφιος ο Ασημακόπουλος, όπως είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Μετά το παιχνίδι πάλευα με νύχια και με δόντια να βρω τρεις ψήφους και για το μέσα μου και για όλα όσα γίνονται. Εάν δεν έβγαινα τώρα υποψήφιος, θα έβγαινα την άλλη εβδομάδα. Έπιασα τον Ηλία, που τον ξέρω και απέξω, εάν με αγαπάς θέλω να με ψηφίσεις. Πίστεψα ότι θα με ψηφίσει και ότι κλείδωσα την ψήφο. Ο Γιώργος με πιστόλιασε, έπιασα και την Σταυρούλα και αυτή με πιστόλιασε. Στο τέλος έπιασα την Ρία με τη Στέλλα ως τελευταίες επιλογές να με ψηφίσουν», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μπάρτζης.




Η κόντρα του Σπύρου Μαρτίκα με το Νίκο Μπάρτζη όμως κορυφώθηκε λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, με τον δεύτερο να κατηγορεί τον πρώτο ότι μαγειρεύει τις ψήφους και ότι προσπαθεί να τον απομονώσει.

«Βγαίνοντας χθες από το συμβούλιο ο Σπύρος έπιασε ξανά τον ίδιο άνθρωπο. Στρατηγικά μπορούν να βγάλουν εμένα υποψήφιο» είπε αρχικά ο Μπάρτζης.

«Είναι πολύ σημαντικό να εξακριβωθεί κάτι, ότι ο Μπάρτζης έχει μια εμμονή να σπέρνει την διχόνοια. Χωρίς να συμμετέχει σε καμία συζήτηση, εκθέτει όλους όσους συζήτησαν ίσως κάτι μικρό που παρερμηνεύει ο ίδιος και το σερβίρει μετά από πολύ καιρό. Όπως έκανε με τον Τάκη και τον Βασάλο, όπου έπιασε τον Τάκη και του είπε ότι ο Βασάλος είχε πει αυτά για εσένα πριν από ένα μήνα.

Παρερμήνευσε κι εκμεταλλεύτηκε την συζήτησή μου με την Ρία για να μας εκθέσει. Είχα πει στον Ασημακόπουλο πρόσεχέ τον, θα σε εκθέσει και το έκανε σήμερα. Του είπα πρόσεχε τον Μπάρτζη θα σε εκθέσει. Όποιος μιλά με τον Μπάρτζη, θα τον εκθέσει. Όλοι σε κάνουν παρέα Μπάρτζη μου, κανείς δεν θέλει να σε λιθοβολήσει. Μην μου παίρνεις αυτό το ύφος γιατί είσαι αγαπητός. Μόνος σου απομονώνεσαι και θυματοποιείσαι, δεν σε έχει αποκρούσει κανένας. Πάντα θα το παίζεις θύμα» απάντησε ο Μαρτίκας.

«Παίκτες που έχουν φύγει από το παιχνίδι ξέρουν ποιος είσαι και πως προσπαθείς να προχωρήσεις στο Survivor» κατέληξε ο Νίκος Μπάρτζης.




Έξαλλη η Μαριαλένα με την Σταυρούλα

Οι δύο ομάδες βρίσκονται στα μαχαίρια εξαιτίας μίας σπόντας που πέταξε η Σταυρούλα.

Μεταξύ άλλων είπε: «τι ωραία που ήταν όταν χάνατε και δεν μιλάγατε», πράγμα που έκανε έξαλλους τον Σάκη και τη Μαριαλένα.

«Λίγο πριν φύγουμε για το συμβούλιο, έγινε κάτι που με τάραξε. Ήμασταν όλοι στην καλύβα και Μπλε και Κόκκινοι κι αποφασίσαμε να κοιμηθούμε λίγο μέχρι να πάμε στο συμβούλιο γιατί περάσαμε μία δύσκολη μέρα κι αρχίζει ο Τάκης να πειράζει τον Μαρτίκα και μπήκαν κι άλλοι. Πρώτη φορά σε ένωση έγινε αυτή η ωραία συζητησούλα και πείραζε ο ένας τον άλλον. Πετάγεται η Σταυρούλα και λέει «μια χαρά δεν ήσασταν από εκεί; Τώρα εδώ ήρθατε να τα πείτε;» Το προσπερνώ. Πάμε για το δεύτερο και συνεχίζει ότι “ο καθένας εδώ πέρα μάλλον κοιτάζει τον κ…ο του”, επειδή συνέχιζαν να μιλούν τα παιδιά. Το προσπερνώ» είπε αρχικά η Μαριαλένα και πρόσθεσε: «Πάμε στο τρίτο. Είπε “τι ωραία που ήταν όταν δεν μιλούσατε και χάνατε και δεν ερχόσασταν καν στην καλύβα”. Κοιτάω τον Σάκη και λέω δεν μπορεί να το είπε. Δεν γίνεται… Δεν μπορώ να καταλάβω ποια νομίζει ότι είναι. Για εμένα δείχνει έλλειψη σεβασμού και παιδείας. Αν την ενοχλούσε, μπορούσε να πει παιδιά είμαι κουρασμένη. Για εμένα δείχνει κακία κι ευχαριστιέται με την στενοχώρια του αλλουνού. Με ενόχλησε πολύ. Δεν πέφτω από τα σύννεφα γιατί κι άλλες φορές πετά σποντίτσες».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This