Survivor – Ηλίας Γκότσης: Τα μαζικά unfollow και τα καρφιά προς τους συμπαίκτες του

Must Read

Στην Ελλάδα επέστρεψαν χθες ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιωρίκας Πιλίδης μετά την αποβολή τους από το Survivor.

Να θυμίσουμε ότι η παραγωγή αποφάσισε να αποβάλλει τους δύο αυτούς παίκτες γιατί ο πρώτος βρήκε τρόπο να προμηθεύεται τρόφιμα από έναν ντόπιο του Άγιου Δομίνικου και ο δεύτερος παραβίασε τον κανόνα επικοινωνίας.

Οι δυο τους ωστόσο δεν κρύβονται και μόλις πήραν το κινητό στα χέρια τους ανάρτησαν story στον προσωπικό τους λογαριασμό στο instagram.

Ο αθλητής ελεύθερης πάλης δεν αναφέρθηκε στις κατηγορίες που του προσάπτουν, αρκέστηκε μόνο να εκφράσει την στεναχώρια του για έναν αγώνα πάλης που έχασε αλλά και να ανεβάσει μία selfie με τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Ηλίας Γκότσης από την άλλη προέβη να κάνει μαζικά unfollow. Ο νικητής του Survivor του 2018, έκανε unfollow τους δύο κολλητούς του από το φετινό reality επιβίωσης που δεν είναι άλλοι από την Εύη Σαλταφερίδου και τον Ηλία Μπόγδανο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο αλλά και τον Γιώργο Λιανό.

Σύμφωνα μάλιστα με τα story που δημοσίευσε στο instagram account του άφησε να εννοηθεί ότι κάποιοι τον «άδειασαν» παρόλα αυτά δεν κρατάει κακία σε κανέναν.

«Και τελικά εδώ, στο δρόμο για το αεροδρόμιο μετά από τρεις μήνες. Εντάξει μπορεί τα πράγματα να μην πήγαν όπως τα είχα υπολογίσει. Παρόλα αυτά νιώθω νικητής, βλέπω τα μηνύματα σας και έχω πάρει απίστευτη αγάπη, Ξέρω ότι γυρίζω σε αληθινές αγκαλιές. Όπως έχω πει και μέσα στο παιχνίδι υπάρχουν άνθρωποι που έχουν κάποιες ιδέες, πορεύονται με αυτές και τελειώνουν αυτές. Εγώ τις υπηρέτησα, τώρα καλώς ή κακώς είμαι εδώ. Νομίζω το πιο δυνατό όπλο είναι να συγχωρείς και να προχωράς. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν και αυτό που με νοιάζει είναι να γυρίσω στους ανθρώπους μου. Σε αυτούς που ξέρω πως μ’ αγαπάνε πραγματικά και είναι πάντα εκεί. Άλλο ένα μάθημα. Το 2018 αναθεώρησα πολλά πράγματα που θεωρούσα δεδομένα αλλά νομίζω το 2023 με δίδαξε πολλά στο κομμάτι των ανθρωπίνων σχέσεων οπότε νιώθω λίγο πιο σοφός, είμαι γεμάτος αγάπη εξαιτίας σας και έχουμε να πούμε πολλά. Σας αγαπώ πολύ και τα λέμε»




Όσον αφορά την παρατυπία του, στην «Super Κατερίνα» αποκαλύφθηκε ότι ο Ηλίας Γκότσης έδωσε στην παραγωγή ονόματα τεσσάρων ακόμα ατόμων που φέρονται να έχουν παραβεί τους κανόνες.

Δείτε επίσης: Βίντεο ντοκουμέντο: Οι παίκτες του Survivor τρώνε φαγητό στα παρασκήνια και η παραγωγή το ξέρει

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί»




Επίσης, ο γυμναστής ανέβασε ένα βίντεο μέσα από το οποίο τρολάρει τον εαυτό του αναφορικά με όσα ακούστηκαν τελευταία γύρω από το όνομα του.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας φαίνεται να κρατάει ένα χαρτάκι και να προσπαθεί να μιλήσει αγγλικά σε έναν ντόπιο, (υπάλληλο αεροδρομίου στην προκειμένη περίπτωση), ζητώντας του φαγητό.

Ο Ηλίας Γκότσης επέστρεψε σπίτι του και ενημέρωση τους διαδικτυακούς του φίλους ότι σιγά σιγά θα επανέλθει στην πραγματικότητα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην αποβολή του και παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς πως υπήρξαν κι άλλοι παίκτες που παραβίασαν τους κανόνες, ωστόσο εκείνος ήταν που ανέλαβε όλη την ευθύνη.

«και για να το σοβαρέψω κάπως απότομα αλλά, επειδή με ρωτάτε γιατί δεν μιλάω για όλα αυτά που έχουν συμβεί, ο λόγος είναι ότι γενικότερα δεν μου αρέσει να εκθέτω ανθρώπους και αν εγώ και ο Πιλίδης είχαμε αυτή τη διάθεση, στο αεροπλάνο δεν θα ήμασταν οι δυο μας σήμερα.

Αυτό που έχει σημασία, όπως έχω ξαναπεί, είναι να προχωράμε. Σίγουρα έχω να πω πάρα πολλά ακόμα. Όχι μόνο για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, γιατί εγώ απ’ ότι έχετε καταλάβει αντέχω γενικότερα ,αλλά επειδή όλα αυτά που ακούγονται στεναχωρούν τους δικούς μου ανθρώπους και είναι καλό καμιά φορά να βγαίνει η αλήθεια και να τη γνωρίζει και ο κόσμος που τοποθετείται», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This