Survivor: Η συγκίνηση των παικτών μόλις είδαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα και η ομάδα που κέρδισε το πρώτο μέρος του αγώνα

Must Read

Μία μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε η παραγωγή του Survivor στους παίκτες την οποία δεν περίμεναν… Και ενώ έχουν συνηθίσει ως έπαθλα τα ταξίδια, το έπαθλο που θα κέρδιζαν αυτή τη φορά έκρυβε μεγάλη συγκίνηση.

Ο Γιώργος Λιανός αρχικά τους είπε πως η ομάδα που θα κέρδιζε τον αγώνα θα πήγαινε στην Κούβα, όμως τους είπε ψέματα με τους παίκτες να μένουν με την απορία. Τελικά τους αποκάλυψε πως μέσα στο βαν, που βρισκόταν στον στίβο μάχης, βρίσκονταν αγαπημένα τους πρόσωπα και πως η νικητήρια ομάδα θα έχει την ευκαιρία να δειπνήσει μαζί τους.

Όπως ήταν λογικό οι παίκτες του reality επιβίωσης ξέσπασαν σε κλάματα μόλις αντίκρυσαν τους αγαπημένους τους και έτρεξαν να κρυφτούν μέσα στην αγκαλιά τους.

Ο Τάκης μάλιστα στο άκουσμα ότι έχει έρθει να τον δει η κόρη του, ξέσπασε σε λυγμούς.




Στην συνέχεια ο παρουσιαστής έδωσε λίγο χρόνο στον κάθε παίκτη να αγκαλιάσει το αγαπημένο του πρόσωπο, εξήγησε όμως πως μόνο μία ομάδα θα έχει χρόνο για να περάσει χρόνο μαζί τους.

Έτσι λοιπόν ένας ένας υποδέχθηκε το συγγενικό του πρόσωπο ή τον σύντροφό του και η συγκίνηση ήταν μεγάλη.


































Ο Τάκης λύγισε μόλις είδε την αγαπημένη του κόρη και εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από το παιχνίδι, καθώς δεν μπορεί άλλο να συναναστρέφεται με ψεύτες.




Ο αγώνας ξεκίνησε και άρχισαν οι εντάσεις. Αφορμή στάθηκε ο πανηγυρισμός της Στέλλας όταν πήρε τον πόντο, με την Μαριαλένα (που έχασε) να ενοχλείται.




Οι εντάσεις ωστόσο συνεχίστηκαν καθώς ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αποφάσισε να μην αγωνιστεί, χωρίς ωστόσο να έχει κάποιο πρόβλημα υγείας. Ενώ και η Μελίνα στο ενδεχόμενο να έχανε η ομάδα της, δεν θα άντεχε αυτό το βάρος και σκέφτηκε να παρατήσει τον αγώνα. Ευτυχώς όμως ο Σάκης την έπεισε να τα δώσει όλα, υπενθυμίζοντας της πως ο πατέρας της δεν έκανε τόσο δρόμο για να την αποσυντονίσει, αντιθέτως ήθελε να της δώσει δύναμη για να συνεχίσει.







Όπως σας είχαμε αποκαλύψει, η ομάδα που κέρδισε αυτόν τον σημαντικό αγώνα ήταν η κόκκινη. Οι πανηγυρισμοί των διάσημων ωστόσο ενόχλησε τους μπλε δεδομένου ότι κατά την διάρκεια του αγώνα οι κόκκινοι τους είχαν κάνει παρατήρηση γι’ αυτόν τον λόγο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This