Survivor: Η έντονη κόντρα του Τάκη και του Ηλία και τα καυστικά σχόλια του Μαρτίκα για τον Τάκη

«Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ», είπε ο Μαρτίκας για τον Τάκη.

Must Read

Ακόμη μία ήττα είχαν να διαχειριστούν οι παίκτες της μπλε ομάδας, οι οποίοι με την σειρά τους έπρεπε να ψηφήσουν έναν παίκτη προς αποχώρηση.

Ο παίκτης που βρέθηκε στον τάκο ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, με την αιτιολογία ότι φέρνει εντάσεις στην καλύβα.




Ο παίκτης των μαχητών φάνηκε να ενοχλήθηκε από την απόφαση των συμπαικτών του και δεν δίστασε να ρίξει τα βέλη του στον Ηλία Γκότση, καθώς θεωρεί ότι «μαγείρεψε» τις ψήφους.

«Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα», είπε μεταξύ άλλων.




Την δική του απάντηση στις αιχμές του συμπαίκτη του ήθελε να δώσει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος προσπάθησε να εξηγήσει τους λόγους που τον ψήφησε.

«Θέλω να πω μια ατάκα που μου αρέσει εδώ. Το μυαλό είναι σαν το αλεξίπτωτο, για να σε σώσει, πρέπει να είναι ανοικτό, αλλά ο Τάκης δεν θέλει να ανοίξει το μυαλό του. Είναι απόλυτος κι όταν ένας άνθρωπος είναι, σίγουρα δεν έχεις να πεις πολλά. Κάθε φορά που πάμε να συζητήσουμε, θα σε βγάλει ότι είσαι 100% λάθος. Προετοιμάζει την ατάκα του κι αυτά που θέλει να πει πάνω από τα λόγια σου. Οι περισσότεροι έχουν έρθει σε διένεξη και δεν βγάζουν άκρη… Δεν γίνεται να διαλέγεις ματσάρισμα, αν δεν δεις τον στίβο μάχης», τόνισε.




Ο Τάκης δεν άφησε τα λεγόμενα του Ηλία να πέσουν κάτω και συνέχισε να του «επιτίθεται».

«Όταν είσαι καλός παίκτης στο All Star Survivor, θα παίξεις με όλους τους παίκτες. Εγώ δεν έχω δει τον Γκότση, ο οποίος γελά ειρωνικά με αυτό που είπα, να πάει να πάρει τον Σάκη ή τον Πρίαμο. Έχασε από τον Πρίαμο, τον Σάκη και τον Μπάρτζη κι οι τρεις ήττες πειράζουν Άσε το. Μην πας να κάνεις τώρα εντυπώσεις. Ακούς τι σου λέω; Όταν τσούζει η αλήθεια Γκότση, περνάς σε άλλο επίπεδο. Τον τσούζουν οι αλήθειες μου», τόνισε.




Ο Τάκης εκτός από την κόντρα που έχει με τον Ηλία Γκότση, έχει και με τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, Σπύρο Μαρτίκα, με τον οποίο έρχονται πολλές φορές αντιμέτωποι στον στίβο μάχης.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor, δεν δίστασε να αφήσει αιχμές για τον παίκτη των μαχητών, ισχυριζόμενος ότι ο Τάκης έχει ερωτικές επιδιώξεις και ενδιαφέροντα για την Ελευθερία Ελευθερίου. Αφορμή στάθηκε το ενδιαφέρον που έδειξε ο Τάκης προς την Ελευθερία, ο οποίος εκτιμά πως η παίκτρια των διάσημων είναι πολύ δυνατή παίκτρια και ως δεν θα έπρεπε να ψηφιστεί.

«Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. Δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια. Δεν θα στην πειράξει κανείς. Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην βγει υποψήφια κι αποχωρήσει. Γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει μαζί της το φλερτ. Δεν θα στην πειράξει κανείς την Ελευθερία.

Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Δείτε επίσης: Survivor spoiler: Η ανεπίτρεπτη ατάκα του Τάκη στην Μελίνα – Έξαλλη η Σκορδά

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This