Ο Ηλίας Γκότσης «έδωσε στεγνά» τον Ηλία Μπόγδανο: «Αυτός έγραψε το χαρτάκι και δεν συμφωνούσα με αυτό»

Must Read

Κόλαφος ήταν ο Ηλίας Γκότσης με τις αποκαλύψεις που έκανε σχετικά με την αποβολή του από το Survivor.

Να θυμίσουμε πως ο Ηλίας Γκότσης κατηγορήθηκε ότι είχε δώσει μία λίστα με φαγώσιμα σε ντόπιο του Άγιου Δομίνικου, γραμμένη μάλιστα στα αγγλικά. Ο ίδιος ωστόσο ισχυρίστηκε εξαρχής πως δεν ήταν αυτός που έγραψε το χαρτάκι.

Μετά την αποχώρησή του από το Reality επιβίωσης προέβη σε μαζικά unollow και block, καθώς όπως υποστήριξε και ο ίδιος έφυγε άδικα από το παιχνίδι και οι φίλοι του δεν τον στήριξαν.

O Ηλίας Γκότσης αφού πήρε το χρόνο του, αποφάσισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα και να αποκαλύψει όλη την αλήθεια στην εκπομπή «Πρωινό μας», όπου βρέθηκε σήμερα καλεσμένος.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρεξήγηση που είχε γίνει με την Εύη Σαλταφερίδου, στον έντονο τσακωμό του με τον Τάκη Καραγκούνια, στην «διπρόσωπη» συμπεριφορά της Μαριαλένας και του Βασάλου, ενώ αποκάλυψε και το ποιος έγραψε το περιβόητο χαρτάκι.

Δείτε επίσης: Survivor- Ηλίας Γκότσης: «Ήξερα ποιος έχει γράψει το χαρτάκι και δεν μίλησα» – Η Εύη νομίζει πως παραμένουν φίλοι

«Στην αρχή τα συναισθήματα ήταν έντονα μέσα μου, είχα πικρία που έφυγα έτσι από το παιχνίδι. Μίλησαμε την Εύη Σαλταφερίδου μέσω μηνυμάτων, από εκεί και πέρα η σχέση μας επηρεάστηκε όχι για το αν πήρε το μέρος μου, απλά επειδή είμαι σταθερός κι απόλυτος με τα πιστεύω. Όταν είδα τι ειπώθηκε για εμένα, δεν θα ήταν σωστό να προσποιούμαι ότι θα έχουμε την ίδια σχέση με παλιά, για αυτό και θα κρατήσω μια απόσταση».

Δείτε επίσης: Survivor: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με το unfollow του Ηλία Γκότση

Στην συνέχεια αποκάλυψε: «Ο Μπόγδανος έγραψε το χαρτάκι με την λίστα, είναι η πρώτη φορά που το λέω δημόσια αυτό. Το είδα με τα μάτια μου, δεν ήμουν σύμφωνος. Δεν πήρε θέση σε αυτό το κομμάτι, δεν το παραδέχθηκε. Κοιταχτήκαμε, αλλά δεν το είπε ούτε αυτός ούτε εγώ. Είναι κι άλλα άτομα που το γνωρίζουν, όπως ο Πιλίδης κι άλλοι παίκτες που είναι αυτή τη στιγμή μέσα στο παιχνίδι. Η παραγωγή βέβαια ήξερε ότι εγώ δεν γνωρίζω να γράφω στα αγγλικά».

«Έκανα το ξεκαθάρισμά μου μέσα στο παιχνίδι, είναι ένα τεστ για τις σχέσεις που έχεις με τους άλλους. Ακούστηκαν πολύ άσχημα πράγματα όταν βγήκα. Δεν γίνεται να δαγκώνεις το χέρι που σε ταϊζει. Ο Βασάλος ήταν ο άνθρωπος που έλεγε για εμένα για κάρμα και τιμωρία ενώ την ίδια στιγμή παραδέχοταν πως αν έβρισκα κάτι, θα το μοιραζόμουνα πρώτα με άλλους. Πρέπει να λέμε την αλήθεια με το οποιοδήποτε τίμημα», είπε στην συνέχεια.

«Είχαν γκρεμιστεί όλα μέσα μου από την στιγμή που ήμουν στο ξενοδοχείο και περίμενα πως θα με είχαν υποστηρίξει κι άλλοι γιατί εγώ δεν “έδωσα” κανέναν. Περίμενα να είναι μαζί μου η Μαριαλένα, ο Βασάλος, όλοι, γιατί σχεδόν όλοι γνώριζαν. Όλοι αυτοί που με κατηγόρησαν, έχουν φάει από εμένα, έτσι έχω μάθει να λειτουργώ. Όλοι φοβούνται και ζηλεύουν τον ευατό τους.

Ο Μάριος είναι πολύ ήρεμος, θέλει να είναι μακριά από εντάσεις και τσακωμούς και γενικότερα έξω από όλους, ξέρουμε για τις σχέσεις του, αλλά όχι σημαντικά πράγματα, γιατί δεν βγαίνει να τα πει, κι αυτό τον τιμά πολύ. Μου έχει κάνει καλή εντύπωση, από όσα πρόλαβα να τον γνωρίσω. Το ίδιο κι ο Σάκης, απείχε, ήταν ήρεμος, αλλά μου είπαν ότι αργότερα “αγρίεψε” και τσακωνόταν.

Η Μαριαλένα έβγαινε κι έλεγε άσχημα πράγματα για εμένα, αλλά μπροστά μου με αποθέωνε και κανάμε αρκετή παρέα. Πιστεύω ο Μαρτίκας γελάει κι ο ίδιος με αυτά που λέει. Τόσο καιρό όσο και να ζορίζεσαι, βγαίνει ο πραγματικός εαυτός προς τα έξω, μέχρι και του Βασάλου. Το χιούμορ του που τους προσβάλλει όλους, το βλέπει ο κόσμος, είναι για το δελφινάριο. Τον έχω κάνει block, ήταν ο πρώτος που έκανα. Με πείραξε όλη του η στάση. Ήθελε να είναι το επίκεντρο. Μου είχε πει χίλιες φορές ευχαριστώ και μετά είδα ότι έλεγε άλλα», είπε χαρακτηριστικά για τους συμπαίκτες του.

«Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γεφυρώσω τις σχέσεις μου με τον Καραγκούνια. Το ότι μπήκα ανάμεσα στον Τάκη και την Εύη, μπήκα ανάμεσα όχι για την Εύη επειδή είναι φίλη μου, αλλά επειδή είναι η ηθική μου τέτοια, θα το έκανα για οποιαδήποτε γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Γκότσης.

Δείτε επίσης: Εύη Σαλταφερίδου: Tο παρασκήνιο γύρω από τον έντονο τσακωμό του Ηλία με τον Τάκη

Για την προσωπική του ζωή είπε: «Είμαι χρόνια με την κοπέλα μου, την βλέπετε στα βίντεο μου ανεβάζω στα Tik tok, είναι πολύ όμορφη».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This