Survivor spoiler: Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Η ομάδα που θα κερδίσει το 2ο αγώνισμα ασυλίας και οι παίκτες που θα βρεθούν στον τάκο.

Must Read

Στο χθεσινό αγώνισμα είδαμε τους παίκτες να αγωνίζονται για ένα αυτοκίνητο και για μία βραδιά ξέφρενου πάρτι στο Congo Bongo. Tο έπαθλο το κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης και γενικά τον τελευταίο καιρό η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη πού έχει την τιμητική της.

Όπως είδαμε το συγκεκριμένο έπαθλο έφερε πολλές εντάσεις. Ένας από τους καβγάδες που ξέσπασαν ήταν ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Μάριο Πρίαμο. οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» εκείνη τη στιγμή διεξαγόταν ο δεύτερος αγώνας, καθώς ο πρώτος είχε ακυρωθεί λόγω αστοχίας και για αυτόν τον λόγο ο Μάριος είχε ένταση. Πολλοί παίκτες μάλιστα ισχυρίστηκαν πως η παραγωγή ήθελε να δώσει το αυτοκίνητο στον Σάκη Κατσούλη.




Εκτός όμως από τους έντονους καυγάδες που βλέπουμε κατά καιρούς να έχουν οι παίκτες του Survivor, έχουν και κάποιες καλές στιγμές. Για παράδειγμα οι δύο ομάδες κάνανε ένα σκετς του μεγάλου τελικού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Γαλάτσι με τον Κωνσταντίνο Βασάλο ως παρουσιαστή και τον Τάκη Καραγκούνια με τον Σπύρο Μαρτίκα ως τους δύο φιναλίστ.

Ποιον ανέδειξαν όμως ως τον μεγάλο νικητή; Ο παίκτης που κατάφερε να φτάσει ως τον «τελικό» ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.





Ένα έπαθλο «απόλαυσης» θα έχουν να διεκδικήσουν οι παίκτες του Survivor αφού η ομάδα που θα κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας θα διανυκτερεύσει σε μία βίλα. Εκεί οι παίκτες θα μπορέσουν να κάνουν θεραπείες μασάζ, να πλύνουν τα ρούχα τους, να κάνουν μπάνιο αλλά και να φαγητό.




Απ’ ότι φαίνεται τα δεδομένα θα αλλάξουν και το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτήν την εβδομάδα θα το κερδίσουν οι μπλε. Μετά από καιρό θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού ως απλοί θεατές, αφού οι κόκκινοι είναι εκείνοι πού θα αναγκαστούν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

Το κλίμα στην κόκκινη ομάδα είναι πολύ καλό και θα είναι πολύ δύσκολο να αποφασίσουν ποιον παίκτη να στείλουν στον τάκο.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, τα οποία μάλιστα δεν έχουν επιβεβαιωθεί, ο παίκτης θα πάρει τους περισσότερους ψήφους είναι ο Γιώργος Κόρομι.

Στις 16/5 οι δύο ομάδες θα αγωνιστούν για ακόμη μία ασυλία. Οι μπλε φαίνεται πως θα έχουν πάει τα πάνω τους αφού οι χαμένοι θα είναι για ακόμη μία φορά οι κόκκινοι.

Έτσι λοιπόν οι δύο παίκτες που θα ακολουθήσουν τον Γιώργο Κόρομι θα είναι η Μελίνα και ο Τάκης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This