Survivor: Ο 1ος υποψήφιος, η «έλλειψη παιδείας του Μπάρτζη», η αμηχανία του Βασάλου και της Σταυρούλας και η «άσχετη» Μαριαλένα

Must Read

Η στιγμή που περίμεναν σχεδόν όλοι οι παίκτες του Survivor (αν όχι όλοι) έφτασε και αυτή δεν είναι άλλη από την αποχώρηση του Τάκη Καραγκούνια.

Ο Νίκος Μπάρτζης μάλιστα έδειξε την χαρά του κατά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, γεγονός το οποίο προκάλεσε εντάσεις.




Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Νίκος Μπάρτζης το ίδιος βράδυ πανηγύρισαν γηπεδικά την αποχώρηση του μισθοφόρου, τραγουδώντας το νέο τους «σύνθημα».

«Τάκη φιλιά στο καλό και γεια χαρά και άλλη φορά όχι θεατρικά», έλεγαν χαρακτηριστικά




Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας σχολίασαν αρνητικά την αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη κάνοντας λόγο για αγένεια και κόμπλεξ.




Ο Σάκης Κατσούλης μάλιστα τόνισε πως: «Έχουμε περάσει όλοι τις ίδιες δύσκολες στιγμές 5 μήνες εδώ, οπότε θα έπρεπε να σεβόμαστε τον άνθρωπο που φεύγει, όποιος κι αν είναι και σε όποια αντιπαράθεση κι αν έχουμε έρθει».

«Στα δικά μου μάτια υπάρχει έλλειψη παιδείας και θα το λέω όσο το βλέπω», κατέληξε ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.




Ανακουφισμένος με την αποχώρηση του Τάκη φαίνεται να είναι και ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος πρόσφατα είχε έναν έντονο τσακωμό με τον παίκτης της αντίπαλης ομάδας.

«Έγινε το καλύτερο δυνατό σενάριο, είχα φτάσει σε ένα σημείο που με στεναχωρούσε η όλη κατάσταση. Δε μπορούσα πια να διαχειριστεί το παιχνίδι κι εμείς εδώ περνούσαμε έναν Γολγοθά. Θεωρώ ότι ο κόσμος είδε τι συμβαίνει εδώ και έπραξε σωστά», είπε ο παίκτης της μπλε ομάδας.




«Ένιωσα δικαίωση γιατί ο κόσμος βλέπει και κρίνει» είπε ο εν λόγω παίκτης λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.




Άγιος άνθρωπος για τους Κόκκινους ο Τάκης, μετά την αποχώρησή του, παρόλο που πολύ συχνά εξέφραζαν την ενόχλησή τους για τις εντάσεις που προκαλούσε.

«Ο Τάκης ήταν “ζωηρός” στην καλύβα και πολύ καλός παίκτης» είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.




Στο συμβούλιο του νησιού συζητήθηκε και η αντίδραση του Νίκου Μπάρτζη με τον ίδιο να αιτιολογεί την πράξη του λέγοντας πως: «Έχω φάει πολύ “ξύλο” από τον Τάκη. Εγώ πήρα την επιβεβαίωση ότι ο κόσμος βλέπει αυτά που γίνονται με τον Τάκη και μου βγήκε από μέσα μου, μού έφυγε ένα βάρος ότι δεν είμαι εγώ ο τρελός της υπόθεσης. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο είναι κακό. Αυτός είμαι εγώ»




Στην συνέχεια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας έπρεπε να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες του για αποχώρηση δεδομένου ότι έχασαν στο αγώνισμα ασυλίας.

Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας εκτίμα πως ο λόγος που ενδεχομένως να ψηφίστηκε εκείνος αντί για την Μελίνα, είναι για λόγους φιλίας…




Παρόλα αυτά οι παίκτες του reality επιβίωσης πέρασαν και ξέγνοιαστες στιγμές αφού ήρθε η ώρα να παίξουν το γνωστό παιχνίδι ερωτήσεων «Παιχνίδια της Καραϊβικής».

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ωστόσο έφερε και αμηχανία σε δύο παίκτες. Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαείδη, οι οποίοι κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση που σχετιζόταν με τις μακροχρόνιες σχέσεις.

«Εμένα τι με κοιτάς τώρα;», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στη Σταυρούλα Χρυσαειδή, ακούγοντας την ερώτηση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Τι; Όλοι θέλουν να παντρευτούν;

Σταυρούλα Χρυσαείδη: Ε καλά, δεν είναι όλοι.




Στιγμή άπειρου κάλους όμως προκάλεσε και η ερώτηση για το συνολικό μήκος του Σινικού Τείχους σε χιλιόμετρα. Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ωστόσο φαίνεται πως δεν γνώριζε περί τίνος πρόκειται και ζήτησε να την διαφωτίσει ο Βασάλος, με εκείνον να μην διστάζει να την εκθέσει για τις γνώσεις της.

«Τι είναι το Σινικό Τείχος με ρωτάει εδώ πέρα… πού την έχουμε φέρει αυτή την άσχετη εδώ πέρα; Σε παρακαλώ, πέρασε έξω», της είπε χαριτολογώντας ο Κωνσταντίνος Βασάλος.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This