Από την Πειραιώς στο Φάληρο το «στρατηγείο» του Μητσοτάκη

Συνθήματα της ΝΔ στα σούπερ της εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ;

Must Read

«Δυνατή Ελλάδα χωρίς νέους φόρους θέλουν οι Έλληνες!», «Αποστροφή των πολιτών σε κόμματα που θέλουν φόρους!», «Η εμμονή κομμάτων για νέους φόρους εξοργίζουν την κοινωνία!»

Όχι, τα παραπάνω δεν είναι προεκλογικά συνθήματα που έγραψαν οι επικοινωνιολόγοι και οι λογογράφοι του Κυριάκου Μητσοτάκη στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς.

Είναι σούπερ που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ, όπου είχε καλεσμένους τους Δημήτρη Καιρίδη (ΝΔ) Γιάννη Σαρακιώτη (ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ) και Ανδρέα Σπυρόπουλο (ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ).

Με ένα μπαράζ φοροτρομοκρατίας από τη μία και εξύμνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη από την άλλη, ό,τι και να έλεγαν οι καλεσμένοι στο στούντιο, δεν είχε καμία απολύτως σημασία.

Γιατί, ως γνωστόν, ό,τι βγαίνει στην τηλεόραση (και όχι ό,τι ακούγεται), μένει στον τηλεθεατή.

  • Τα όσα συνέβησαν στο στούντιο του καναλιού του Φαλήρου, δεν πέρασαν απαρατήρητα από τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι έσπευσαν να κάνουν τα δικά τους σχόλια…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This