Survivor: Έκπληκτη η Εύη Σαλταφερίδου με το unfollow του Ηλία Γκότση

Όσα αποκάλυψε για την κόντρα της Μελίνας με την Σταυρούλα.

Must Read

Όπως έχει γίνει γνωστό ο Ηλίας Γκότσης μόλις επέστρεψε στην Ελλάδα, έκανε unfollow την Εύη Σαλταφερίδου αλλά και τον Ηλία Μπόγδανο, με τους οποίους έκανε στενή παρέα.

Ο ίδιος μάλιστα αιτιολόγησε την κίνησή του αυτή λέγοντας πως οι φίλοι που νόμιζε ότι είχε αποκτήσει, στα δύσκολα τον πρόδωσαν.

Για το unfollow που της έκανε ο επιστήθιος φίλος της μίλησε η Εύη Σαλταφερίδου, μετά την αποχώρησή της, στην εκπομπή «Πρωινό μας», γεγονός το οποίο μάλιστα δεν γνώριζε.

«Εμένα; Δεν το ήξερα! Δεν το γνώριζα, παρόλο που τον καταλαβαίνω. Εμένα μόνο έκανε unfollow ή κι άλλους; Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει και έκανε εμένα unfollow. Καταλαβαίνω πως ο Ηλίας ήθελε να πάρει και κάποιος άλλος το μέρος του γιατί συμμετείχαν κι άλλοι σ΄ αυτά τα πράγματα που ακούστηκαν ότι έφταιγε ο Ηλίας…», είπε αρχικά η πρώην πλέον παίκτρια του Survivor.

«Την ημέρα που έγινε το σκηνικό, σήκωσα το χέρι μου στο συμβούλιο, όχι γιατί συμμετείχα αλλά γιατί ήθελα να πω δεν υπήρχε περίπτωση ο Ηλίας να είχε καμία επαφή με τηλέφωνο. Το χαρτάκι όταν το είδα – γιατί δεν το ήξερα – εξεπλάγην και πάλι είπα ότι δεν μπορεί να το έχει γράψει ο Ηλίας γιατί δεν ξέρει αγγλικά, δηλαδή εγώ το είπα γιατί πραγματικά το γνωρίζω, κόβω το χέρι μου, κόβω το κεφάλι μου… Δεν μπορούσα να πω παραπάνω και γιατί ξέρω ότι ο Ηλίας δεν θα συμμετείχε ποτέ να επικοινωνήσει με το τηλέφωνο, τι παραπάνω να πω για να πάρω το μέρος του φίλου μου; Αυτά γνώριζα, αυτά είπα… Πολλά από τα άτομα που έχουν καταδικάσει τον Ηλία, δεν πήραν μέρος να μιλήσουν, ενώ έτρωγαν περισσότερο…», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μελίνα Μεταξά και την Σταυρούλα Χρυσαείδη με αφορμή ότι η δεύτερη κοιμήθηκε δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Η Μελίνα μάλιστα ανέφερε στο cue της ότι οι δύο παίκτες πήγαν μαζί τουαλέτα αφήνοντας υπονοούμενα…

Η Εύη ωστόσο εκτιμά πως «η Μελίνα το δημιούργησε όλο αυτό, επειδή δεν πολυσυμπαθεί τη Σταυρούλα», ενώ αποκάλυψε πως η Μελίνα γνωρίζει ότι δεν έγινε τίποτα μεταξύ των δύο αυτών παικτών, παρόλα αυτά αποφάσισε να αφήσει υπονοούμενα… Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που λέει ανυπόστατες θεωρίες off κάμερας.




Τέλος, στην ερώτηση ποιον παίκτη θα ήθελε για νικητή του Survivor all star, ονομάτισε τον Ηλία Γκότση.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This