Survivor- Ηλίας Γκότσης: «Ήξερα ποιος έχει γράψει το χαρτάκι και δεν μίλησα» – Η Εύη νομίζει πως παραμένουν φίλοι

«Υπάρχουν παίκτες που έχουν παραβεί τον κανόνα επικοινωνίας και ζήτησαν να αποβληθώ»

Must Read

Ο Ηλίας Γκότσης μετά την αποβολή του από το Survivor, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και αποφάσισε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών του φίλων μέσω ενός «Q&A» που έκανε στο instagram.

Οι ερωτήσεις που κυριάρχησαν ήταν σχετικές με το παράπτωμα που έκανε στο reality επιβίωσης. Ο ίδιος δεν δίστασε να αποκαλύψει την αλήθεια του και αναφερθεί στο παρασκήνιο γύρω από την αποβολή του.

«Η αλήθεια είναι ότι όντως υπήρχε χαρτάκι, το οποίο όμως δεν ζητούσε φαγητό από τους ντόπιους. Για την ακρίβεια ζητούσε τσιγάρα, καφέ και ζάχαρη. Εγώ ήξερα ποιος το είχε γράψει και για αυτό, όταν ρωτήθηκα στον χώρο του συμβουλίου, κοίταξα απέναντι μου, στα μάτια αυτόν που το είχε γράψει και κατέβασε το βλέμμα του όταν με κατηγορούσαν ότι το έχω γράψει εγώ οπότε είπα ότι δεν γνώριζα τίποτα. Αυτή ήταν και η αφορμή που μου ζήτησαν να φύγω από το συμβούλιο και να φύγω από το παιχνίδι τελικά» ανέφερε χαρακτηριστικά για το χαρτάκι που κατηγορήθηκε ότι έδωσε σε κάποιον local.

Στην ερώτηση με ποιους παίκτες θα ήθελε να κρατήσει επαφή, ο γυμναστής απάντησε πως μετά ο παιχνίδι δεν θα ήθελε να επικοινωνήσει με κανέναν γιατί οι φίλοι που νόμιζε ότι είχε αποκτήσει, στα δύσκολα τον πρόδωσαν.

Να θυμίσουμε πως ο Ηλίας Γκότσης είχε έρθει πολύ κοντά με τον Ηλία Μπόγδανο και την Εύη Σταλταφερίδου τους οποίους όμως διέγραψε από το instagram.

Όσον αφορά τον έντονο τσακωμό που είχε με τον Τάκη Καραγκούνια, ο επιχειρηματίας τόνισε πως ποτέ δεν πιάστηκαν στα χέρια, αλλά μετά το περιστατικό αυτό άρχισαν να τον κατηγορούν για άσχετα θέματα με αποτέλεσμα να επηρεαστούν κάποιοι άνθρωποι και να αποχωρήσει οριστικά από το παιχνίδι.

Στην συνέχεια μίλησε ανοιχτά για την παραβίαση που έκανε η οποία του στοίχησε την παραμονή του στο παιχνίδι.

«Ο βασικός κανόνας του Survivor, τον οποίο συζητήσαμε όλοι οι παίκτες πριν φύγουμε για τον Άγιο Δομίνικο και ήταν μπροστά ο κ. Ατζούν, είναι ότι απαγορεύεται να ακουμπήσουμε κινητό. Αυτόν τον κανόνα τον σεβάστηκα 100% από την αρχή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού. Από εκεί και πέρα, τώρα, είναι κοινό μυστικό που όλοι το γνωρίζουμε ότι αν βρούμε κάτι στον δρόμο είτε για τα αγωνίσματα είτε για το συμβούλιο θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε και να φάμε γιατί η πείνα είναι μεγάλη. Σας διαβεβαιώνω ότι ούτε ένας δεν υπάρχει που να μην έχει προσπαθήσει ή να μην έχει βρει κάτι για να φάει.

Το αστείο ή το περίεργο όμως είναι ότι υπάρχουν μέσα στο παιχνίδι άτομα, που το γνωρίζουν πάρα πολλοί αν όχι όλοι, τα οποία έχουν παραβεί και τον πρώτο κανόνα που είναι για το κινητό και το χειρότερο είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι, όχι μόνο έχουν παραβεί τον κανόνα αλλά ήταν και οι πρώτοι που σήκωσαν το χέρι και ζήτησαν να απομακρυνθώ από το παιχνίδι», σημείωσε.

Δείτε επίσης: «Καταπέλτης» ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: «Λες πολλά και είσαι ο νούμερο 1 τηλεφωνάκιας εκεί»

Ποιος όμως είναι ο παίκτης που θα ήθελε να κερδίσει το Survivor all star; Ο πρώην πλέον παίκτης του reality επιβίωσης, θα ήθελε να πάρει το έπαθλο ο καλύτερος… άνθρωπος, καθώς όπως τόνισε πρέπει να προβάλλονται άνθρωποι που είναι υγιή πρότυπα και άξιοι για την συμπεριφορά τους και όχι αγωνιστικά.

Ο Ηλίας Γκότσης είναι απογοητευμένος από τους συμπαίκτες του, καθώς όπως αποκάλυψε κανένας σχεδόν παίκτης δεν πήρε την ευθύνη των πράξεων του εκτός από τον Γιωρίκα Πιλίδη, ο οποίος μάλιστα δεν ανέφερε και την παίκτρια που τον βοήθησε.

Τέλος ο Ηλίας Γκότσης αποκάλυψε πως δεν έτρωγε συστηματικά και μάλιστα ζήτησε από την παραγωγή να του αποδείξουν αν λέει ψέματα και σε εκείνη την περίπτωση θα αποχωρούσε οικειοθελώς.

Η Εύη Σαλταφερίδου από την μεριά της θεωρεί πως ο Ηλίας Γκότσης είναι φίλος της και πως θα είναι για πάντα στη ζωή της.

«Είμαι πολύ συνειδητοποιημένη ότι δεν είναι η ζωή μου εδώ μέσα οπότε ξέρω ότι ο Ηλίας θα είναι πάντα στη ζωή μου. Εδώ μέσα είναι ένα παιχνίδι, όταν θα βγω έξω με το καλό θα τον δω. Τώρα, ως προς τη δημιουργία των καινούργιων ομάδων, είμαι πολύ χαρούμενα με τα άτομα που είμαστε εδώ. Με τους Κόκκινους που συναντήσαμε σε αυτή την ομάδα γιατί, ειδικά τις τελευταίες μέρες, έχουμε κάνει τέτοιες συζητήσεις και είναι όλοι άτομα δηλαδή που μπορούμε να συζητήσουμε, να κάνουμε τον χαβαλέ μας, να περάσουμε όμορφα και ταυτόχρονα να πάμε όλοι μαζί στον αγώνα και να συνεχιστεί το ωραίο κλίμα στον πάγκο. Είτε χάσεις είτε κερδίσεις σε αυτή την ομάδα, ξέρεις ότι θα σε αγκαλιάσουν και πάμε για το επόμενο αγώνισμα. Οπότε νομίζω ότι συμβιώνουμε πολύ αρμονικά», ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This