Survivor: Οι 2 νέοι υποψήφιοι, ο υπερπαίκτης Βασάλος, η απαρηγόρητη Μαριαλένα και ο έντονος καυγάς του Τάκη με τον Ηλία

Must Read

Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος φαίνεται να μην στεναχωρήθηκε αντιθέτως μάλιστα σχολίασε το γεγονός αυτό με χιούμορ.

«Εχθές στο συμβούλιο οι συμπαίκτες μου έδειξαν ότι τα είχαν χαμένα. Σε μια στιγμή παραφροσύνης με βγάλανε για δεύτερη φορά υποψήφιο, δεν μπορώ να καταλάβω, από πότε οι υπερπαίκτες ψηφίζονται; Εγώ πρέπει να πάω τελικό χωρίς να ψηφιστώ καμία φορά. Τέλος πάντων δε πειράζει, εγώ δε κρατάω κακία σε κανέναν.

Όπως κι να έχει, κοιμάμαι με την συνείδησή μου καθαρή, έχω ξανά πει ότι δεν με αφορά αν βγω υποψήφιος ή όχι. Εκεί που είναι να πάω θα πάω με τον κόσμο, ακόμα και 15.000 φορές να βγω. Αν ο κόσμος σε θέλει στον τελικό, σε θέλει νικητή, θα σε πάει εκεί που είναι να σε πάω.

Περιμένω τον κόσμο να δούμε αν με γουστάρει ή όχι, ή αν θα πάω σπίτι μου», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor.




Ωστόσο η Σταυρούλα αποκάλυψέ πως ο Βασάλος δεν πειράχτηκε που βγήκε υποψήφιος αλλά που τον ψήφισε η φίλη του η Μαριαλένα.




Η κόντρα ανάμεσα στον Τάκη και τον Ηλία καλά κρατεί, με τον πρώτο να την πυροδοτεί αφήνοντας συνέχεια αιχμές για τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

«Είμαι ο κακός χαρακτήρας που φαντασιώνεσαι στις ταινίες σου. Όμως επειδή τα γεγονότα είναι αυτά και δεν αλλάζουν, είσαι συνένοχος με τον Ηλία Γκότση, είσαι ένας πραγματικός Ιούδας που πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε, που σε έχω δει να κλαις στη αγκαλιά του. Λέγαμε τι υπερήρωας είσαι, επειδή όμως έτρωγες Ηλία μου, από αυτά που σου έδινε ο φίλος σου.

Δεν σε βλέπω καν φίλε μου! Όσα τραγούδια κι αν λες, όσο το χαζοχαρούμενο κι αν κάνεις, δεν σε βλέπω καν! Από δω και πέρα, θα δεις ποιος είναι ο Τάκης. Αυτό έχω να σου πω μόνο!», είπε έξαλλος ο Τάκης.




Ο Ηλίας από την μεριά του θεωρεί αναμενόμενη την συμπεριφορά του Τάκη, καθώς σκοπός του, όπως υποστηρίζει, είναι να του ρίξει την ψυχολογία, ενώ αναφέρεται και στην αποβολή του Ηλία Γκότση την οποία έφερε στη επιφάνεια ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

«Δεν πέφτω από τα σύννεφα με την συμπεριφορά του Τάκη και την επίθεση που μου έκανε χθες. Δεν αντέχεται, πραγματικά! Είναι πάρα πολύ αρνητικός άνθρωπος και σκοπός του είναι ξεκάθαρα να ρίξει τον άλλον για να προχωρήσει αυτός.

Το ότι ο Τάκης για ένα σκηνικό που έγινε μεταξύ μας, κατευθείαν έπιασε τρεις μήνες γεγονότα και είπε ότι πρόδωσα τον φίλο μου, μιλώντας για τον Ηλία Γκότση και να με κάνει να νιώσω άσχημα, το οποίο η παραγωγή έψαξε και έλυσε και εγώ είμαι εδώ και αυτό μάλλον ενοχλεί τον Τάκη. Εγώ σε αυτήν την ασυλία θα πάω πιο πιεσμένος, δε θα πάω με το ίδιο χαμόγελο όπως χθες όπως θα πάω με τις ασπίδες μου και θα νικήσουμε», τόνισε.




Δείτε επίσης: Ο Ηλίας Γκότσης «έδωσε στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο: «Αυτός έγραψε το χαρτάκι και δεν συμφωνούσα με αυτό»

Οι δύο παίκτες δεν έχουν και την καλύτερη διάθεση και έφεραν ένταση και στον στίβο μάχης. Η κατάσταση ξέφυγε με τον Τάκη να φωνάζει: «Σε παρακαλώ πολύ μην με ξαναπλησιάσεις. Πάρτε τον από μπροστά μου».

«Αν με ξαναβρίσεις, όπως έχεις κάνει τρεις φορές, θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα. Έχεις πλακωθεί με όλους τους παίκτες. Ε κάτσε με όλους έχει τσακωθεί. Βρίζει σπίτια στον Μπάρτζη και σπίτια και μανάδες σε εμένα. Γαμ@σου μου λέει και κάνει κ@λοδάχτυλα. Βρίζει μανάδες, θεούς και δαίμονες. Ε δεν γίνεται να το κάνει αυτό το πράγμα όμως συνεχώς», απάντησε ο Ηλίας.

«Πόσο ψεύτης θα γίνεις ακόμα; Καλά σου έκανε ο Παππάς. Πότε ρε ψεύτη σου έβρισα το σπίτι και την μάνα; Μιλήστε παιδιά! Πότε το έκανα αυτό ρε ψεύτη; Κάνεις εντυπώσεις στην κάμερα παλιοψεύτη; Τιποτένιε, παλιοψεύτη! Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι», είπε νευριασμένος ο Τάκης.

«Άμα ξαναβρίσεις σπίτια και μάνα θα γίνει χαμός», φώναξε ο Ηλίας.




Πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας οι παίκτες κλήθηκαν να σχολιάσουν την υποψηφιότητα του Βασάλου, με το Νίκο Μπάρτζη να παραδέχεται ότι όλοι οι Μπλε θέλουμε να παραμείνει ο Βασάλος για να τον επιλέγουν, καθώς τον θεωρούν εύκολο αντίπαλο.

Μάλιστα τόνισε πως θα βάλουν τα δυνατά τους να κερδίσουν και αυτόν τον αγώνα ασυλίας προκειμένου να «σώσουν» τον Κωνσταντίνο.




Κι έτσι έγινε! Η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ήταν για ακόμη μία φορά η μπλε και μάλιστα δεν δίστασαν να δείξουν την χαρά τους.







Απαρηγόρητη ωστόσο ήταν η Μαριαλένα η οποία δεν μπορούσε να χωνέψει με τίποτα την ήττα της ομάδας της.

«Θεωρώ ότι χάσαμε δικό μας παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Ενώ στον πρώτο γύρο κερδίζαμε εύκολα σχετικά με 6-3, στον δεύτερο γύρο έγινε κάτι ή ήμασταν άτυχοι. Στον πόντο του Τάκη με τον Μάριο για ένα χιλιοστό δεν πήραμε τον πόντο. Ο Σάκης πήγε flag race με τον Μάριο. Ο Σάκης είναι άχαστος και σαν να διαλύθηκε το σύμπαν κι έχασε. Ήταν κι ο Μάριος καλός, δεν θέλω να μειώσω την νίκη του» ανέφερε αρχικά.

«Μετά πήγαμε στο μπαράζ κι είχαμε τρεις συνεχόμενες ήττες. Είμαι πολύ νευριασμένη πρώτα με τον εαυτό μου. Μας επηρέασε ψυχολογικά. Δεν ξέρω τι πήγε λάθος. Είμαι νευριασμένη γιατί χάθηκε δικό μας ματς. Τώρα πρέπει να ψηφίσουμε δύο άτομα από την ομάδα μας. Το παιχνίδι ήταν δικό μας. Εκεί εκνευρίζομαι. Προερχόμαστε από μία ψυχολογία που δεν είναι καλή, είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα και μας έπεσε η ψυχολογία κι εκνευρίζομαι. Συγγνώμη παιδιά πάλι κλαίω, πάλι έχω ένταση, αλλά με τρώει το μέσα μου» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.




Στην συνέχεια οι παίκτες του reality επιβίωσης κλήθηκαν να παίξουν με τους Τούρκους Survivors όμως ο αγώνας αυτός ήταν διαφορετικός από τους άλλους αφού θα χωρίζονταν σε άντρες και γυναίκες και όχι σε «χώρες» όπως έχουμε συνηθίσει.

Τον αγώνα ανακοίνωσε ο Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος μίλησε αρκετά με τους Έλληνες παίκτες στους οποίους πέταγε σπόντες που τους έφερναν σε αμηχανία.

Αρχικά απευθύνθηκε στον Σάκη και την Μαριαλένα τους οποίους ρώτησε πως πέρασαν στη Νέα Υόρκη με την Μαριαλένα να απαντάει πως είχε ξαναπάει αλλά τώρα πέρασε πιο ωραία. Ο Σάκης αποκάλυψε πως η σύντροφός του είχε με πρώην της, αλλά τουλάχιστον το ταξίδι αυτό μαζί του ήταν πιο ωραίο.




Στην συνέχεια ο Τούρκος παραγωγός μίλησε στον Ηλία Μπόγδανο και αναφέρθηκε στην κοπέλα του με τον παίκτη της μπλε ομάδας να ξεσπάει σε κλάματα επειδή του λείπει.

«Ο Ηλίας έχει ένα πολύ όμορφο κορίτσι που το έχω συναντήσει δύο φορές και νομίζω πως τώρα του λείπει», είπε ο Ατζούν Ιλίτζαλι.

«Είναι πάρα πολύ έντονες οι σκέψεις που κάνω, πολύς ο καιρός! Είμαι εδώ και γι΄αυτήν! Την σκέφτομαι συνέχεια και είναι πάλι πολύ δύσκολο. Δεύτερη φορά, αλλά είμαι πολύ τυχερός που την έχω και ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Αντέχω και περιμένω πώς και πώς να γυρίσω να τη δω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος μη μπορώντας να κρύψει την συγκίνησή του.




Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη ρωτήσει τον Μάριο αν του λείπει η Καρολίνα και η Ελευθερία, με εκείνον να αντιδρά πολύ αμήχανα και να προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει.




Δείτε επίσης: Καρολίνα Καλύβα: «Έρωτας με την πρώτη ματιά με τον Μάριο- Δεν ξέραμε ότι θα έπαιρνε τέτοιες διαστάσεις»

Τελικά η ομάδα που κέρδισε τον ελληνοτουρκικό αγώνα ήταν εκείνη των αντρών οι οποίοι κέρδισαν διάφορα έπαθλα όπως ταξίδια στην Μύκονο, στην Τουρκία και στο Παρίσι, χρήματα, σκούτερ κτλ.

Μάλιστα, ο Ατζούν δεν άφησε παραπονεμένες τις γυναίκες, μιας και τις προσκάλεσε σπίτι του για φαγητό και ποτό.




Και έφτασε η ώρα του συμβουλίου με τους κόκκινους να αναγκάζονται για ακόμη μία φορά να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους για αποχώρηση.

Όπως είχαμε αποκαλύψει, οι παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο μαζί με τον Βασάλο είναι η Μελίνα, η οποία το περίμενε, αλλά και ο Τάκης.




«Τις τελευταίες ημέρες έχουν ειπωθεί πολλά ψέματα. Προσπαθούν να σπιλώσουν την εικόνα μου. Ψέματα που δεν τα υιοθετεί η ομάδα μου. Αναφέρομαι στον Μπάρζτη και στον Μπόγδανο. Έχω πει αλήθειες και κάποιοι έχουν φοβηθεί. Προσπάθησαν να μου κάνουν κακό… Έχουν πει χίλια δύο ψέματα κι είναι μία φρικτή πραγματικότητα» ανέφερε απογοητευμένος ο Τάκης Καραγκούνιας.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This