Survivor: Οι 5 υποψήφιοι, Το ξέσπασμα της Εύης και τα «βέλη» του Ηλία στον Βασάλο

Must Read

Πέντε θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor γι’ αυτήν την εβδομάδα.

Στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας είχαμε δει να χάνει η ομάδα των διάσημων με αποτέλεσμα να ψηφίσουν την Μελίνα ως την πιο αδύναμη παίκτρια.

Μία ήττα όμως είχαν να διαχειριστούν και οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι αποφάσισαν να βγάλουν στον τάκο τον Τάκη Καραγκούνια, ο οποίος ξέσπασε κατά του Ηλία Γκότση, καθώς θεωρεί ότι «μαγείρεψε» τις ψήφους.

Στο χθεσινό παιχνίδι η ομάδα που έπρεπε να περάσει την διαδικασία ψηφοφορίας, ήταν η κόκκινη ομάδα από την οποία προέκυψε ισοψηφία. Συγκεκριμένα ο Σπύρος Μαρτίκας, η Ελευθερία Ελευθερίου κι ο Γιώργος Κόρομι  συγκέντρωσαν έκαστος από τρεις ψήφους.




Στο συμβούλιο του νησιού όπου βγήκε ο Τάκης Καραγκούνιας υποψήφιος προς αποχώρηση, ο παίκτης της μπλε ομάδας μονοπώλησε το ενδιαφέρον και προκάλεσε εντάσεις στην ομάδα του.

Το τεταμένο κλίμα εξαιτίας της συμπεριφοράς του Τάκη συνεχίστηκε και στην καλύβα της ομάδας με αποτέλεσμα η Εύη Σαλταφερίδου να ξεσπάει.

«Πηγαίνετε με τον έφηβο τον 50αρη που έχετε για φίλο σας, δεν αντέχω άλλο, δεν αντέχω, με τέτοιες εντάσεις. Δεν με καταλαβαίνεις γιατί αν καταλάβαινες, δεν θα πήγαινες παρέα μαζί του. Θα του πήγαινες κόντρα. Βαρέθηκα…», είπε φωνάζοντας στην Μαριαλένα για την ανοχή που έδειξε και στη συνέχεια με έντονο ύφος είπε στον Τάκη Καραγκούνια: «Δεν σταματάς, δεν ακούς ποτέ και άμα τολμήσει κάποιος να σου πει κάτι αντίθετο απ’ αυτό που πιστεύεις του γ@@@ς ό,τι έχει και δεν έχει».




Ακόμη ένας παίκτης των μαχητών δεν μπορεί να συνυπάρξει με τον Τάκη, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Ηλία Γκότση, ο οποίος δεν δίστασε μάλιστα να το δηλώσει και στο συμβούλιο του νησιού.

Ο Ηλίας όμως εκτός από τον Τάκη, με τον οποίο έχουν κόντρα, στράφηκε και κατά του Κωνσταντίνου Βασάλου, διότι, όπως λέει και ο ίδιος, δεν πήρε θέση στα όσα ειπώθηκαν.

«Εγώ ρίχνω κόκκινη κάρτα στον Τάκη και δεν πρόκειται ποτέ να γεφυρωθούν οι σχέσεις μας. Ένας άνθρωπος που φέρθηκε έτσι για εμένα είναι τέλος. Από εκεί και πέρα για τον Βασάλο, οι παρέες που κάνει δείχνουν και τον χαρακτήρα του. Στην Μαριαλένα δεν μπορώ να πω το ίδιο γιατί εναντιώθηκε με τον Τάκη κι είπε ότι είναι λάθος αυτό που κάνει. Για την Μαριαλένα είμαι αισιόδοξος κι έχει αποστασιοποιηθεί από τον Τάκη.

Δεν πρόκειται να συγχωρήσω καμία του κίνηση και να ρίξω νερό στο κρασί μου. Ούτε αυτό που κάνει ο Βασάλος. Δεν μιλάμε μια, δυο, τρεις. Για εμένα μπράβο στην Μαριαλένα που αποστασιοποιήθηκε και ξεκαθάρισε την θέση της… Κάνουν χιούμορ με μία κατάσταση, η οποία δεν είναι μόνο τοξική κι άρρωστη, αλλά δεν αρμόζει να το βλέπει κανένας άνθρωπος… Όταν φεύγει η κάμερα να λες τον ηρεμώ. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν απομόνωση με την συμπεριφορά τους. Δεν μπορείς να λες ότι είναι αστείο κι α έτσι είναι ο Τάκης», είπε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This