Survivor-Γιώργος Κόρομι: «Ο Τάκης δημιουργεί εντάσεις σχεδόν καθημερινά αλλά δεν έχουν παίξει, δεν υπήρχαν κάμερες»

Must Read

Ο Γιώργος Κόρομι αποχώρησε από το Survivor γεγονός το οποίο, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Πρωινό μας», δεν περίμενε.

Ο πρώην παίκτης της κόκκινης ομάδας αναφέρθηκε στα παρασκήνια πού γινόντουσαν στο reality επιβίωσης αποκαλύπτοντας ότι: «Ο Τάκης είναι καλός αγωνιστικά, τον ψήφισα γιατί δημιουργεί εντάσεις σχεδόν καθημερινά αλλά δεν έχουν παίξει, δεν υπήρχαν κάμερες. Θέλω να έχω την ησυχία μου στο νησί, δεν ήθελα εντάσεις. Είναι πολλά αυτά που έχουμε ζήσει και δεν υπήρχαν κάμερες»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τσακωμό που είχε ο Κωνσταντίνος Βασάλος με τον Ηλία Μπογδάνο. Να θυμίσουμε πως οι δύο παίκτες είχα μία αντιπαράθεση επειδή ο Κωνσταντίνος ισχυρίστηκε ότι έχει αλλάξει η συμπεριφορά του Ηλία.

«Ζητούσαμε ο Ηλίας να του πει τι είπε, αλλά δεν το θυμόταν και είναι λογικό» και στην συνέχεια εξήγησε γιατί δήλωσε πως θέλει να δει νικητή τον Σάκη Κατσούλη και όχι τον Ηλία που είναι και κολλητός του: «Πιο καλός στα αγωνίσματα είναι ο Σάκης. Αν ήταν άλλα τα κριτήρια θα έλεγα άλλα… Η Σταυρούλα είναι από τις πιο δυνατές γυναίκες αγωνιστικά, αλλά δεν έχει γνώσεις στο κομμάτι της επιβίωσης», έκλεισε το θέμα επισημαίνοντας μάλιστα πως αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν θα έβγαζε νικήτρια μία γυναίκα γενικότερα.

Μάλιστα αναφέρθηκε και στο ξέσπασμα της Μαριαλένας αναφορικά με την ατάκα της Μελίνας, η οποία είπε πώς περίμενε να είναι υποψήφια, καθώς υπάρχουν δύο ζευγάρια ο Σάκης με τη Μαριαλένα και ο «Τάκης με τον Κωνσταντίνο», αλλά και το ότι ψήφισε τον Βασάλο.

«Η Μαριαλένα όντως είχε τσαντιστεί με την Μελίνα και την ενόχλησε πολύ που ψήφισε τον Βασάλο. Εγώ δεν θα έδινα σημασία. Σίγουρα ισχύει ότι ακόμη και καλά να μην ήταν αγωνιστικά, δεν θα ψήφιζα την κοπέλα μου. Θα την ήθελα στο κομμάτι της συμβίωσης. Φυσικά ο Σάκης και η Μαριαλένα δεν θα ψηφιστούν, επειδή είναι ζευγάρι, είναι δεμένοι».

Όσον αφορά το παραβάν που έστησε η κόκκινη ομάδα, ο Γιώργος Κόρομι εξήγησε πως: «Ήταν ιδέα του Κωνσταντίνου»

Είναι γνωστό πως ο Τριαντάφυλλος δεν συμπαθεί τον Γιώργο Κόρομι, καθώς έχουν προηγούμενα από το 2021 που συμμετείχαν και οι δύο στο reality επιβίωσης.

Έτσι λοιπόν όταν έφυγε ο Γιώργος Κόρομι από το παιχνίδι ο Τριαντάφυλλος δεν έκρυψε την χαρά του και πανηγύρισε έντονα

Το γεγονός αυτόκλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Κόρομι ο οποίος όμως δεν ήθελε να δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα και αρκέστηκε μόνο να πει ότι: «Τι να σου πω για τον Tριαντάφυλλο που ήταν στο 2021, δεν είναι ο Τριαντάφυλλος ότι πανηγύρισε είναι πολύς κόσμος ο οποίος δεν με ήθελε στο παιχνίδι».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This