Survivor: O παίκτης που αποχώρησε – Εκτός παιχνιδιού ο Ηλίας και ο Τάκης! Τι έγινε;

Must Read

Ακόμη μία αποχώρηση είχαν να διαχειριστούν οι παίκτες του Survivor, αλλά αυτήν την φορά ο παίκτης που αποχώρησε ήταν από την κόκκινη ομάδα.

Να σημειωθεί πως οι υποψήφιοι για αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Κόρομι, ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου και η Νικόλ Μαυρίδη από την κόκκινη ομάδα και ο Τάκης Καραγκούνιας από την μπλε ομάδα.

Η αποχώρηση ήταν γένους θηλυκό και η παίκτρια που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους ήταν η Νικόλ.

«Νιώθω 50 – 50. Ό,τι έρχεται και φεύγει είναι για κάποιο λόγο, οπότε παιδιά φροντίστε να το χαρείτε όσο περισσότερο μπορείτε και μην μανουριάζετε για τόσο μικρά πράγματα. Είναι τιμή μου που βρέθηκα εδώ για ένα μήνα», είπε η πρώην πλέον παίκτρια λίγο πριν αποχαιρετήσει τους φίλους της.




Εκτός παιχνιδιού Ηλίας – Τάκης

Όπως είχε αποκαλυφθεί πριν λίγες ημέρες από την εκπομπή «Super Κατερίνα», ο Τάκης Καραγκούνιας θα είχε έναν πολύ έντονο καυγά με τον Ηλία Γκότση, από τον οποίο παραλίγο να υπάρξει χειροδικία.

Στο προχθεσινό επεισόδιο είδαμε έναν έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στους δύο παίκτες «για τα μάτια» της Εύης. Ο τσακωμός τους φαίνεται πως συνεχίστηκε και off κάμερας. Ο καυγάς τους ήταν αρκετά έντονος, έτσι η παραγωγή αποφάσισε να τους αποβάλει από το αγώνισμα της Πέμπτης.

«Καταρχάς να εξηγήσουμε την απουσία δύο παικτών, του Τάκη Καραγκούνια και του Ηλία Γκότση. Είχαμε έναν έντονο διαπληκτισμό off camera, επομένως οι δύο παίκτες απομακρύνθηκαν. Αυτήν την στιγμή είναι εκτός Survivor, μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να δούμε πως θα συνεχίσουμε» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες του Survivor.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This