Survivor spoiler: Η ανεπίτρεπτη ατάκα του Τάκη στην Μελίνα – Έξαλλη η Σκορδά

Must Read

Χαμός αναμένεται να γίνει στο σημερινό επεισόδιο του Survivor all star και αυτήν την φορά πρωταγωνιστής θα είναι ο Τάκης Καραγκούνιας.

Σύμφωνα με όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό μας» ο παίκτης με τον εκρηκτικό χαρακτήρα, θα χειροδικήσει κατά του Νίκου Μπάρτζη.

Συγκεκριμένα, θα δούμε σήμερα τον Τάκη Καραγκούνια να αγωνίζεται με τον Σπύρο Μαρτίκα με τον δεύτερο να νικάει τον πρώτο. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας χαίρονται με τον πόντο που έφερε ο συμπαίκτης τους και ο Νίκος έσπευσε να πανηγυρίσει μαζί του. Εκείνη την στιγμή ο Τάκης έριξε γονατιά στο Νίκο Μπάρτζη γεγονός το οποίο ενόχλησε τόσο την κόκκινη όσο και την μπλε ομάδα.

Ο Τάκης όμως θα κατηγορηθεί για αντιαθλητική συμπεριφορά και από τον Σάκη Κατσούλη, ο οποίος τον κατηγορεί ότι κατά την διάρκεια του αγώνα τους τον έσπρωξε για να του κόψει την φόρα.




Στο επεισόδιο της Τετάρτης θα δούμε τον Τάκη να τσακώνεται αλλά αυτήν την φορά με συμπαίκτριά του. Ο λόγος για την Μελίνα, με την οποία δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

Οι δυο τους φαίνεται πως θα έχουν έναν έντονο διάλογο με την Μελίνα να του λέει: «Να προσέχεις πώς μιλάς. Δεν θα σου άρεσε να μιλάνε έτσι στην κόρη σου»

Ο Τάκης όντας νευριασμένος της απαντάει: «Δεν θα πιάνεις την κόρη μου στο στόμα σου. Είσαι 36 χρονών, θα έπρεπε κανονικά να έχεις δύο παιδιά»

Στο άκουσμα αυτών των πληροφοριών, η Φαίη Σκορδά έγινε έξαλλη με τον παίκτη της μπλε ομάδας γεγονός το οποίο εξέφρασε μέσα από την εκπομπή της.

«Τι άλλο θα ακούσουμε από τον αυτόν τον Τάκη; Αυτό δεν έχει δικαιολογία. Δεν μπορείς να λες κάτι τέτοιο σε μια γυναίκα. Όταν θεωρείς ότι αυτό είναι το αδύναμο σημείο και πας και χτυπάς τον άλλον στα μούτρα του και το λες δημόσια… Αυτά πιστεύει, αυτά θεωρεί σωστά. Δεν μπορείς όμως να το λες αυτό σε μια γυναίκα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This